הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחת יותר מידי גדול

• פותח/ת השרשור zoar
  • פורסם בתאריך

zoar

מושעה
199
14
נק' מוניטין:
-22
199
14
שמעו אני בן 18 גובה 191 סמ , שוקל 92 ככה בערך 18 אחוז שומן , וישלי תחת יותר מידי ענק , כולם מעירים לי עליו ואני כבא מתחיל להרגיש לא בנוח , וזה גם נראה לא פרופרציונלי עם הפלג גוף עליון, העפתי את כל התרגילים לרגליים השארתי רק סקאווט ודדליפט, מה לעשות???

הם מקנאים בך.הפתרון יהיה לרדת במשקל.
ותבדוק שאתה עומד כמו שצריך והתחת לא "בולט" החוצה כתוצאה מחוסר זקיפות.

אני מעביר לפורום הנכון ומשחזר את המלל, שאלה לגיטימית.

לא יודע על מה אתה מדבר, שמעתי מחברים שידידות שלהם מדברות על התחת שלי ושהן אוהבות את זה בגבר.

• פותח/ת השרשור
הם מקנאים בך.הפתרון יהיה לרדת במשקל.
ותבדוק שאתה עומד כמו שצריך והתחת לא "בולט" החוצה כתוצאה מחוסר זקיפות.
יש לי גב מאוד ישר אני עובד אליו, והישבן בולט,
המידות שלי זה חזה 108 , בטן 90 , תחת 105 !! ורגליים 70 ככה,

אני מעביר לפורום הנכון ומשחזר את המלל, שאלה לגיטימית.
תודה.
לא יודע על מה אתה מדבר, שמעתי מחברים שידידות שלהם מדברות על התחת שלי ושהן אוהבות את זה בגבר.
וואלה? אבל עדיין אני מרגיש בחוסר נוחות..

אני ממליץ לך להגדיל את את שאר האיזורים בגוף ידיים במקביל כשה אתה עובד על הרגליים אפילו תעבוד אלהם פחות ואולי גם תשלב לזה ריצות.

הסבר:
אם תגדיל את היידים הגב תחזק את הבטן ואוד תראה יותר פרופציונלי ובכך פחות ישימו לב.

תעבוד על הרגליים פחות אני מתכוון שכן תעבוד אלהן אבל אולי כנרא יש לך גם שריר גדול ולא רק שומן (כמובן שאני לא יודע מה המצב) ולכן הגדלה של השריר כנראה לא כל כך תעזור לך ואולי גם תחמיר את הבעיה שלך.

תשלב אימונים אירובים וכשה אתה מרגיש מוכן שלב אימוני אינטרבלים אתה יכול למצוא חומר על האימון הזה באינטרנט אבל אני חייב להזהיר אותך שאני לא ממליץ לך להתחיל עם אימונים אינטרבלים כי הם אימונים קשים וכנראה יגרמו לך לפציעות אם אתה לא בא מוכן.

הערה כללית לגבי אוכל. תנסה להימנע מפחמימות שגורמות לעליה במשקל, תוסיף ירקות, חלבונים, ושומנים מסוגים שונים (כמובן לא בהפרזה).

ודרך אגב אני תמיד ממליץ לאהוב את מי שאתה דבר ראשון ולעשות כושר ולהיות בריא לפני הקטע השטוח הזה להראות יפה וחתיך הורס זה מטומטם תעשה מה שאתה אוהב ומה שאתה מרגיש בנוח (לא יותר מדי נוח) ותהנה מהחיים.

http://www.swolept.com/posts/fixing...o-make-your-butt-and-gut-smaller#.U9_h64YvV2E

כנראה שיש לך pelvic anterior עקב חוסר גמישות או שאתה צריך לחזק חלקים מסוימים בטן ישבן ....
אבל אני יותר חושב שזה חוסר גמישות של הhip flexor או ארבע ראשי ,
כנס לקישור יש שם הסבר ומה אפשר לעשות
ואם אתה לא מבין אנגלית כנס ליוטוב תרשום pelvic anterior ותעשה מה שמראים .

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית