אהלן לכולם.
אני עובד במשך שלושת החודשיים האחרונים על תוכנית מסודרת של כוח+ניפוח ותוכנית תזונה מתזונאית.
התוכנית כללה 4 אימונים בשבוע ואורכה היה כ 3 חודשיים, מבחינת ערכים תזונתיים בערך 2300-2400 קלוריות.
השבוע אני נכנס ל 4 האימונים האחרונים ואם זה עוזר אתן כמה פרטים
מבחינת תוספים: הייתי לוקח קזאין בלילה, אבקת חלבון אחרי אימון, קריאטין, מולטי ויטמין 2 כדורים, שמן דגים 1700 מ'ג כולל.
מבחינת נתונים:
עליתי נקי (תחת תזונאית) 4 קילו בתוכנית הנ'ל
התחזקתי ועליתי במשקלים בצורה לא רעה (בחלק מהשרירים).
ירדתי ב 2% שומן לאזור 13-14
הנתונים שלי כיום 67 משקל, 14%-13% גובה 178.
עכשיו אשתף אותכם בהתלבטות שלי.
אני בעוד שבוע מסיים את התוכנית כמו שאמרתי,
אני חושב לקחת איזה הפסקה של שבועיים ככה לנקות את הגוף מהכול ואז להכנס לתוכנית הזאת שוב (עכשיו אני מסה של שלושה חודשיים המטרה לפחות חצי שנה)
אני בקרוב מאוד טס לחול לשבועיים ככה אז לכן אני לא חושב שזה נכון להרשם שוב לחדר כושר.
והפרט האחרון שאני מתחיל עוד מעט קורס שאורך 3 חודשיים ששם יש לי חדר כושר ולכן לא חושב להרשם שוב לחדר כושר בעיר שלי.
השאלות העולות:
האם זה שלא אתאמן ככה באזור 3 שבועות עד חודש יפגע בי?
האם ההפסקה של לקיחת התוספים תפגע גם כן?
אשמח לדעת מה דעתכם 😃
נ.ב
פתחתי נושא לפני מס שבועות אם תמונות שלי למי שזה עוזר, יש שם תמונות לפני תחילת התוכנית ועוד תמונות לפני שלושה שבועות
https://www.lbs.co.il/threads/55954/
אני עובד במשך שלושת החודשיים האחרונים על תוכנית מסודרת של כוח+ניפוח ותוכנית תזונה מתזונאית.
התוכנית כללה 4 אימונים בשבוע ואורכה היה כ 3 חודשיים, מבחינת ערכים תזונתיים בערך 2300-2400 קלוריות.
השבוע אני נכנס ל 4 האימונים האחרונים ואם זה עוזר אתן כמה פרטים
מבחינת תוספים: הייתי לוקח קזאין בלילה, אבקת חלבון אחרי אימון, קריאטין, מולטי ויטמין 2 כדורים, שמן דגים 1700 מ'ג כולל.
מבחינת נתונים:
עליתי נקי (תחת תזונאית) 4 קילו בתוכנית הנ'ל
התחזקתי ועליתי במשקלים בצורה לא רעה (בחלק מהשרירים).
ירדתי ב 2% שומן לאזור 13-14
הנתונים שלי כיום 67 משקל, 14%-13% גובה 178.
עכשיו אשתף אותכם בהתלבטות שלי.
אני בעוד שבוע מסיים את התוכנית כמו שאמרתי,
אני חושב לקחת איזה הפסקה של שבועיים ככה לנקות את הגוף מהכול ואז להכנס לתוכנית הזאת שוב (עכשיו אני מסה של שלושה חודשיים המטרה לפחות חצי שנה)
אני בקרוב מאוד טס לחול לשבועיים ככה אז לכן אני לא חושב שזה נכון להרשם שוב לחדר כושר.
והפרט האחרון שאני מתחיל עוד מעט קורס שאורך 3 חודשיים ששם יש לי חדר כושר ולכן לא חושב להרשם שוב לחדר כושר בעיר שלי.
השאלות העולות:
האם זה שלא אתאמן ככה באזור 3 שבועות עד חודש יפגע בי?
האם ההפסקה של לקיחת התוספים תפגע גם כן?
אשמח לדעת מה דעתכם 😃
נ.ב
פתחתי נושא לפני מס שבועות אם תמונות שלי למי שזה עוזר, יש שם תמונות לפני תחילת התוכנית ועוד תמונות לפני שלושה שבועות
https://www.lbs.co.il/threads/55954/