הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג Hertzel Method

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-29/12/25
yanivgoft עדכן/ה את הלוג ״לוג Hertzel Method״:

עדכון לוג: 17/01/18

W2D3:
דדליפט:
60x5
100x5
140x3
160x1
185x2x5
דפציט דדליפט:
60x2x20 - טוב סופית השלמתי עם זה שאני פצוע. הגב בכלל לא אהב את הדדליפט כשהייתי בלי חגורה מאד הדוקה. מה שכן, כשסגרתי חזק כמעט לא הרגשתי את הפציעה.החלטתי להתחיל את פרוטוקול הפציעות עם דפיציט כי זה היה התרגיל שפצע אותי. מעכשיו כמעט כל יום אני אתן דפציט עד שזה ישתפר. בינתיים אמשיך לשפוף וללחוץ כי לא נראה בינתיים שזה ממש הפריע. אקווה שזה יעזור.
אגב כל המלצות שיש לאנשים לתת אני אשמח לקבל. תוספים, ויטמינים שיהיו לי טובים וכו'
יכולתי לתת תאומים ובטן אבל לא היה שום חשק אחרי הירידה הזאת.

איזה דרך כיפית להתחיל תקופת מבחנים

קרא את שאר עדכון הלוג...

בהצלחה בפרוטוקול פציעות! בתור אחד שמאוד מנוסה בפציעות יש לי כמה עצות לתת:
דבר ראשון, לא להתקמצן מבחינה כספית. זה אומר שאם אתה מרגיש שזה משהו מאוד רציני ופרוטוקול פציעות לא גורם לזה לעבור תפנה לאיש מקצוע. אני הייתי בשתי פציעות שונות אצל 2 פיזיוטרפיסטים בחיפה ובטירת הכרמל (אחד ממש קרוב אלינו בנווה שאנן) ולמרות שבשני המקרים זה לא יצא נחמד מבחינה כלכלית אני הצלחתי להחלים לגמרי אחרי שחודשים הייתי מושבת ובאחת מהפציעות כאב לי לעשות דד ליפט עם מוט ריק נראה לי יותר מחצי שנה.
דבר שני, אל תתבאס ותתחיל לעשות תכנון אימונים כדי להשקיע כמה שיותר במה שלא גורם לפציעה. אולי זאת תהיה הזדמנות טובה בשבילך להתקדם בפלג גוף עליון אם משיכות מכאיבות לפציעה.
דבר שלישי, אל תסמוך על הגוף שלך גם אם אתה חושב שהפציעה הזאת לא כל כך רצינית. ממליץ להרשם לאורטופד כדי שישלח אותך לצילומים סתם שיהיה לך למקרה ו. זה אולי נשמע עכשיו כמו OVERKILL אבל תאכלס פציעות זה עניין מאוד רציני ואני אישית הייתי מושבת מאימונים מעל שנה בגלל זה ולמדתי הרבה מהטעויות שלי כי בזמנו לא היה כאן מישהו שהסביר לי כמו שצריך איך להתמודד עם פציעות ועשיתי שטויות.

לגבי תוספים, ממליץ להתייעץ עם דניאל ברק מהפורום בעניין הוא הכי מבין בזה ממי שאני מכיר ובזמנו נתן לי הרבה עצות לגבי מה להזמין.

בהצלחה בפרוטוקול פציעות! בתור אחד שמאוד מנוסה בפציעות יש לי כמה עצות לתת:
דבר ראשון, לא להתקמצן מבחינה כספית. זה אומר שאם אתה מרגיש שזה משהו מאוד רציני ופרוטוקול פציעות לא גורם לזה לעבור תפנה לאיש מקצוע. אני הייתי בשתי פציעות שונות אצל 2 פיזיוטרפיסטים בחיפה ובטירת הכרמל (אחד ממש קרוב אלינו בנווה שאנן) ולמרות שבשני המקרים זה לא יצא נחמד מבחינה כלכלית אני הצלחתי להחלים לגמרי אחרי שחודשים הייתי מושבת ובאחת מהפציעות כאב לי לעשות דד ליפט עם מוט ריק נראה לי יותר מחצי שנה.
דבר שני, אל תתבאס ותתחיל לעשות תכנון אימונים כדי להשקיע כמה שיותר במה שלא גורם לפציעה. אולי זאת תהיה הזדמנות טובה בשבילך להתקדם בפלג גוף עליון אם משיכות מכאיבות לפציעה.
דבר שלישי, אל תסמוך על הגוף שלך גם אם אתה חושב שהפציעה הזאת לא כל כך רצינית. ממליץ להרשם לאורטופד כדי שישלח אותך לצילומים סתם שיהיה לך למקרה ו. זה אולי נשמע עכשיו כמו OVERKILL אבל תאכלס פציעות זה עניין מאוד רציני ואני אישית הייתי מושבת מאימונים מעל שנה בגלל זה ולמדתי הרבה מהטעויות שלי כי בזמנו לא היה כאן מישהו שהסביר לי כמו שצריך איך להתמודד עם פציעות ועשיתי שטויות.

לגבי תוספים, ממליץ להתייעץ עם דניאל ברק מהפורום בעניין הוא הכי מבין בזה ממי שאני מכיר ובזמנו נתן לי הרבה עצות לגבי מה להזמין.
אני לגמרי לוקח את זה ברצינות, בגלל זה ידעתי היום לעצור את האימון. הפציעה לא נראית רעה. אני ממש מקווה שאיזה שבועיים-3 של פרוטוקול פציעות יעבירו, אני מנסה להשיג איזה עיסוי רפואי כי אני חושב שזה אולי סתם שריר מאד מתוח שצריך להרפות אז אנסה את זה.
בכל מקרה תבין שזאת אולי פציעה אבל היא לא הפריעה לי לתת 185 ל2 חמישיות כל עוד החגורה הייתה סגורה עלי, ולא ממש הפריעה לי לשפוף 185x5x5. עוד שבוע אחרי גם עשיתי דפיציט עם 10 קילו יותר..

אני לגמרי לוקח את זה ברצינות, בגלל זה ידעתי היום לעצור את האימון. הפציעה לא נראית רעה. אני ממש מקווה שאיזה שבועיים-3 של פרוטוקול פציעות יעבירו, אני מנסה להשיג איזה עיסוי רפואי כי אני חושב שזה אולי סתם שריר מאד מתוח שצריך להרפות אז אנסה את זה.
בכל מקרה תבין שזאת אולי פציעה אבל היא לא הפריעה לי לתת 185 ל2 חמישיות כל עוד החגורה הייתה סגורה עלי, ולא ממש הפריעה לי לשפוף 185x5x5. עוד שבוע אחרי גם עשיתי דפיציט עם 10 קילו יותר..
פשוט מהנסיון שלי פציעות לא תמיד ישר מונעות ממך להרים כבד. אני כבר הייתי יחסית פצוע גם כששפפתי את ה210 לסינגל. זה פשוט עם הזמן נהיה גרוע יותר כי לא עצרתי בזמן והמשכתי להתקדם במשקלים. עשית בשכל שהפסקת עכשיו כי אולי אצלך זה באמת יגמר בשריר מתוח ויפתר בקלות. בכל מקרה אתה בגישה נכונה, תמשיך לעדכן מקווה שעד סוף תקופת מבחנים תחזור למשוך ללא כאבים

עדכון לוג: 19/01/18

W2D2:
פרס:
40X5
50X3
55X2
65X4X8
אחיזה קרובה:
60X5
85X10
87.5X3X10 - שמתי לב אחרי הסט הראשון שהיה צריך להיות 2.5 יותר אז העלתי
אינקליין:
67.5X2X8
70X9,8 - הפעם לקח לי 2 סטים להבין שהיה צריך יותר חחח אז בסט השלישי הוספתי חזרה כדי לפצות על הנפח שהיה חסר בסטים הקודמים
פרפר בכבלים:
70X4X12
סופר סט עם:
מתח באחיזת וי:
BWX5X8 - אחרי 4 סטים ניסיתי לעשות חתירה - שכחתי להביא איתי את הרצועות וניסיתי את מזלי עם מגנזיום והצלחתי לתת 4 חזרות עם יד ימין שזה יותר טוב מלא לנתק מהרצפה פעם קודמת שניסיתי להחזיק את המשקל הזה. אחרי שהבנתי שאין מה לנסות לחתור עשיתי עוד סט של מתח פשוט ואז המשכתי לדדליפט.
דפציט דדליפט:
70X3X20 - פאק זה היה מלא אירובי

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 21/01/18

W3D1:
סקוואט:
60x5
100x5
140x3
170x1
195x5x5 - היה הרבה יותר קשה ממה שרציתי אבל בעיקר מתשישות כי לא אכלתי טוב היום. אני צריך לחזור להשקיע הארוחות של לפני אימון. בתקווה ששבוע הבא לא יהיה משהו בעייתי מדי אני אתן את ה205 כמו שתכננתי. בכל מקרה יש מצב גם שהאימון שבוע הבא ידחה ביום כי בשני יש לי מבחן.
דפציט דדליפט:
75x3x20 - מוגזם האירובי הזה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 22/01/18

W3D2:
בנץ':
60x2x5
85x3
105x4x10 - עלה מעולה. לא קל אבל מספיק בטוח לגבי pr לשבוע הבא. סהכ אין תלונות על איך שהעשיריות משפיעות לי על הבנץ.
אינקליין:
67.5x4x10
בנץ בדאמבלים:
38x10,8,10 - אני לא יודע מה זה אבל בדאמבלים במכון של הטכניון יותר קשה לי. לא יודע אם המשקל פשוט שונה או שזה הצורה או משהו בסגנון אבל המשקל הזה היה הרבה יותר קל בחדרה.
פרפר בכבלים:
70x4x10 - קצת צולע. שבוע הבא אנסה פשוט לעשות 11 חזרות עם המשקל הזה.
חתירה בטי באר:
25x10
50x10
55x3x10
פולי עליון:
70x3x10 - הבייספס כבר לא אפשר לי לסיים את הסטים כמו שצריך.
פייספולס 3x15

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 25/01/18

W3D3:
סקוואט:
החלטתי שאם אין לי פה נפח דד לפחות אעשה סקוואט בנפח נמוך להרגיש משקל קצת כבד.
60x6
100x5
140x3
160x1
180x1
200x2x3- האמת הייתי רוצה שיעלה קצת יותר בקלות ממה שזה היה. יהיה קרב שבוע הבא על ה205 אבל מה שכן אני אקבר מתחת למוט לפני שאני אוותר. קצת רייג' ורצון והכל יעלה.
דדליפט:
60x5
90x3x20 - איי האירובי הזה..

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 26/01/18

W3D4:
פרס:
40x5
50x3
60x2
67.5x4x8 - עלו מעולה עם טעם של עוד. כנראה שהפרס שלי לא עד כדי כך זוועה.
אחיזה קרובה:
60x5
80x3
90x4x10 - היה לא קל, סט 3 היה גריינד כי הייתה הוצאה לא טובה אבל הכל ננעל בסוף.
אינקליין:
60x5
72.5x4x8
פרפר בכבלים:
ניסיתי כבלים אחרים בטכניון כי אני לא בחדרה שישי הזה (ובכמה הקרובים גם) אז המשקל שונה.
40x4x12 - סט 3 ירדתי ל35 כי חשבתי שהיה כבד מדי אבל 35 היה קל מדי חחח
מתח באחיזת וי:
Bw+2.5x4x8
חתירה בדאמבל:
40x2x25 - מרגיש סתם מיותר הרבה חזרות סטריט עם משקל נמוך. לא אמשיך עם הדאמבלים פה
יאללה סופש של פיזיקה לפני

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 29/01/18

W4D1:
סקוואט:
60x5
100x5
140x3
160x1
180x1
205x4x5
205x4 - אני אפילו לא אקרא לזה 5f כי לא באמת ניסיתי אפילו לצאת מהבור. היה לי עכשיו את אחד הנפחים הכי קשים בחיים שלי. כנראה טופ 3 כזה. הייתי פשוט שבור גופנית. אני יומיים מצונן אבל כל צינון קטן אצלי זה ירידה משמעותית בקיבה, בנוסף פשוט כל האימון הייתי בשלבי גסיסה, אחרי כל סט אמרתי שאין מצב שאני שורד עוד אחד. נחתי רבע שעה בין סטים והייתי עם בחילות מפגרות. אז יחסית למה שהיה אני ממש מבסוט על המלחמה שלי כי כשהתחיל האימון לא האמנתי שאגיע לסט 5. חשבתי שאחרי 3 אולי אני כבר אפרוש. אני אחזור בבלוק הבא לנפח הזה. אבל פעם הבאה אני אשמיד אותו.

ממש אבל ממש לא היה סיכוי שאני אמשיך לדדליפט הזוקפים קיבלו מספיק.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 31/01/18

W4D2:
האימונים נדחו השבוע בגלל המבחנים אז רק היום אני נותן את אימון 2.
בנץ':
60x5
80x3
100x1
107.5x4x10 - לא קל אבל הכל עלה בלי גריינדים קשים מדי. האימון נעשה במכון הפח בפרדס חנה אז זה הישג שאני נותן פה pr ככה. יאללה בלוק הבא 110.
אינקליין:
70x4x10f - כשל חזרה אחרונה בסט האחרון. כבר לא היה לי טרייספס חח
דאמבל בנץ:
37.5x9
35x10,8 - הייתי כבר מרוקן ולא היה טרייספס שינעל.
פרפר בכבלים 4x10 - מקווה שהיה מספיק כבד. אין מושג בגלל שזה מכון אחר.
מתח האחיזה ניטרלית (כי אין פה וי):
BW+5X2X8
BWX2X8
חתירה בכבלים 3X10
דדליפט:
60X5
95X3X16 - למה 16? סט ראשון עשיתי דאבל אוברהנד וב16 הגריפ כבר הציק לי. אחרי זה עברתי למשולבת ופשוט המשכתי עם 16 כי האירובי הזה הרג אותי ולא היה לי כח להמשיך ל20.
מבסוט על האימון הזה. יאללה בלוק הבא אני אלך על 110, אני מרגיש שההתקדמות של העשיריות מתחילה קצת להאט פה כי נתתי רק 2.5 קילו יותר מבלוק קודם, אני אראה מה יקרה ב110, אם ארגיש שזה כבר ממצא את עצמו אני אחזור סוף סוף להפבורן ואז נראה מה העשיריות האלה היו שוות

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 01/02/18

אחרי מחקר קטן בלוג, ראיתי שבזמנו שעשיתי אד קואן (פעם אחרונה שעשיתי עשיריות באימון) עשיתי 88X2X10 וזה הביא לי 120 לזוגות.
עכשיו היה לי 107.5X4X10 - אפילו שני סטים יותר. היתכן שזה יהיה שווה לפי היגיון זה ל140 לזוגות?
החלטתי אז שכדאי אולי לבדוק את זה אז שבוע הבא אני אנסה לעבוד קצת כבד ולראות מה יקרה, ואם אראה שאני מצליח לתת איזה 130 לשלשות פתאום אני אתן לעצמי מתנה ליומולדת בנץ' 3 פלטות שבוע אחר כך:wub:

............ ואם לא אז פשוט אתן את העשיריות שאני אמור לתת:thumbdown:

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 03/02/18

W4D3?4?:
בנץ':
50x5
70x5
90x2
110x1
120x2
122.5x2 - רק רציתי להתחיל להרגיש קצת יותר משקל. עוד הייתי מאד תפוס אז לא היה קל
פרס:
40x5
50x3
60x2
65x1
70x8f, 3x8 - סט ראשון נכנסתי פחות ברייג ולא הצלחתי לתת 8. אחרי זה עלו 3 סטים אבל בסט האחרון ב2 החזרות האחרונות עשיתי אינקליין בעמידה כדי לא להיכשל.
אחיזה קרובה:
60x4
80x2
92.5x10,9,10 - החלטתי לתת טיפה פחות נפח כדי לתת לגוף להתאושש טוב יותר לקראת ה"פיק".
אינקליין:
75x3x8f - כשל באחרון. כבר הייתי גמור, לא נורא.
חתירה:
25x10
50x10
57.5x3x10
פולי עליון:
70x3x11 - ידעתי שלעשות 75 יהיה בעייתי אז עשיתי פשוט חזרה יותר עם 70.
דדליפט:
60x5
100x3x16 - אני חושב שהגב מתחיל להשתפר. אקווה שיעבור כבר לגמרי בקרוב.
יאללה מחר מבחן באינפי:suicide:

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 06/02/18

W1D2:
אימון לחיצות אחרון, באימון השני אעשה רק גב כדי לנוח לפני הניסיון PR.
בנץ':
60X5
80X3
100X2
115X1
125X1
130X2X1 - הסינגל הראשון היה קצת קשה, השני כבר הרבה יותר זרם, הרגיש שאני יכול להוציא ממנו גם דאבל, עצרתי לשניה למעלה לחשוב על זה והעדפתי לא להסתכן בגריינד.
פה הפסקתי עם הלחיצות ועברתי לגב.
חתירה בטי באר:
35X10
50X10
60X3X10
פולי עליון:
75X3X10
דדליפט:
60X5
110X3X15 - אני חושב שהמצב של הגב כבר קצת יותר טוב אבל עוד לא החלים לחלוטין. אני מקווה שאם אמשיך ככה לתקופה לא ארוכה מדי אחזור להרים כבד בקרוב יחסית

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 09/02/18

אימון גב:
לא עשיתי לחיצות כדי לנוח לקראת הסינגל:
מתח באחיזת וי:
BW+5X4X8 - היה לא כזה קשה בכלל, התאמנתי על בטן ריקה כי היה לי מבחן בבוקר ולא הספקתי לאכול ומיד אחריו הלכתי להתאמן. אני חושב שבגלל זה אולי באימון שקלתי טיפה פחות מהרגיל ובגלל זה היה יותר קל חח
חתירה במכונה:
80X3X10 - מכונה כזאת של פלטות שמתי 40 כל צד.
דדליפט:
60X5
115X3X15

מספיק.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית