הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסיים תוכנית, מה הלאה?!

Hello2You

משתמש פעיל
507
75
נק' מוניטין:
143
507
75
אהלן לכולם.
אני עובד במשך שלושת החודשיים האחרונים על תוכנית מסודרת של כוח+ניפוח ותוכנית תזונה מתזונאית.
התוכנית כללה 4 אימונים בשבוע ואורכה היה כ 3 חודשיים, מבחינת ערכים תזונתיים בערך 2300-2400 קלוריות.
השבוע אני נכנס ל 4 האימונים האחרונים ואם זה עוזר אתן כמה פרטים
מבחינת תוספים: הייתי לוקח קזאין בלילה, אבקת חלבון אחרי אימון, קריאטין, מולטי ויטמין 2 כדורים, שמן דגים 1700 מ'ג כולל.
מבחינת נתונים:
עליתי נקי (תחת תזונאית) 4 קילו בתוכנית הנ'ל
התחזקתי ועליתי במשקלים בצורה לא רעה (בחלק מהשרירים).
ירדתי ב 2% שומן לאזור 13-14
הנתונים שלי כיום 67 משקל, 14%-13% גובה 178.

עכשיו אשתף אותכם בהתלבטות שלי.
אני בעוד שבוע מסיים את התוכנית כמו שאמרתי,
אני חושב לקחת איזה הפסקה של שבועיים ככה לנקות את הגוף מהכול ואז להכנס לתוכנית הזאת שוב (עכשיו אני מסה של שלושה חודשיים המטרה לפחות חצי שנה)
אני בקרוב מאוד טס לחול לשבועיים ככה אז לכן אני לא חושב שזה נכון להרשם שוב לחדר כושר.
והפרט האחרון שאני מתחיל עוד מעט קורס שאורך 3 חודשיים ששם יש לי חדר כושר ולכן לא חושב להרשם שוב לחדר כושר בעיר שלי.

השאלות העולות:
האם זה שלא אתאמן ככה באזור 3 שבועות עד חודש יפגע בי?
האם ההפסקה של לקיחת התוספים תפגע גם כן?
אשמח לדעת מה דעתכם 😃

נ.ב
פתחתי נושא לפני מס שבועות אם תמונות שלי למי שזה עוזר, יש שם תמונות לפני תחילת התוכנית ועוד תמונות לפני שלושה שבועות
https://www.lbs.co.il/threads/55954/

• פותח/ת השרשור
זה משנה?
בכל מקרה המשקלים מדברים פה על בין 9-11 חזרות
בנצ פרס 20 כל צד
סקוואט 15 כל צד
דד ליפט 12.5 צל דצ

תתחיל תוכנית כוח אמיתית ולא איזה תוכנית מסריחה שפלוץ בחדר כושר בנה לך שהמשקלי עבודה שלך באמת יעלו תסיים אותה עם 10 קילו יותר ואז תיהיה לך נקודת התחלה טובה , SS תוכנית מופלאה תתחיל ליקרוא עליה פה בפרוטוקולים ,תבצע אותה בידיוק כמו בספר ואז תירא שינוי אמיתי

• פותח/ת השרשור
תתחיל תוכנית כוח אמיתית ולא איזה תוכנית מסריחה שפלוץ בחדר כושר בנה לך שהמשקלי עבודה שלך באמת יעלו תסיים אותה עם 10 קילו יותר ואז תיהיה לך נקודת התחלה טובה , SS תוכנית מופלאה תתחיל ליקרוא עליה פה בפרוטוקולים ,תבצע אותה בידיוק כמו בספר ואז תירא שינוי אמיתי
קודם כל התוכנית שלי היא לא תוכנית ש"איזה פלוץ בחדר כושר" בנה לי אלא תוכנית שלקוחה מאתר בחו''ל אחרי המון בדיקות.
SS היא תוכנית שנועדה לחיטוב יותר אם אינני טועה?!

אתה טועה בגדול , כל הרעיון בתוכנית הזאת שהמשקלי עבודה שלך עולים בצורה ליניארית כל שבוע ואם אתה בגירעון קלורי זה קצת סותר את עניין הלעלות משקלים. ודרך אגב צא מהסרט שאם ראית איזה תוכנית בפורום בחול זה עושה אותה לתוכנית טובה רוב התוכניות שתמצא בבאדי בילדינג וכאלה זה סתם תוכנית של ספונסרים ג'אי קטלר 8 שבועות ותוכניות מפגרות של 10 תרגילים כל שריר כיאילו עכשיו אתה בסייקל 400 , אבל אם אתה חושב שזה טוב מה שאתה עושה עוף על זה , אני באמת לא מבין את החבר'ה ששואלים פה שאלות מבקשים ביקורת על משהו מקבלים תשובה שלא ניראת להם ואז מתחילים לנסות להוכיח לעצם שהם צודקים והם שהם עושים זה טוב , אתה בטוח בעצמך? חושב שמה שאתה עושה זה טוב? עובד לך אתה מבסוט מהשינוי? עוף על זה אל תישאל אף אחד זה לא מדע מדיוק ואין משהו חד וחלק שהוא גרוע או טוב לכל אחד עובד משהו אחר

• פותח/ת השרשור
אתה טועה בגדול , כל הרעיון בתוכנית הזאת שהמשקלי עבודה שלך עולים בצורה ליניארית כל שבוע ואם אתה בגירעון קלורי זה קצת סותר את עניין הלעלות משקלים. ודרך אגב צא מהסרט שאם ראית איזה תוכנית בפורום בחול זה עושה אותה לתוכנית טובה רוב התוכניות שתמצא בבאדי בילדינג וכאלה זה סתם תוכנית של ספונסרים ג'אי קטלר 8 שבועות ותוכניות מפגרות של 10 תרגילים כל שריר כיאילו עכשיו אתה בסייקל 400 , אבל אם אתה חושב שזה טוב מה שאתה עושה עוף על זה , אני באמת לא מבין את החבר'ה ששואלים פה שאלות מבקשים ביקורת על משהו מקבלים תשובה שלא ניראת להם ואז מתחילים לנסות להוכיח לעצם שהם צודקים והם שהם עושים זה טוב , אתה בטוח בעצמך? חושב שמה שאתה עושה זה טוב? עובד לך אתה מבסוט מהשינוי? עוף על זה אל תישאל אף אחד זה לא מדע מדיוק ואין משהו חד וחלק שהוא גרוע או טוב לכל אחד עובד משהו אחר

אתה מכיר תוכנית SS טובה לדעתך? אם אתה אומר שזה תוכנית שנועדה למסה אשמח להכיר ולדעת

כן אחי זה מסה, אני כרגע עובד על זה.
מ45 ק"ג (לא כולל מוט), אני כרגע ב72.5 ק"ג - סקוואט (גם בנצ' אותו דבר)
מ50 ק"ג (" " "), אני כרגע ב77.5 ק"ג - דדליפט
מ20 ק"ג (" " "), אני כרגע ב32.5 - פרס (לא עשיתי פרס בתחילת התוכנית והוספתי אותה אחרי)
תוכנית ממש טובה לכח וכל אימון אתה עולה משקל- אם אתה מתאושש נכון...

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז לי היה טעות שחשבתי ש SS זה חיטוב מפני שאתה לא נותן לגוף מנוחה.
תמיד כיף ללמוד דברים חדשים.
אשמח לדעת על תוכנית SS מומלצת שברגע שאחזור להתאמן אתחיל אותה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית