הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגיל חלופי לדדליפט.

Aviramy5

משתמש מתחיל
75
21
נק' מוניטין:
280
75
21
זה אולי ישמע מעט תבוסתני.אבל אני פשוט לא מסתדר עם התרגיל הזה.לא מסתדר עם האחיזה,לא מסתדר עם הטכניקה,למרות שראיתי לא מעט סרטונים,אבל כל פעם שהגעתי לחדר כושר וניסיתי אותו הסתבכתי ויצאתי מתוסכל עוד יותר.חשוב לציין שעם הסווקאט,הבנץ והמילטרי פרס אני מסתדר מצויין,רק התרגיל הזה בא לי נאחס.
אני יודע שזה תרגיל שאין לו תחליף,אבל עדיין,האם יש משהו שאני יכול לעשות שקצת מתקרב אליו?ולשרירים המופעלים בו?
לפחות עד שאלמד את הטכניקה בצורה מושלמת.
תודה 😃

לא, אין. הדדליפט מפעיל קבוצות רבות של שרירים. הוא מפעיל בין 70% ל-80% מהשרירים. אין לזה תחליף.

במקום להתעלם מהבעיה, נסה לפתור אותה. יש סדנאות של מייק או אביב ואופק שמלמדים את תרגילי הבסיס ונותנים לך עצות בלייב איך עושים את התרגיל נכון ומתקנים אותך.

למה לך לוותר עליו? אם יש לך בעיות תפתור אותם, אל תתחמק מהם.
תעלה סרטון טכניקה שנוכל לתקן אותך.

סבלנות, לוקח זמן לגוף להבין את רצף התנועה.
תמשיך לתרגל ואם יש לך אפשרות לך לסדנאות.
ודרך אגב, גם הסקווט והבנץ שלך צריכים שיפור תגלה את זה מן הסתם כשתתקע במשקלים.

• פותח/ת השרשור
חברים,מעריך את האכפתיות שלכם,אבל לתרגיל הזה אני לא חוזר כרגע,כמו שאמרתי,אני לא נהנה כשאני ניגש אליו ואני לא נהנה במהלכו,ככה שאם אני לא נהנה במה שאני עושה,אפשר לסגור את הכל וללכת הביתה.לדעתי לפחות.
עכשיו אם יש איזשהו תרגיל חלופי שאתם יכולים לתת לי אני אשמח,אם לא תנעלו את הדיון ותודה רבה.

השאלה לאן אתה רוצה להתקדם באימונים שלך , אתה רוצה להגיע למקסימום שאתה יכול , מבחינה ויזואלית ומבחינת ביצועים או להשאר בנוני?

מההודעה שלך נשמע שאתה לא מסתדר עם הדדליפט הקלאסי, אז אני מציע לך לעבור לדדליפט רומני שהטכניקה שלו בכלל לא מסובכת וישמש לך כתחליף נחמד מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית