חזרתי הרגע מאימון
אחרי שראיתי אין ספור את הקלטת של מארק בנושא של סקוואט וגם אחרי שקראתי בפורטל על התרגיל
לא הצלחתי להגיע לאחיזה מתאימה
אני תופס את המוט (בלי האגודל מתחת) אבל עדיין יוצא שהפרקים שלי לא ישרות (הכוונה בזווית מסוימת) מה שלא צריך להיות ואני גם מעלה את המרפקים ועוד יותר כואב כשאני מעלה גם את המרפקים המוט עולה יותר למעלה לפוזיציית HIGH BAR ואני רוצה LB
יש לי עוד שאלה איך אתם עושים בלי ספוג כזה על המוט?
שאני שם את המוט איפה שהוא אמור להיות ב LB כואב לי חזק באזור ..כמובן בלי הספוג
ועד לאיזה רמה אני צריך לרדת? כי אני יורד מעבר למצבר שהירך שלי מקבילה לרצפה
ובקשר ללחיצת כתפיים
המוט האולימפי הריק קצת כבד בשבילי (אפילו שהצלחתי לעשות סה"כ את 15 החזרות שלי אומנם באיטיות אבל הצלחתי)
צריך אולי לעבור למוט קל יותר? מה גם שאני לא זז ממש קדימה עם האגן קודם לפני ההרמה כי אם אני יעשה את זה המוט נראלי יפול עליי (גם ככה כבד )
תודה וקצת סבלנות למתחיל שכמוני 😃 ?
אחרי שראיתי אין ספור את הקלטת של מארק בנושא של סקוואט וגם אחרי שקראתי בפורטל על התרגיל
לא הצלחתי להגיע לאחיזה מתאימה
אני תופס את המוט (בלי האגודל מתחת) אבל עדיין יוצא שהפרקים שלי לא ישרות (הכוונה בזווית מסוימת) מה שלא צריך להיות ואני גם מעלה את המרפקים ועוד יותר כואב כשאני מעלה גם את המרפקים המוט עולה יותר למעלה לפוזיציית HIGH BAR ואני רוצה LB
יש לי עוד שאלה איך אתם עושים בלי ספוג כזה על המוט?
שאני שם את המוט איפה שהוא אמור להיות ב LB כואב לי חזק באזור ..כמובן בלי הספוג
ועד לאיזה רמה אני צריך לרדת? כי אני יורד מעבר למצבר שהירך שלי מקבילה לרצפה
ובקשר ללחיצת כתפיים
המוט האולימפי הריק קצת כבד בשבילי (אפילו שהצלחתי לעשות סה"כ את 15 החזרות שלי אומנם באיטיות אבל הצלחתי)
צריך אולי לעבור למוט קל יותר? מה גם שאני לא זז ממש קדימה עם האגן קודם לפני ההרמה כי אם אני יעשה את זה המוט נראלי יפול עליי (גם ככה כבד )
תודה וקצת סבלנות למתחיל שכמוני 😃 ?