הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים במרפק אחרי 3 שבועות בלי אימון

• פותח/ת השרשור peta11
  • פורסם בתאריך

peta11

משתמש מתחיל
269
32
נק' מוניטין:
106
269
32
לאור המצב הבטחוני, ההנהלה שממש לא אכפת לה מחצי מהמתאמנים החליטה שסוגרים כל יום את במכון בשעה 17:00 מה שאומר שלא התאמנתי שלושה שבועות בגלל חוסר זמן. אתמול חזרתי והתחלתי מ - ab כדי לא להיתפס יותר מדי.
אתמול עשיתי חזה, כתפיים ויד אחורית והיום אני מרגיש כאבים במרפק, לא ברמה כזאת שאני לא יכול להזיז את היד ואני רוצה לבכות אבל יש כאב קטן וגם אני מרגיש סוג של ״קליקים פנימיים״. גם במהלך בבנץ׳ עם הדאמבלים הרגשתי קליקים במרפק באמצע התנועה.
מדובר על מרפק שמאל.
יש למישהו מושג על מה מדובר ומה לעשות עם זה?

תודה רבה 😃

• פותח/ת השרשור
אני לא משתמש בזה תחכה לעוד תגובות
אתמול עשיתי חזה, כתפיים ויד אחורית ולא נעלתי מרפקים. במהלך ביצוע התרגילים הרגשתי קצת קליקים חלשים במרפק אבל אחרי האימון כלום לא כאב וגם היום לא. תודה רבה לך! 😃

אתמול עשיתי חזה, כתפיים ויד אחורית ולא נעלתי מרפקים. במהלך ביצוע התרגילים הרגשתי קצת קליקים חלשים במרפק אבל אחרי האימון כלום לא כאב וגם היום לא. תודה רבה לך! 😃
בכיף תמשיך לא לנעול מרפקים ובסוף לא יהיו לך קליקים יותר

• פותח/ת השרשור
כשאתה לא נועל מרפקים אתה גם מפחית עבודה של יד אחורית בלחיצות, סתם שתדע.
אני לא עושה כמו קאטלר שעושה חצי תנועה, אני עושה את כל התנועה פשוט לא נועל בסוף. הייתי נועל וקצת טורק את המרפקים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית