הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג Hertzel Method

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-29/12/25
yanivgoft עדכן/ה את הלוג ״לוג Hertzel Method״:

עדכון לוג: 09/07/16

מ.ג בוקר אתמול 86.8. מ.ג בוקר היום 87.7

בסוף החיטוב הייתי:
בטן 82 ס"מ
יד שמאל 38 ס"מ
יד ימין 37 ס"מ
רגל שמאל 58 ס"מ
רגל ימין 56.5 ס"מ

מדידות מעכשיו:
היקף בטן 85.5 ס"מ - עליה של רק 3.5 ס"מ, ואני מרגיש שזה הרבה נוזלים אז זה טוב. במהלך החיטוב כששקלתי 85 היקף הבטן שלי היה 88
יד שמאל 39 ס"מ - עליה של 1 ס"מ שזה בובה.
יד ימין 39 ס"מ - 2 ס"מ וידיים אותו דבר! מעולה
רגל שמאל 60 ס"מ- עליה של 2 ס"מ
רגל ימין 59 ס"מ - עליה של 2.5 ס"מ

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 09/07/16

אימון בנץ':
בנץ':
60X2X5
80X3
90X2
100X1
110X1
120X8X2 - סוף סוף 120 לנפח, עלה מעולה, מרגיש מאד בטוח לגבי הבלוק הזה. אולי אפילו אתן גם פה את השלשות בסוף האימון. נראה איך יתפתח. עדיין שומר על 3 דקות בין סטים וזה נראה שזה זורם מעולה, חלק מהזמן הרגשתי שאני אפילו יכול להיכנס עם פחות מנוחה.
פין פרס:
105X3X6 - נשארתי על המשקל כי עכשיו עברתי לעשות את הכל עם עצירה מלאה על הפין/בלוק. היה לא קל.
בייספס 4X10+פושדאון 3X10

אחלה אימון.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 10/07/16

אימון דדליפט:
איזה כיף לחזור לחגורה. פינוק
דדליפט:
60x5
100x5
140x3
165x5x5 - היה ממש קל, הרגיש ספיד פול. נחתי 2 דקות בין הסטים.
פרונט סקוואט:
50x3
80x3
109x2f - איזה מפגרת לא הסתכלה לאן היא הולכת ונכנסה לי במוט, הפילה לי אותו לזרצ'ר.. מזל שהייתי מפוקס ותפסתי את זה טוב זה יכל להיגמר ממש רע..
109x5x3 - קל מאד, 1.5-2 דקות בין סטים, החוגרה עושה לי הבדלים משוגעים. בגלל שאין את הרצועות עשיתי אחיזת בילדינג היה לי מאד נוח רק שחלק מהסטים נכנסתי לא באמצע ממש בהתחלה.
חתירת קרוק עם מגנזיום:
30x10
52.5x6
65x12
הרגיש לא מספיק לגב אז נתתי עוד 2x12 במכונה

קרא את שאר עדכון הלוג...

:lol:חחחחחחחח אני כשהתחלתי את כל העסק של פיתוח גוף לקחתי את התוכנית מהלינקייה של FXP ותמיד שאלו אותי איזה תוכנית אני עושה הייתי אומר FBW של הרצל:D

:*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* אני כשהתחלתי את כל העסק של פיתוח גוף לקחתי את התוכנית מהלינקייה של FXP ותמיד שאלו אותי איזה תוכנית אני עושה הייתי אומר FBW של הרצל:D
וואלה אחי הרצל אחד הס!סים, אחרי שסיימתי את הfbw שלו מהלינקיה עברתי לשיטה הייחודית שלו וזה עובד לי מעולה אני מתחזק בובה

עדכון לוג: 14/07/16

אימון סקוואט:
כמו מפגר שכחתי את הציוד אימונים בבסיס.. אז הסופש הזה מבוצע ללא..
סקוואט:
60x5
100x5
140x3
155x5x5 - היה אמור להיות 160 הורדתי 5 בגלל החגורה. מנוחה 2 דקות בין סטים. היה בדיחה, מרגיש כמו בילדר.
דפציט:
60x3
100x3
140x5x3 - גם פה היה אמור להיות 5 יותר. נחתי 1.5 דקות בין סטים. הכל כולל החימום נגמר ב10 דקות.
תאומים 4x20
הספקתי את כל האימון בפחות משעה עכשיו למהר הביתה לא לפספס את החלון האנבולי.

Exception: יש פיקצ'ו בדרך... Gotta cath em all

קרא את שאר עדכון הלוג...

תגיד איפה אתה מכניס נפח פרס בדאג הפוברן? גם אני התחלתי אותה לפני זמן מה והזנחתי את הפרס מאז להכניס נפח פרס לתוכנית יהיה נחמד (צריך לוותר על משהו כמו הבאקופים כדי להימנע מעומס?)

תגיד איפה אתה מכניס נפח פרס בדאג הפוברן? גם אני התחלתי אותה לפני זמן מה והזנחתי את הפרס מאז להכניס נפח פרס לתוכנית יהיה נחמד (צריך לוותר על משהו כמו הבאקופים כדי להימנע מעומס?)
בהתחלה הייתי עושה גם דאג הפבורן לפרס. יומיים בשבוע בנץ ויומיים פרס. 5x5 בתכנית של סופטי חיסק לי את הפרס אז בינתיים אני עם זה. אבל אם אתה עושה דאג הפבורן פשוט תעשה 4 ימי לחיצה. מה שכן ב4 ימים בשבוע לא הייתי שם תרגילי עזר בכלל אלא אם כן הם הפאמפ של ה3x6-8. כמו שאתה רואה אני עושה טרייספס באימוני בנץ אז את זה למשל לא לעשות אבל לעשות קלואוז גריפ בפאמפ זה סבבה אם אתה צריך עבודה לטרייספס.

אבל לעשות קלואוז גריפ בפאמפ זה סבבה אם אתה צריך עבודה לטרייספס.

סליחה שאני מתפרץ לדיון, אבל אם אתה מבצע בפאמפ וריאציה של הלחיצה, זה לא קצת מאבד מהעניין? לפחות במאמרים שקראתי מדובר על אותה ההרמה עם הורדה במשקל

סליחה שאני מתפרץ לדיון, אבל אם אתה מבצע בפאמפ וריאציה של הלחיצה, זה לא קצת מאבד מהעניין? לפחות במאמרים שקראתי מדובר על אותה ההרמה עם הורדה במשקל
זה התכנית המקורית. בשום שלב לא אמרתי שאני הולך לפי הספר. כשאתה מתקדם באימונים שלך אתה לאט לאט לומד להכיר את הגוף שלך ואתה לומד למה הוא מגיב יותר או פחות טוב. כרגע לא מרגיש לי חוסר בבנץ' אבל אני כן צריך עבודה לנעילה. אם אני אעשה גם בנץ' פעמיים בשבוע עם הפאמפ, גם נפח פרס פעם בשבוע, עבודה על טרייספס, וגם להוסיף את העבודה הזאת על הנעילה זה כבר פשוט יותר מדי. השם של הלוג זה לוג hertzel method. אני עושה את התכנית שלי. היא נוצרה כמובן בהשראה של תכניות אחרות, מכל מקום אני לוקח קצת. לא המצאתי את הגלגל באימונים שלי אבל אני מזמן עברתי את השלב של ללכת כמו תוכי אחרי סתם איזה תכנית.
יש לי את הפלג גוף תחתון בסגנון של הVTS, לקחתי מדאג הפבורן את העבודה הראשית לבנץ', ותרגילי עזר מכל מני מקומות, פייספולס וחתירת קרוק לקחתי עוד מהימים שהייתי עושה 5/3/1 למשל. אני מתנסה בדברים ושומר את מה שעובד לי טוב וככה נוצרה התכנית שלי.

עדכון לוג: 17/07/16

טוב.. אתמול יצא לי לפספס את האימון בנץ' שלי... פעם ראשונה מזה הרבה זמן שאני מפספס אימון. הייתי בכינרת עד הצהריים ואחר כך הייתי חייב ישר ללכת לחברה הכועסת שלי אז יצא שפספסתי את האימון..
בנוסף בשישי החלקתי מהאופניים החשמליים (בצורה מפתיעה - לא בגלל פוקימון גו, סתם יצאתי מפגר כשניסיתי לעקוף במפר) והשתפשפה לי הברך.
למחרת כשקמתי היו לי פתאום כאבי תופת ברגל ובקושי יכולתי להזיז אותה. היום הלכתי לרופאה ומסתבר שזה כוויה דרגה 2... לא כיף. אבל קיבלתי 3 גימלים חחח
הגעתי הביתה ב9 וישר יצאתי בתחב"צ לאימון. אז מה אם אני צולע, בקושי דורך על הרגל ולכופף אותה זה כאבי תופת?
בנץ':
60X2X5
80X3
90X2
100X1
110X1
120X6X2
120X3X2 - בהתחלה היה לי מאד קשה עם הקשת בגלל הרגל, לאט לאט עם האנדרנלין הכאב פחת ויכולתי לתת קשת נורמלית ולהיות מכווץ. 2 השלשות היו גריינדים ואני ממש לא מרוצה מהאחרונה שהייתה גם עם הקפצה. אבל יחסית למצב אני חושב שזה לא רע בכלל. אם זה עדיין יהיה ככה בשלישי אני אעשה את השלשות קודם. היה 3 דקות בין סטים וחלק אפילו קצת פחות.
דדליפט:
לא ידעתי אם אני אצליח לעשות בלי למות מכאבים. לאט לאט ניסיתי
60X5
100X5
140X3
160X1
175X5X5 - נחתי 3 דקות בין סטים. זה היה לא קשה אבל גם לא קל. הייתי צריך לעשות את זה חצי סטיף לג כדי שהמוט לא יגע בפצע וזה הקשה.. מזל שזה עדיין בשבוע מאד קל. בסט האחרון פתאום בחזרה השנייה הרמתי רחוק מדי וישר ירד לי המוט קצת אחרי הניתוק אבל מיד אחרי זה סיימתי את ה4 חזרות שנשארו לי בקלות.
לצערי לא היה לי זמן ליותר מזה... הבית חולים דיי גזל לי את הזמן של היום.. בכל מקרה יצא אחלה סה"כ.
מחר אני אתן פרס ואולי אשלים קצת בייספס טרייספס. סקוואט מאד כואב, עשיתי באוויר ואני לא יכול כרגע לשבור מקביל. מקווה שעד יום חמישי יסתדר קצת אחרת אני אתן סקוואטים לא שוברים או איטיים יותר מלואי סימונס עם מולטי פליי.
מצחיק איך שבזמן הדדליפט עם האנדרנלין הלכתי בסבבה וכמעט לא כאב לי לזוז, ו5 דקות אחר כך באתי להיכנס לאוטו של חבר שהקפיץ אותי ודפקתי אנחת כאב מלהכניס את הרגל לאוטו

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית