עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז לא הבנתי, קרוספיט זה אקראי או שזה מתוכנן והתכנון הוא סודי וידוע רק ל-HQ?
הייתי בקורס, זה לא עובד עליי הטיעון הזה.
אם היית בlvl1 ולא הבנת את הפרוגרמינג זאת קצת בעיה.
אני לא אמרתי שהתכנון הזה זה התכנון אימונים הכי טוב שיש אבל גם לא של ריפטו
מה שכתבתי זה בערך לשלב מטקונים על בסיס של אימוני כוח זאת לדעתי הדרך אימונים הכי נכונה (לכל קרוספיטר) ואם בנוסף אתה שולט ב'סקילס' אחרים זה בונוס מאד גדול ואני לא רואה את הבעיה בללמוד סקילס תוך כדיי, אף אחד לא יאמר לך בקרוספיט לך תעשה 10 hspu לפני שאתה מצליח בכלל לעשות עמידת ידיים על הקיר.
לשם כך נועד הסקיילינג אני אישית לא אתן למתאמן שלי לעשות מטקונים עם הרמות אולימפיות/תנועות מורכבות עם משקל שידפוק לו את הטכניקה/ מספר חזרות כזה שיסכן אותו באיזשהי דרך.
ואגב ביטס זה לא נכון שדוחפים אותך לקצה, זה תלוי מי המאמן אני אישית לא עושה זאת וגם בקורס מעירים או לפחות ראסל העיר על זה שמאמן טוב יודע למצוא איפה הבן אדם עובד מהר מידי בטכניקה שמסכנת אותו ושם יש או להאט אותו ולהחזיר אותו לטכניקה ראויה או לעצור אותו לגמריי.
למה שאני אראה לך סטטיסטיקה כלשהי? אתה זה שטוען טענות, אתה תביא את הסטטיסטיקה.
ואנשים שעושים מה שנקרא אימונים קלאסיים בחדר כושר, ולא אימוני כוח גם כן עושים סקוואט ודדליפט, רק גרוע.
אני יודע שבלא מעט סוגי ספורט מעדיפים להמנע מתרגיל כמו דדליפט למשל בגלל סיכון גבוה מדי לפציעה ביחס לתמורה.בדיוק, ולכן אם הם עושים גרוע, ואח"כ מתלוננים שהם נפצעים, זו לא בעיה של התרגילים, אלא שלהם.
כך גם אי אפשר להגדיר מחדש את קרוספיט ואח"כ לקרוא לו מסוכן או לא יעיל.
אני יודע שבלא מעט סוגי ספורט מעדיפים להמנע מתרגיל כמו דדליפט למשל בגלל סיכון גבוה מדי לפציעה ביחס לתמורה.
מה דעתך על זה?