הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחיצת כתפיים,סקוואט

netanel96

משתמש מתחיל
173
12
נק' מוניטין:
68
173
12
חזרתי הרגע מאימון

אחרי שראיתי אין ספור את הקלטת של מארק בנושא של סקוואט וגם אחרי שקראתי בפורטל על התרגיל

לא הצלחתי להגיע לאחיזה מתאימה

אני תופס את המוט (בלי האגודל מתחת) אבל עדיין יוצא שהפרקים שלי לא ישרות (הכוונה בזווית מסוימת) מה שלא צריך להיות ואני גם מעלה את המרפקים ועוד יותר כואב כשאני מעלה גם את המרפקים המוט עולה יותר למעלה לפוזיציית HIGH BAR ואני רוצה LB

יש לי עוד שאלה איך אתם עושים בלי ספוג כזה על המוט?
שאני שם את המוט איפה שהוא אמור להיות ב LB כואב לי חזק באזור ..כמובן בלי הספוג

ועד לאיזה רמה אני צריך לרדת? כי אני יורד מעבר למצבר שהירך שלי מקבילה לרצפה

ובקשר ללחיצת כתפיים
המוט האולימפי הריק קצת כבד בשבילי (אפילו שהצלחתי לעשות סה"כ את 15 החזרות שלי אומנם באיטיות אבל הצלחתי)
צריך אולי לעבור למוט קל יותר? מה גם שאני לא זז ממש קדימה עם האגן קודם לפני ההרמה כי אם אני יעשה את זה המוט נראלי יפול עליי (גם ככה כבד )

תודה וקצת סבלנות למתחיל שכמוני 😃 ?

Lb ממש מתחת לטרפזים.. המוט יהיה במקום האחרון לפני שהוא גולש לך פחות או יותר.. הגב צריך להיות מכווץ והמרפקים למעלה בכדי להגיע למצב של נעילה. בפרס העצה שלי היא פשוט להרביץ.. יש מצב שעצם זה שאתה עושה לאט פשוט מעייף אותך.. פרס הוא תרגיל נורא קשה יחסית וכל שנייה שלא פעלת בו בזבזת אנרגיה... אני לא מבין גדול אך מקווה שעזרתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית