הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רגליים בבנץ בתחרות

• פותח/ת השרשור Star
  • פורסם בתאריך

Star

משתמש פעיל
404
2
נק' מוניטין:
67
404
2
אני רגיל לשים רגליים על הספה בבנץ פרס ,למה בתחרות מחייב רגליים על הרצפה?מזה משנה עם אני שם ככה או ככה?ואני עושה על הספה בגלל הגב .

מיקום כפות הרגלים על הספה מאפשר ליצור קשת גבוהה יותר עם הגב וכך לבצע תנועה קטנה יותר משאר המתחרים אשר ממקממים את כפות הרגלים על הרצפה. חוץ זה, הרגלים צריכות להיות על הרצפה ב- Bench Press, הדבר מעניק יציבה טובה יותר ואפשרות להעזר ברגלים עבור הלחיצה.
מומלץ לקרוא: לחיצת חזה.

• פותח/ת השרשור
היה לי כאבים בגב כל פעם ששמתי את הרגליים על הרצפה דורון, כששמתי על הספה הכאב פשוט נעלם וזיו אני לא מבין איך טווח התנועה קטן יותר.

היה לי כאבים בגב כל פעם ששמתי את הרגליים על הרצפה דורון, כששמתי על הספה הכאב פשוט נעלם וזיו אני לא מבין איך טווח התנועה קטן יותר.
תחשוב רגע שבן אדם ללא ידע לוחץ חזה והוא לא מכווץ שכמות הוא מוריד מידיים ישרות עד לחזה שלו זה טווח תנועה ענק,לעומת זאת אדם שמכווץ שכמות בעצם מגביה את החזה שלו וככה הוא צריך להוריד פחות את המשקל,לכן טווח התנועה קצר יותר

אין קשר בין כאבי גב ללשים רגליים על הרצפה. בנץ עם רגליים על הספסל זו המצאה של מאמנים מטומטמים. אולי יש לך פציעה או בעיה אחרת שצריך לטפל בה בצורה שונה. אתה לא מרים משקל כבד עם רגליים באוויר. בשום תרגיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית