ייעוץ אבקות חלבון.

Nizan916

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי, אמנם אני די בטוח שכבר אלף אנשים שאלו את השאלה הזאת מלפניי, אבל תסלחו לי על זה כי אני באמת צריך להסביר את הבעיה שלי לפני שאני מפרט..

אז ככה:

אני בן 23, התחלתי טכנית להתאמן בגיל 16, עם המון הפסקות בין לבין ותקופות שלא התאמנתי כלל. לפני חודשיים וחצי חזרתי להתאמן באופן סופי ואני מתאמן כבר כל התקופה באופן סדיר, שלושה פעמים בשבוע, אימון A B. אני מרגיש התקדמות ומרגיש שאני מחזק את עצמי.
הבעיה שלי היא כזאת :מהרגע שאני מסיים אימון,מתקלח ויוצא לכיוון הבית עובר בסביבות השעה ורבע. הזמן הזה די דופק אותי, כי אני אוכל טונה וביצים רק שאני מגיע הביתה, ואומרים שכל הנושא הזה של אכילת חלבון אקטואלי רק כארבעים דקות לאחר האימון.
השאלה שלי היא כזאת:

1. האם שווה לי להתחיל לקחת אבקת חלבונים?

2. נכון להיום, מה "ההפסד" שלי מזה שאני מחכה שעה ורבע עד לארוחת החלבונים?

3. על איזו אבקה אתם הכי ממליצים, אם סוג האימון שלי הוא אימון מסה (אני לא צריך להעלות במשקל, רק להגביר מאסת שריר).

4. האם ישנם השלכות ללקיחת חלבונים?

תודה רבה לכולם ושוב תודה רבה על הסבלנות!

היי, ברוך הבא לפורום.

1. האם שווה? אם זה מסתדר לך מבחינת הערכיים הסופיים שלך אז כן זה מעולה לגיוון מבחינת טעמים ואחלה מקור לחלבון.

2. לא מפסיד כלום חוץ מרעב, ה"חלון הזדמנויות" שיש מאחרי אימון עד לצריכת חלבון הוא מיתוס. פשוט תדאג לצרוך את הכמות חלבון שאתה צריך.

3. ממליץ על דיימטייז עלית אבל זה עניין של טעם וריח. שאתה אומר שהמטרה שלך היא לעלות במסת שריר זה אומר לעלות במשקל.
אין כזה דבר עלייה במסת שריר בלי לעלות במשקל.

4. אם אתה לוקח בכמות שאתה צריך לא יקרה לך שום דבר, אבקת חלבון = קוטג' ( או כל מאכל אחר עם חלבון) , אבקות חלבון לא עושות שום נזק.

מקווה שעזרתי, אם יש לך עוד שאלות תשאל.

• פותח/ת השרשור
היי, ברוך הבא לפורום.

1. האם שווה? אם זה מסתדר לך מבחינת הערכיים הסופיים שלך אז כן זה מעולה לגיוון מבחינת טעמים ואחלה מקור לחלבון.

2. לא מפסיד כלום חוץ מרעב, ה"חלון הזדמנויות" שיש מאחרי אימון עד לצריכת חלבון הוא מיתוס. פשוט תדאג לצרוך את הכמות חלבון שאתה צריך.

3. ממליץ על דיימטייז עלית אבל זה עניין של טעם וריח. שאתה אומר שהמטרה שלך היא לעלות במסת שריר זה אומר לעלות במשקל.
אין כזה דבר עלייה במסת שריר בלי לעלות במשקל.

4. אם אתה לוקח בכמות שאתה צריך לא יקרה לך שום דבר, אבקת חלבון = קוטג' ( או כל מאכל אחר עם חלבון) , אבקות חלבון לא עושות שום נזק.

מקווה שעזרתי, אם יש לך עוד שאלות תשאל.

היי, קודם כל תודה רבה על התגובה המקצועית.
שנית, הכוונה שלי בסעיף 3, זה ששמעתי שיש סוג מסוים של אבקות שהם גם אבקה קלורית, לאנשים שהם חסרי נטייה להשמין (בעלי חילוף חומרים מהיר) וזה מסוג האבקות שאני רוצה להימנע, בגלל שאני לא רזה. שאני אומר עלייה במסה הכוונה שלי עלייה בנפח השריר נטו, וברור שזה יכלול עלייה במשקל אך לא עלייה באחוזי השומן.

שנית, הכוונה שלי בסעיף 3, זה ששמעתי שיש סוג מסוים של אבקות שהם גם אבקה קלורית, לאנשים שהם חסרי נטייה להשמין (בעלי חילוף חומרים מהיר) וזה מסוג האבקות שאני רוצה להימנע, בגלל שאני לא רזה. שאני אומר עלייה במסה הכוונה שלי עלייה בנפח השריר נטו, וברור שזה יכלול עלייה במשקל אך לא עלייה באחוזי השומן.
תסריט שלא קיים לעלות במשקל בלי לעלות באחוזי שומן.(בתיאוריה זה אפשרי, אבל בפועל כמעט ולא קורה בכלל). האבקות ה״קלוריות״, נקראות גיינר והם משלבות בהם גם הרבה פחמימה וחלבון. אין דבר כזה אבקה למאסת שריר. אבקת חלבון כמו שכבר אמרו=קוטג,טונה או כל מאכל אחר.

היי, אמנם אני די בטוח שכבר אלף אנשים שאלו את השאלה הזאת מלפניי, אבל תסלחו לי על זה כי אני באמת צריך להסביר את הבעיה שלי לפני שאני מפרט..

אז ככה:

אני בן 23, התחלתי טכנית להתאמן בגיל 16, עם המון הפסקות בין לבין ותקופות שלא התאמנתי כלל. לפני חודשיים וחצי חזרתי להתאמן באופן סופי ואני מתאמן כבר כל התקופה באופן סדיר, שלושה פעמים בשבוע, אימון A B. אני מרגיש התקדמות ומרגיש שאני מחזק את עצמי.
הבעיה שלי היא כזאת :מהרגע שאני מסיים אימון,מתקלח ויוצא לכיוון הבית עובר בסביבות השעה ורבע. הזמן הזה די דופק אותי, כי אני אוכל טונה וביצים רק שאני מגיע הביתה, ואומרים שכל הנושא הזה של אכילת חלבון אקטואלי רק כארבעים דקות לאחר האימון.
השאלה שלי היא כזאת:

1. האם שווה לי להתחיל לקחת אבקת חלבונים?

2. נכון להיום, מה "ההפסד" שלי מזה שאני מחכה שעה ורבע עד לארוחת החלבונים?

3. על איזו אבקה אתם הכי ממליצים, אם סוג האימון שלי הוא אימון מסה (אני לא צריך להעלות במשקל, רק להגביר מאסת שריר).

4. האם ישנם השלכות ללקיחת חלבונים?

תודה רבה לכולם ושוב תודה רבה על הסבלנות!
1. מבחינה כלכלית כן, אין סיבה שלא
2. זניח אם בכלל קיים
3. יש לך המלצות בנעוץ
4. לא במספרים שאנחנו מדברים עליהם

כמו שרשמו לך, אי אפשר לעלות רק במסת שריר, כאשר אתה במאזן קלורי חיובי ( ובמידה ואתה מתאמן ) העלייה מתבטאת גם במסת שריר וגם במסת שומן.
אם אתה רוצה עלייה מקסימלית בשריר ועלייה מינימלית בשומן תצטרך לעלות נקי, הכוונה לבנות תפריט by the book.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית