הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר שאלה , מחפש לקנות מוט W או רגיל + משקולות.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי ,

אני מחפש לקנות מוט W או רגיל + משקולות , השאלה , היא מאיפה אני יכול להביא ? המטרה , היא לפתח שרירים ביידים וכו'.

מה אתם ממליצים לקנות ?

אני יכול בנוסף לרכוש מחנויות בחו"ל (דרך eBay או אתרים אחרים שאתם מכירים שהם במיוחד לכושר).

אם יש לך איך להגיע לאיזור אשדוד לאסוף את זה, אני מוכר גם מוט W וגם מוט רגיל (שניהם מתברגים) עם משקל.
במידה ואתה מעוניין שלח הודעה פרטית.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם , אני אשלח לכם הודעות במידה וזה יהיה רלוונטי.

עומר מה הכוונה תוכל להסביר ? מה נותן יותר ?

עבודה על כל הגוף. מה בדיוק תתן לך עבודה על הידיים ועוד עבודה נקודתית מעטה שאתה יכול עם מוט W ומספר פלטות מועט?

• פותח/ת השרשור
עבודה על כל הגוף. מה בדיוק תתן לך עבודה על הידיים ועוד עבודה נקודתית מעטה שאתה יכול עם מוט W ומספר פלטות מועט?
תסתכל פה :

https://www.lbs.co.il/threads/57401/#post-729246

אני מתחיל סטרייט , אז חשבתי גם לקנות משקולות כדי לתת עוד דגש ליידים ולעשות תרגילים עם המשקולות , אתה לא חושב שזה רלוונטי ? מה הייתה קונה במקום ?

עדיף שתחסוך את הכסף עד שיהיה לך מספיק כדי להירשם למכון. עבודה שאפשר לעשות עם מוט W ומספר מועט של משקולות אפשר גם לעשות בעזרת משקל גוף. חבל על הכסף.

• פותח/ת השרשור
עדיף שתחסוך את הכסף עד שיהיה לך מספיק כדי להירשם למכון. עבודה שאפשר לעשות עם מוט W ומספר מועט של משקולות אפשר גם לעשות בעזרת משקל גוף. חבל על הכסף.
סבבה אני אקשיב לעצתך , חסכת לי כסף תודה רבה 😃.

מה גם , שאני אקח תיק ואמלא אותו חול אבנים וכו' ומתי שאני ארצה עבודה יותר "פיזית" זו תהיה הדרך.

בדיוק.
מתח בסופינציה + משקל > עבודה נקודתית על בייספס.
מקבילים + משקל > עבודה נקודתית על טרייספס.

לא מכיר את כל התרגילים שציינת אז קשה לי קצת להגיב.
פשוט שלב כמה שיותר אלמנטים של כוח וכמה שיותר מורכב. שמור על עצימות גבוהה ככל הניתן ותתפתח לאט לאט.
הכי חשוב זה לשמור על התזונה, במיוחד בתת-תזונה שבה אתה נמצא.

אני סומך עלייך, אתה תותח ואני עומד כאן לצידך בכל רגע שתצטרך. תרגיש חופשי לגמרי לשלוח לי הודעה בכל עלייה או מפלה, לשתף או להתייעץ.
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
לא מכיר את כל התרגילים שציינת אז קשה לי קצת להגיב.
פשוט שלב כמה שיותר אלמנטים של כוח וכמה שיותר מורכב. שמור על עצימות גבוהה ככל הניתן ותתפתח לאט לאט.
הכי חשוב זה לשמור על התזונה, במיוחד בתת-תזונה שבה אתה נמצא.

אני סומך עלייך, אתה תותח ואני עומד כאן לצידך בכל רגע שתצטרך. תרגיש חופשי לגמרי לשלוח לי הודעה בכל עלייה או מפלה, לשתף או להתייעץ.
בהצלחה!

תודה רבה רבה לך !

אני ממש מודה לך על המוטבציה שאתה מכניס בי ועל העזרה שאתה ויוגב נותנים לי מזה זמן רב , תודה ושוב תודה 😃.

בשמחה!
מוזמן בכל עת, אני רציני. תקבל גם את מספר הפלאפון שלי במידה ותרצה.

הנושא מאוד מוכר לי רק מהצד ההפוך של ההשמנה וחיפוש אינסופי אחר הדרך הנכונה - בגלל זה אני כ"כ מבין לליבך.
עד היום קשה לי להתמודד עם אכילה בחריגה מזערית אפילו מהתפריט, למרות כל ההבנה שיש לי בנושא.
זה לא קל אבל אפשרי. תרגיש חופשי, אני רציני. ואני אכעס אם לא!

• פותח/ת השרשור
בשמחה!
מוזמן בכל עת, אני רציני. תקבל גם את מספר הפלאפון שלי במידה ותרצה.

הנושא מאוד מוכר לי רק מהצד ההפוך של ההשמנה וחיפוש אינסופי אחר הדרך הנכונה - בגלל זה אני כ"כ מבין לליבך.
עד היום קשה לי להתמודד עם אכילה בחריגה מזערית אפילו מהתפריט, למרות כל ההבנה שיש לי בנושא.
זה לא קל אבל אפשרי. תרגיש חופשי, אני רציני. ואני אכעס אם לא!
אני כל כך שמח שיש אנשים כמוך , אתה מגלה לפעמים אנשים טובים באמצע הדרך ? אז כן , אתה כזה , אני מרגיש מאוד שמח שקיים אדם שחווה את מה שאני מרגיש כרגע , אפילו אם זה ההפך , אבל הוא מבין לליבי כ"כ שאני פשוט יכול לסמוך עליו.

