הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סוכר פוגע באיזון?

• פותח/ת השרשור UPWei
  • פורסם בתאריך

UPWei

משתמש מתחיל
129
0
נק' מוניטין:
28
129
0
אני בתהליך של מסה ועלייה במשקל, כעקרון אני עושה ורגיל לעשות מסה נקייה...
האם מסה מלוכלכת ודברים עם סוכר יהרסו את האיזון של התפריט שעשיתי? או שזה לא משנה?

• פותח/ת השרשור
לא...
אני עושה מסה נקייה בעקרון, ואני בתת משקל גם...
האם דברים מתוקים וסוכר יהרסו את זה או שימנעו עלייה במשקל?

הם ממש לא ימנעו את העלייה במשקל שלך,
ואם אתה מתקשה לעלות במשקל לאכול הרבה זה הפיתרון.
אם תאכל יותר ג'אנק מבריא, יותר יפגע לך בבריאות מאשר בסיכוי לעלות במשקל.

חוץ מזה, מידיי פעם דברים מתוקים בסוכר לא יפגעו בכלום.
רק תשתדל להגיע לערכים הסופיים שקבעת לעצמך בתפריט ויהיה בסדר.
😃

• פותח/ת השרשור
מאיזו בחינה יפגעו בבריאות? אחוזי שומן?
מה גם שאני שותה גיינר ואני יודע שהוא מפוצץ בסוכר, אז אם בנוסף לגיינר אני אוכל מעט דברים מתוקים באותו היום זה לא יותר מדי סוכר?

גיינר לא מפוצץ בסוכר, גיינר איכותי יהיה מלא בפחמימות מורכבות..
סוכר ודברים לא בריאים לא יפגעו בקטע של שומן אם אתה אחד שלא מצליח לעלות במשקל, אלא יותר בקטע של סוכר בדם,כולסטרול..דברים כאלה.

אבל לא אם אוכלים מידיי פעם או פעם ב..

אם לא אכפת לך לצבור שומן אז עלייה מלוכלכת (ג'אנק וסוכר) תעלה אותך הכי מהר.
הכל תלוי במטרה שלך.. אם המטרה שלך זה פחות איך הגוף נראה ויותר כמה משקל אתה מרים (פאוורליפטינג) תלך על מלוכלך, ככה עולים הכי מהר בכוח.
אם המטרה שלך היא בודיבילדינג ופיתוח גוף, אז פחות מומלץ לעשות מלוכלך, ועדיף לעלות יותר מתון (פלוס קלורי של 200-500 קלוריות). אמנם תעלה יותר לאט אבל פחות בשומן.

אני אישית חושב שהדרך יותר חשובה, ובריאות היא מעל הכל. אז אני לא ממליץ לאכול ג'אנק.
בנוסף, עלייה "מלוכלכת" לא אומר שאתה חייב לאכול ג'אנק פוד וסוכרים. זה פשוט אומר שיש לך פלוס קלורי גדול. (בדרך כלל זה פלוס של הרבה יותר מ- 500). אתה יכול לעשות מסה מלוכלכת גם עם מאכלים בריאים, כגון: שיבולת שועל, שקדים, אגוזי מלך, אורז מלא, פסטה מלאה וכו'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית