נק' מוניטין:
100
- 84
- 39
אני חושב שהטרנד של דיאטות קטגוניות הפך אצל הרבה מתאמנים את הפחמימה למשהו מוקצה או רע שצריך להיזהר ממנו, מהנסיון האישי שלי אחרי "דיאטה אנאבולית" לתקופה די ארוכה וקארב סייקלינג, אני חושב שהן טובות לתקופה קצרה בלבד קרוב לתחרות/צילומים וזה גם אם אתם לחוצים להתחטב במהירות, לא משהו לאורך זמן, אפשר להתחטב גם עם 250 גרם פחמימה כל עוד שומרים על מכסה קלוריות שלילית.
רק להכניס אתכם לפרופורציות:
0-50 גרם פחמימה - חיטוב קטוגני "0 פחמימה".
50-100 גרם פחמימה - חיטוב "דל פחמימה".
100-250 גרם פחמימה - חיטוב "רגיל".
250-300 גרם פחמימה - תחזוקה/ תזונה של אדם ממוצע!
350+ - בדר"כ מסה.
חשוב לציין, אם עשיתם חיטוב קטוגני או קארב סייקלינג, צריך להציג חזרה לגוף בהדרגה את הפחמימות! התנפלות מהירה מידי על פחמימות יגרום לאפקט השמנה לא רצוי (אפקט הריבאונד), כמובן לעשות סוויץ' בראש שאין יותר "העמסות" כבדות בסופי שבוע של 500-600 גרם פחמימה.
פחמימה היא לא האוייב, השתמשו בה בחוכמה והקפידו על המכסה הקלורית שלכם, אתם תהיו אנרגטיים, לא תצברו נוזלים ומעבר לכך השרירים שלכם יהיו מלאים יותר כיוון שמאגרי הגליקוגן שלכם לא יתרוקנו.
רק להכניס אתכם לפרופורציות:
0-50 גרם פחמימה - חיטוב קטוגני "0 פחמימה".
50-100 גרם פחמימה - חיטוב "דל פחמימה".
100-250 גרם פחמימה - חיטוב "רגיל".
250-300 גרם פחמימה - תחזוקה/ תזונה של אדם ממוצע!
350+ - בדר"כ מסה.
חשוב לציין, אם עשיתם חיטוב קטוגני או קארב סייקלינג, צריך להציג חזרה לגוף בהדרגה את הפחמימות! התנפלות מהירה מידי על פחמימות יגרום לאפקט השמנה לא רצוי (אפקט הריבאונד), כמובן לעשות סוויץ' בראש שאין יותר "העמסות" כבדות בסופי שבוע של 500-600 גרם פחמימה.
פחמימה היא לא האוייב, השתמשו בה בחוכמה והקפידו על המכסה הקלורית שלכם, אתם תהיו אנרגטיים, לא תצברו נוזלים ומעבר לכך השרירים שלכם יהיו מלאים יותר כיוון שמאגרי הגליקוגן שלכם לא יתרוקנו.