הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החבילה נעצרה במכס,האם יש צורך בטופס?

LiftHeavy

משתמש קבוע
1,128
1
נק' מוניטין:
8,748
1,128
1
מה קורה חבר'ה:)
קיצר החלבון והאופטימן שלי נעצרו במכס(בעע)
קיבלתי עם זה הזמה לשחרור דבר הדואר.
אני החלטתי לפקסס להם את הטפסים בלי ללכת אליהם.
עכשיו רשום לי לפקסס

1.הודעה זו(אין בעיה)
2.תעודה מזהה(סרקתי והדפסתי)
3.קבלה(הדפסתי מהאימייל)
4.לא רלוונטי
5.אישור של הרשות המוסמכת לפי המקרה.

מה זה? האם זה הטופס במאמר על יבוא מוצרים מחו"ל? כיצד למלא אותו?

תודה לעונים

כן הקובץ PDF אתה ממלא "תאור מוצר" אתה רושם אבקת חלבון + מולטי ויטמין (זה מספיק גם אם יש עוד מוצרים בחבילה), למעלה ממלא את שמך ושם המשפחה ואת מספר הפריט (שמופיע בזימון שקיבלת עם המכס CP משהו)
אתה מפקסס את התעודה המזהה ואת הזימון שנשלח לך

מה קורה חבר'ה:)
קיצר החלבון והאופטימן שלי נעצרו במכס(בעע)
קיבלתי עם זה הזמה לשחרור דבר הדואר.
אני החלטתי לפקסס להם את הטפסים בלי ללכת אליהם.
עכשיו רשום לי לפקסס

1.הודעה זו(אין בעיה)
2.תעודה מזהה(סרקתי והדפסתי)
3.קבלה(הדפסתי מהאימייל)
4.לא רלוונטי
5.אישור של הרשות המוסמכת לפי המקרה.

מה זה? האם זה הטופס במאמר על יבוא מוצרים מחו"ל? כיצד למלא אותו?

תודה לעונים

הם שולחים לך טופס שאליו הם מתכוונים רק צריך למלאות אותו ולפקסס

במכס הפסיקו עם הטופס הזה של התוספי מזון, בפעם האחרונה ששיחררתי מהמכס (לפני כ3 שבועות), הם אמרו שאין צורך בטופס הזה.

• פותח/ת השרשור
במכס הפסיקו עם הטופס הזה של התוספי מזון, בפעם האחרונה ששיחררתי מהמכס (לפני כ3 שבועות), הם אמרו שאין צורך בטופס הזה.

אני מעדיף לא להסתכן,מה זה משנה אני מפקסס את זה בחינם:victory:

בהחלט, מספיק לשלוח את הטפסים שהם שולחים + הדפסה של החשבונית שקיבלת בEMAIL מBB.COM

בהחלט, מספיק לשלוח את הטפסים שהם שולחים + הדפסה של החשבונית שקיבלת בEMAIL מBB.COM
שתדע אמרתי למייק מתפוז לעשות את זה לפני 3 שבועות עד היום הוא לא קיבל שום זימון לדואר, לפי מספר החבילה זה הגיע לדואר הראשי באותה העיר שלו (שלנו, ראשל"צ) אבל אין מענה ואין עונה, אני בחיים לא שלחתי פקס בגלל שפחדתי שזה יקרה וכנראה שצדקתי לא יודע איך זה פועל לכם.

שתדע אמרתי למייק מתפוז לעשות את זה לפני 3 שבועות עד היום הוא לא קיבל שום זימון לדואר, לפי מספר החבילה זה הגיע לדואר הראשי באותה העיר שלו (שלנו, ראשל"צ) אבל אין מענה ואין עונה, אני בחיים לא שלחתי פקס בגלל שפחדתי שזה יקרה וכנראה שצדקתי לא יודע איך זה פועל לכם.

שלחתי למכס פקס לפני 3 שבועות(1.7) ועד היום אני לא יודע מה קורה איתה,אתמול הייתי בדואר,אמרו שיבררו מה קורה עם זה ויתקשרו אלי בבוקר.
מטורף

אצלכם ברשל"צ הכל יתכן. תראה מה שחצי קילומטר צפונה עושה...🤘
מוזר שחבילה "הולכת לאיבוד" ככה, כיום. כי כל כניסה ויציאה של חבילה אמורה לעבור דרך מערכות ממוחשבות. יתכן שיש לכם פקידים חובבי תוספים?

אין מכס בחיפה, או שאני טועה? כשהייתי יום אחד במכס בת"א הגיעו מחיפה במיוחד כי אמרו שסגרו שם את המכס (לתמיד)

יש ליד בניין "הטיל", תראה גם באתר של המכס יש טלפונים ופקסים.
גם לא הגיוני שתושבי הצפון יצטרכו ליסוע עד לת"א,

..והנה יש פתק בתיבת הדואר. 9 ימים 😃
אולי אני אזמין אליך ואני אבוא לקחת מרחובות? בונה הדואר בראשל"צ לא זז, לוקח כאן 20 ומשהו ימים עד שזה מגיע אליך הביתה ועוד שבועיים עד שזה מגיע לסניף הקרוב ליד הבית (וגם אז זה לא מגיע צריך לעשות 400 טלפונים כי החבילה נאבדת בדרך)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית