שלום לכולם קוראים לי מאור אני חדש בפורום 1.79 69 קילו
לפני כשנה נרשמתי לחדר כושר היתי דיי שמן בסביבות ה20% שומן בחדשים הראשונים
סתם התבזבזתי לא ידעתי מה לעשות ולאחר מכן התחלתי חיטוב והיום אני בסביבות ה12%-13% שומן אני לא יודע אני להתחיל מאסה או להמשיך את החיטוב המטרה של החיטוב היתה כמובן להגיע לפרופורציות ורידים קוביות וכו' קוביות רואים אבל לא את ההפרדות פרופורציות השגתי ורידים השגתי חלקית (השגתי אבל לא במקומות שרציתי) חשבתי על מאסה בגלל שיש לי בעיה של מותניים די רחבות (לא ממש 81-82 ס"מ)
ורציתי לגדול בכללי ובעיקר בגב ואז לאחר מכן חיטוב כדי שהגוף יקבל צורה של וי (לא שהגב צר הוא יותר רחב מהמתניים די משמעותית אבל עדיין אין צורה של וי בגלל המותניים )
אז רציתי לבדוק כמה שאלות
- מה אתם אומרים על המטרה אפשרי להרחיב את הגב על היקף מותניים כמו שלי ולהשיג וי?
-כדאי להתחיל עכשיו את המאסה או להמשיך חיטוב?
תודה רבה
ד"א תמונות אין כרגע אפשרות להעלות כי איבדתי את הכבל
אני מקווה שזה הפורום המתאים אם לא תעבירו
לפני כשנה נרשמתי לחדר כושר היתי דיי שמן בסביבות ה20% שומן בחדשים הראשונים
סתם התבזבזתי לא ידעתי מה לעשות ולאחר מכן התחלתי חיטוב והיום אני בסביבות ה12%-13% שומן אני לא יודע אני להתחיל מאסה או להמשיך את החיטוב המטרה של החיטוב היתה כמובן להגיע לפרופורציות ורידים קוביות וכו' קוביות רואים אבל לא את ההפרדות פרופורציות השגתי ורידים השגתי חלקית (השגתי אבל לא במקומות שרציתי) חשבתי על מאסה בגלל שיש לי בעיה של מותניים די רחבות (לא ממש 81-82 ס"מ)
ורציתי לגדול בכללי ובעיקר בגב ואז לאחר מכן חיטוב כדי שהגוף יקבל צורה של וי (לא שהגב צר הוא יותר רחב מהמתניים די משמעותית אבל עדיין אין צורה של וי בגלל המותניים )
אז רציתי לבדוק כמה שאלות
- מה אתם אומרים על המטרה אפשרי להרחיב את הגב על היקף מותניים כמו שלי ולהשיג וי?
-כדאי להתחיל עכשיו את המאסה או להמשיך חיטוב?
תודה רבה
ד"א תמונות אין כרגע אפשרות להעלות כי איבדתי את הכבל
אני מקווה שזה הפורום המתאים אם לא תעבירו
נערך לאחרונה: