עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עזוב את הטווח הארוך, את נושא הילדים כבר עברת?מכיוון שאין פה משתמשים בני 60-70 אשאל את זה ככה
במידה ועשית כמה פעמים בחייך סייקלים.
לא מפחיד אותכם נזק לטווח הרחוק.
נניח אני בן 31. גיל 32 אבצע אולי סייקל ראשון.
מה קורה נניח בגיל 60-70 אין נזק לטווח הרחוק??
לא מפחיד אותכם משהו כזה ?
מבלי להכנס לך לביצים, אני הייתי מחכה אחרי.אני עוד בלי ילדים למי ששאל
איך גראס בידיוק דופק את המוח?חלק מעשנים גראס ודופקים לעצמם את המוח
מה הבעיה עם שומן רווי?וכמובן אוכלים שומן רווי
זו דעתי האישית
על זה בדיוק דיברתי יניב. על השפעה לטווח הרחוק. מלא פה עשו סייקלים. לך תדע במי זה יפגע בגיל 35-60אני עדיין זוכר שההיתי ילד ליפני 25 שנים אבא של אחד החברים שהיה מפתח גוף ברמה גבוה מאוד בערך בגיל 37-40 כשהיה בשיא שלו קיבל אירוע מוחי והמשיך את חייו בכיסא גלגלים ושיתוק. היום אני בגיל הזה והעינין קצת מפחיד שמריצים סייקל.
נו באמת..מעשנים גראס ודופקים לעצמם את המוח
זה מה שקורה (ציטוט שלך),אבל מה קורה אחרי כמה שנים
כיף ונותן תחושה ומראה
אתה טועה בענק. מריחואנה לא דופק את המוח ושומן רווי כבר הוכח שאין לו ולו קשר אחד בין בעיות לב, או משהו שקשור לעורקים, ורידים וסתימתם.דעתי האישית בנושא:
חלק מעשנים גראס ודופקים לעצמם את המוח, אוכלים שומן רווי
איך לעבור את הכביש זה דומה ללקיחת סטרואידים? לחצות את הכביש אתה חייב, אתה לא יכול לא לעבור כבישים יותר בגלל הפחד להידרס..זה כמו שלעבור את הכביש זה סיכון אז כל דבר זה סיכון, להיכנס מתחת ל-200+ קילו 3 פעמים בשבוע זה לא מסוכן בפני עצמו? (לא מדבר על כל שתרגיל a ו-z לא בריאים אלא שזה פוטניצאל לתאונה קטלנית )
מסכים איתך. אבל נושא הסטרואידים מפחיד לטווח הארוך על זה פחות או יותר דיברנו.נכון זה עניין של מזל וגורל. קשה להחליט לגביי עניין הסייקל בגלל הטווח הארוך שהוא בעייתיחברה יקרים , נפלתם עלי על נושא המריחואנה , לא ידעתי שזה נושא רגיש פה….
התכוונתי שרוב המזריקים שומרים על עצמם בהבטי בריאות כללים : תזונה , תיסוף , אימונים , בדיקות דם…. ורוב האנשים הרגילים מזניחים את עצמם . כעת יש את גורם החומרים שעומד למבחן… .
לי נראה שיותר מסוכן להזניח את עצמך.
אפשר לחלוק עלי וזה בסדר .
ציינתי את דעתי האישית בלבד.
סופש נעים לכל המעשנים… 🤒