הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תת משקל - להיכנע?

• פותח/ת השרשור Xmicd
  • פורסם בתאריך

Xmicd

משתמש מתחיל
92
1
נק' מוניטין:
-18
92
1
אני בתת משקל די קריטי, שוקל 53 על גובה 173, וכבר חודשים שאני לא התקדמתי בכלל במשקל.
אני אוכל וגם שותה גיינר ולא יכול יותר, כל הזמן הגוף שלי מפוצץ ושבע וזה הורג אותי, זה נורא קשה לאכול הרבה וגיינר גם משביע.
מה עושים במצב כזה? איך אני אצליח לעלות במשקל? הקיבה קטנה...

אני יקצר לך אכלתי הרבה בלי לספור כל כך זה היה באזור ה3000 קלוריות ולא אכלתי זבל כמו ממתקים או שוקולדים וכל אלו עליתי 10 קילו בחודשיים בשום מסה לא אוכלים זבל פשוט "מלוכלכת " זה עם כמות קלוריות גבוהה ועולים מהר יותר וגם בשומן לא משמעותי למבנה גוף כמו שלך.
אני נתתי לך.עצה כמו כולם תעשה מה שנראה לך.לנכון

• פותח/ת השרשור
אני כרגע אוכל 2600 קלוריות.. בקצב הזה אני אעלה הרבה יותר לאט?
כדי להגביר את הצריכה?

התשובה בשבילך היא לאכול מלוכלך כנראה, יש מאכלים שהקלוריות בהם דחוסות רצח, תתביית על פחמימות כדי להשלים למאזן חיובי, לך תהנה מעוגות, בורקסים, כל מיני דברים שממולאים בגבינה, פיצות , אבל הכי חשוב לא לשכוח להקפיד על חלבונים.

• פותח/ת השרשור
למה מלוכלך?
אני חושב שהשבוע הזה אנסה להגיע כל יום ל-2600..
תוך כמה זמן עולים קילו?

תכין שייקים של נוטלה חמאת בוטנים חלב ופירות. יכול להגיע ל900 קלוריות לשייק. שתה אותו לפני השינה ותתפלל לא לקום באמצע הלילה כי אז יהיה לך רע ומר

במקומך פשוט הייתי אוכל כל מה שאני רואה לא שם על מה נכנס לפה בין אם זה אוריאו או אורז רק שתצליח לאכול יותר כי אחרי שמתרגלים זה כבר לא קשה בימים הראשונים של המסה הייתי אוכל אורז חצי מהצלחת והייתי שבע רצח ולא בא לי לאכול יותר אבל המשכתי היום אני גומר את הצלחת הזאת וזה לא מדגדג אותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית