הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון השפעות לטווח הרחוק מאוד

Daniel83

משתמש פעיל
546
14
נק' מוניטין:
38
546
14
מכיוון שאין פה משתמשים בני 60-70 אשאל את זה ככה
במידה ועשית כמה פעמים בחייך סייקלים.
לא מפחיד אותכם נזק לטווח הרחוק.
נניח אני בן 31. גיל 32 אבצע אולי סייקל ראשון.
מה קורה נניח בגיל 60-70 אין נזק לטווח הרחוק??
לא מפחיד אותכם משהו כזה ?

יכול להיות שיהיה נזק ויכול להיות שלא.. באופן כללי אם אתה לוקח חומרים כאלה סתם (בלי מרשם רופא) אז אתה מגדיל את הסיכוי שלך להתקפי לב, לחץ דם גבוה וכו׳.. תשובה מדוייקת ומדעית אין לפי דעתי.
מה שאני כן יודע זה שאם אתה תעשה סייקל ועוד סייקל ועוד סייקל, בסופו של דבר תהיה לך פגיעה כלשהי בפוריות (ספירת זרע נמוכה, זרע חלש, טסט נמוך וכו׳..)
אני גם זוכר שקראתי פעם מחקר שלקחו בו קבוצה של כמה מאות גברים עקרים ו-30% מהם הודו שהשתמשו בסטרואידים אנאבוליים באופן לא חוקי. את המסקנה תסיק לבד.
כמובן שלא די במחקר אחד בשביל לחרוץ את גורלו של עולם הסטרואידים אבל צריך להודות שאלו חומרים מסוכנים ולא בריאים!!

• פותח/ת השרשור
באמת קשה לדעת
כל כך הרבה מתאמנים מהעולם עשו ועושים סייקל. כולל פה בפורום. קשה לי להחליט
איך קשור התקף לב בגיל 60. לסייקל או שניים שביצעת בגיל 30 ככה

אני מכיר בני 50-60 עם ילדים והכל, שאומרים שאין להם שום בעיה.
כל מי ששמעתי שנפגע זה היה ממינונים ממש גבוהים, ושאם היו עושים בדיקת כליות וכאלה,לא היה קורה מה שקורה.
הבעיה בארץ עם הרופאים (שאני מאוד ישמח לדפוק להם את הראש בקיר כולל את הרופא שלי) זה שהם חושבים שאם הם לא יתמכו ויתנו את הבדיקות דם שאנחנו צריכים אנחנו לא נשתמש .... ואז אין לנו שום אפשרות כמעט מלבד קליניקה פרטית לבדוק ולעקוב אחרי הסייקל.

מכיוון שאין פה משתמשים בני 60-70 אשאל את זה ככה
במידה ועשית כמה פעמים בחייך סייקלים.
לא מפחיד אותכם נזק לטווח הרחוק.
נניח אני בן 31. גיל 32 אבצע אולי סייקל ראשון.
מה קורה נניח בגיל 60-70 אין נזק לטווח הרחוק??
לא מפחיד אותכם משהו כזה ?
עזוב את הטווח הארוך, את נושא הילדים כבר עברת?

דעתי האישית בנושא:
רוב חברי שותים אלכוהול כמו חזירים והורסים להם את הכבד , חלקם מעשנים סיגריות והורסים את הריאות וכלי הדם ומעלים את הסיכוי לסרטן , חלק מעשנים גראס ודופקים לעצמם את המוח , ורובם לא מזיזים את התחת שלהם והם נראים כמו בני 60 וכמובן אוכלים שומן רווי וסוכר לבן ומביאים על עצמם סכרת וטרשת עורקים.
רוב משתמשי הסטרואידים הנבונים והמלומדים לא מעשנים , אוכלים נקי , עושים ספורט , ומאוד קשובים לגופם ועושים בדיקות תקופתיות על מנת לבדוק בעיות….
אז מה עדיף….
תחליטו בעצמכם.
זו דעתי האישית

אני עדיין זוכר שההיתי ילד ליפני 25 שנים אבא של אחד החברים שהיה מפתח גוף ברמה גבוה מאוד בערך בגיל 37-40 כשהיה בשיא שלו קיבל אירוע מוחי והמשיך את חייו בכיסא גלגלים ושיתוק. היום אני בגיל הזה והעינין קצת מפחיד שמריצים סייקל.

זה כמו שלעבור את הכביש זה סיכון אז כל דבר זה סיכון, להיכנס מתחת ל-200+ קילו 3 פעמים בשבוע זה לא מסוכן בפני עצמו? (לא מדבר על כל שתרגיל a ו-z לא בריאים אלא שזה פוטניצאל לתאונה קטלנית )

• פותח/ת השרשור
אני עדיין זוכר שההיתי ילד ליפני 25 שנים אבא של אחד החברים שהיה מפתח גוף ברמה גבוה מאוד בערך בגיל 37-40 כשהיה בשיא שלו קיבל אירוע מוחי והמשיך את חייו בכיסא גלגלים ושיתוק. היום אני בגיל הזה והעינין קצת מפחיד שמריצים סייקל.
על זה בדיוק דיברתי יניב. על השפעה לטווח הרחוק. מלא פה עשו סייקלים. לך תדע במי זה יפגע בגיל 35-60

• פותח/ת השרשור
גראס לא קשור לעניין מדובר על סטרואידים. שזה כיף בהתחלה ונותן תחושה ומראה. אבל מה קורה אחרי כמה שנים. פה השאלה

דעתי האישית בנושא:
חלק מעשנים גראס ודופקים לעצמם את המוח, אוכלים שומן רווי
אתה טועה בענק. מריחואנה לא דופק את המוח ושומן רווי כבר הוכח שאין לו ולו קשר אחד בין בעיות לב, או משהו שקשור לעורקים, ורידים וסתימתם.

שנית, דעתי בנוגע לבעיות ארוך טווח, אין מחקרים שיוכיחו לך או יראו לך ככה או אחרת, אבל בסופו של דבר עצם זה שאתה מכניס את הגוף למצב לא טבעי זה סוג של סטרס עליו, המסקנה היחידה שאפשר להסיק זה שזה לא טוב לגוף, כמה לא טוב? שאלה טובה. יכול להיות שיש אנשים שהגוף שלהם כן יכול לעמוד בסטרס ויש כאלו שלא.

תגיע לגיל 70 ותספר לנו, אני בטוח שרוב חברי הפורום יהיו כאן בשביל לשמוע את החוויה 😉

זה כמו שלעבור את הכביש זה סיכון אז כל דבר זה סיכון, להיכנס מתחת ל-200+ קילו 3 פעמים בשבוע זה לא מסוכן בפני עצמו? (לא מדבר על כל שתרגיל a ו-z לא בריאים אלא שזה פוטניצאל לתאונה קטלנית )
איך לעבור את הכביש זה דומה ללקיחת סטרואידים? לחצות את הכביש אתה חייב, אתה לא יכול לא לעבור כבישים יותר בגלל הפחד להידרס..
לקחת סטרואידים זה משהו שאתה לא חייב, אתה עושה את זה בשביל עצמך..
ואם כבר אתה מדבר על להיכנס מתחת ל-200 ק״ג, אז לפי דעתי זה מאוד מסוכן ומטומטם.. אתה לא אמור להיכנס למשקלים כאלו אם אתה לא מרים משקולות מקצועי, בדיוק כמו שבן אדם רגיל אינו צריך לקחת סטרואידים אלא אם הוא מפתח גוף מקצועי..

אל תביאו דוגמאות לא נכונות שלא קשורות לנושא..

חברה יקרים , נפלתם עלי על נושא המריחואנה , לא ידעתי שזה נושא רגיש פה….
התכוונתי שרוב המזריקים שומרים על עצמם בהבטי בריאות כללים : תזונה , תיסוף , אימונים , בדיקות דם…. ורוב האנשים הרגילים מזניחים את עצמם . כעת יש את גורם החומרים שעומד למבחן… .
לי נראה שיותר מסוכן להזניח את עצמך.
אפשר לחלוק עלי וזה בסדר .
ציינתי את דעתי האישית בלבד.
סופש נעים לכל המעשנים… 🤒

• פותח/ת השרשור
חברה יקרים , נפלתם עלי על נושא המריחואנה , לא ידעתי שזה נושא רגיש פה….
התכוונתי שרוב המזריקים שומרים על עצמם בהבטי בריאות כללים : תזונה , תיסוף , אימונים , בדיקות דם…. ורוב האנשים הרגילים מזניחים את עצמם . כעת יש את גורם החומרים שעומד למבחן… .
לי נראה שיותר מסוכן להזניח את עצמך.
אפשר לחלוק עלי וזה בסדר .
ציינתי את דעתי האישית בלבד.
סופש נעים לכל המעשנים… 🤒
מסכים איתך. אבל נושא הסטרואידים מפחיד לטווח הארוך על זה פחות או יותר דיברנו.נכון זה עניין של מזל וגורל. קשה להחליט לגביי עניין הסייקל בגלל הטווח הארוך שהוא בעייתי

בצורה האבסולוטית אני מסכים , בצורה היחסית נסה להשוות את דוגמת החומרים לאדם המעשן קופ ליום , מה יותר מזיק לטווח הארוך סטטיסטית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית