עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פיצוץ!
ושאלה: אם אני רואה נכון, אתה לא מתאפס למטה לפני כל חזרה בשלשות. אתה נושם רק למעלה? יש סיבה מיוחדת שאתה עושה את זה ככה, או שככה התרגלת וזה עובד בשבילך?
יפה מאוד !
סוף סוף אולי יש מתחרה לעידן 😉
מרשים ביותר!
כל הכבוד!
מה היעדים והמטרות לחודשים הקרובים?
מתכוון להצטרף לתחרות שכנראה תהיה בדצמבר?
ואיך הלחיצה שלך?
אביעד
ככה זה אמור להיותמשוגע לגמרי,כבוד.
ממה שאפשר לראות בלוג שלך,יש לך משיכות חזקות בטירוף,לחיצות קצת פחות.
ידעתי שמישהו יגיד את זה.ככה זה אמור להיות
פרס נמדד לפי יחס למשקל גוף, כש1 * משקל גוף זה כבר מאוד מאוד חזק.ידעתי שמישהו יגיד את זה.
התכוונתי שבאופן יחסי,ז"א,דדליפט 200 למשקל שלו זה מטורף,פרס 70 קצת פחות.
ידעתי שמישהו יגיד את זה.
ידעתי שמישהו יגיד את זה.
לא אמרתי שזה לא חזק,ברור שהוא חזק מאד,פשט לא מטורף כמו המשיכות:)פרס נמדד לפי יחס למשקל גוף, כש1 * משקל גוף זה כבר מאוד מאוד חזק.
הבנאדם שוקל 80 ועושה חמישיות עם 70, איך זה לא חזק בדיוק?
לי יש פרס נחמד של 62 לחמישיות על משקל 78-79, סתם לצורך השוואה.
אי פעם עשית פרס כבד? אם אני מצליח להוסיף קילו על המוט של הפרס בשבוע אני במצב טוב. פרס זה התרגיל הכי מציק בעולם לעלייה במשקלי עבודה.לא אמרתי שזה לא חזק,ברור שהוא חזק מאד,פשט לא מטורף כמו המשיכות:)
לדוגמא שלך - אתה יכול לשאוף לפרס 70 בעוד 3-4 אימונים(בהנחה שאתה עדיין מתקדם לינארית,ומעלה 2.5 כל אימון - תקן אותי אם אני טועה),אבל לשאוף ל200 דדליפט לא נשמע לי ריאלי(הדדליפט שלך עומד על 125,נכון?).
Deus,צודק...
moo - בכל מקרה בהצלחה בהמשך,יש עתיד:)
אי פעם עשית פרס כבד? אם אני מצליח להוסיף קילו על המוט של הפרס בשבוע אני במצב טוב. פרס זה התרגיל הכי מציק בעולם לעלייה במשקלי עבודה.
אני לא מלמד אף אחד כלום מסתבר שאני לא יודע כלום ואני טיפש שחיף וחלש.כבד לא ממש,62.5 לחמישיות על משקל 85.
בקשר לעלייה במשקלי עבודה - אני יודע את זה אבל לא מניסיון,אני מתאמן ממש ממש ממש מתחיל ככה שאני מעלה 2.5 בקלות כל אימון.
דרך אגב,יש מצב שאני אגיע מתישהו להדר יוסף ותלמדו אותי לעשות סקוואט ודדליפט כמו שצריך?