אתה נותן לי ביטחון רב לדבר איתך , אל דאגה אני ארגיש חופשי וכמובן שאעשה זאת בדרכים מנומסות מתי שאהיה צריך עזרה.

כי המצב מאוד קשה לי , אני נכנס לימים של ערבה , אבל היום , אני מטפל באמצעי עם תפריט שאני מסדר ולא חוסך מעצמי דברים קטנים מדי פעם , האימונים האלה גם נותנים לי תחושבת ביטחון ותחושה טובה שאני "אשמין" אבל מצד שני אפתח "שרירים" אז אם אני אעלה במשקל זה לאו דווקא רק שומן ואני לא אשמין אלה אפתח שרירים וזה מה שיעלה אותי במשקל , אפילו שעל הדרך אני יצבור גם "שומן".

בשמחה, אני באמת באמת שמח, אתה לא מתאר לעצמך.
אני יודע כמה שאוזן קשבת ומבינה יכולה לעזור בכאלו מצבים, ואני יודע כמה שהיא הייתה חסרה לי המון כשהייתי צריך.

מכיר את ימי ההרעבה, היו לי המון ימים כאלו כשהייתי בתקופת ה"הרעבה" שלי עצמי ומנגד המון ימי אכילה מטורפת ומוגזמת ללא גבולות.
רק כדי שתקבל תמונת מצב כללית - שקלתי 135, ירדתי ל75, טסתי לחו"ל ל-5 ימים וב-5 ימים שהייתי בחו"ל + שבוע של אכילה מטורפת לפני חו"ל עליתי 10 קילו של נוזלים + שומן, בשבועיים. תאר לעצמך עד כמה המצב היה חריף.

מבין לליבך, מחכה להודעה!

• פותח/ת השרשור
בשמחה, אני באמת באמת שמח, אתה לא מתאר לעצמך.
אני יודע כמה שאוזן קשבת ומבינה יכולה לעזור בכאלו מצבים, ואני יודע כמה שהיא הייתה חסרה לי המון כשהייתי צריך.

מכיר את ימי ההרעבה, היו לי המון ימים כאלו כשהייתי בתקופת ה"הרעבה" שלי עצמי ומנגד המון ימי אכילה מטורפת ומוגזמת ללא גבולות.
רק כדי שתקבל תמונת מצב כללית - שקלתי 135, ירדתי ל75, טסתי לחו"ל ל-5 ימים וב-5 ימים שהייתי בחו"ל + שבוע של אכילה מטורפת לפני חו"ל עליתי 10 קילו של נוזלים + שומן, בשבועיים. תאר לעצמך עד כמה המצב היה חריף.

מבין לליבך, מחכה להודעה!
זה נכון , האוזן הקשבת מאוד חסרה במצבים האלו , גם ההורים לפעמים לא ממש מבינים לאיזה מצב הכנסת את עצמך.

זה מטורף , אתה צריך לאכול ממש הרבה כדי לעלות 10 קילו של נוזלים + שומן במשהו כמו 12 ימים.

אני גם ככה , שתבין שאני מגיע לימים שאני מכתיב לעצמי לאכול רק 1200 - 1500 קל' , אבל אני מטפל בעצמי לאט לאט ולאחר העזרה פה אני מתחיל להתסדר בראש.

למשל מחר , זה היום שאני הכי מחכה לו בשבוע , יום שישי , אני פשוט אוכל בכיף בלי לשים הרבה חשבון (כמובן שלא בהגזמה) , זה יום של המשפחה , ככה שאני מרשה לעצמי לאכול בכיף מאוד.

הייתי כ-10 חודשים על פחות מ-800 קלוריות ליום, 6 ימים בשבוע.
בשישי הייתי אוכל אולי 6000-8000 קלוריות. יום השחיתות D:

• פותח/ת השרשור
הייתי כ-10 חודשים על פחות מ-800 קלוריות ליום, 6 ימים בשבוע.
בשישי הייתי אוכל אולי 6000-8000 קלוריות. יום השחיתות D:
כל כך אני.

אבל אני לא מגיע למצב של 6000 - 8000 , מחר אני יגיע ל-2200 , שזה בסדר מאוד ואף מתבקש ומדי פעם "לפנק" את עצמך באיזה ארוחת שחיתות טובה זה מתבקש כי אם לא תעשה את זה , תגיע למקרים הגרועים של אנשים כמוני וכמוך שזה בולמוס.

כמה שאני שונא את הבולמוסים האלו שהיו תוקפים אותי , אתה פשוט לא מצליח להתנגד , אין מה לעשות , כנראה כל מי שעובר תהליך כזה של דיאטה , מגיע ביום מן הימים לסריטה הזאת של לשמור על המשקל , אבל אם אתה לא מאזן את עצמך , אתה יכול להגיע למקומות שפלים כל כך.

אני ירדתי מ-79 ל-64 בלי להרגיש בכלל , אני רק זוכר איזה לילה אחד שאכלתי ושתיתי שתייה מתוקה ולאחר מכן בדקתי במשקל וראיתי שאני שוקל 64 ואז אמרתי המטרה היא 60 , הגעתי ל-60 התחלתי לרדת עוד , מאותו לילה שבדקתי את המשקל ונתתי כל כך חשיבות לעניין בעצם "דפקתי" את עצמי.

רוצה להקצין?
באחד הלילות נשקלתי וראיתי שאני כבר תקופה לא מוריד במשקל (שקלתי אז כבר 78+-, ואני 1.86 מטר ולא בחור קטן).
מה שעשיתי היה לעלות על בגדי ספורט ולצאת לריצה של 10 קילומטר בשעה 3 בלילה.

תאמין לי, עברתי הכל מהכל.

לגבי הבולמוסים - אצלי זה לא היה בולמוס אלא במתכוון כדי לא לאבד את השפיות... D:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית