בסקוואט ודד פסיכו מהפורום עזר לי מאוד זה היה בהתחלה מוט ריק והשקל עבודהה היה 60 אם אני לא טועה בלוג רשמתי תמשקליםאתה נתת גם ריסט רק של 10 אחוז כן ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בסקוואט ודד פסיכו מהפורום עזר לי מאוד זה היה בהתחלה מוט ריק והשקל עבודהה היה 60 אם אני לא טועה בלוג רשמתי תמשקליםאתה נתת גם ריסט רק של 10 אחוז כן ?
בסקוואט ודד פסיכו מהפורום עזר לי מאוד זה היה בהתחלה מוט ריק והשקל עבודהה היה 60 אם אני לא טועה בלוג רשמתי תמשקלים
לא היה ממש נתקעתי אלה מתחתי וזה היה הריסט בשבילי
כן 😃הא יפה, ומאז רצוף כן ?
כן 😃
אימון A 7.11.14
סקוואט 137.5KG אותו משקל כמו פעם שעברה
5X3 מלחמה אמיתית 😃 אני כל כך שמח שהצלחתי... אני אתן שלוש פלטות לפני ריסט 😃 כמו שרציתי...
בנצ פרס :/ 95KG כמו האימונים הקודמים
4X3 , תכלס אני אמור לתת ריסט, אבל אני החלטתי לאכול יותר ולתת עוד הזדמנות.
דדליפט ניסיון שוב של 135KG לא התנתק...
הבנתי את הבעיה שלי בדדליפט, זה לא שנחלשתי בתרגיל... הזוקפים שלי פשוט גמורים מהסקוואט...
הורדתי ל110 ונתתי 5 וגם פה היה לי קושי...
בכל אופן מה עושים שהדדליפט כל כך קשה מכיוון שהזוקפים גמורים מהסקוואט...
כבוד גבר !!!!!🥰🥰
יפה מאוד שלא ויתרתה !
אתן מוניטין מחר כי כבר נתתי 15 היום !
תמשיך לתת בראש ולפי דעתיתעשה תדד ביום קל של סקוואט עם נניח 80 קילו סקוואט התאוששות שם תדחוף תדדליפט כנראה אתה גמור כבר מהסקוואט הכבד גם אני מעריך שלא יכולתי לתת 100 אחוז אחרי סקוואט כבד !
אני יאמר לך תאמת בישבילי 137.5 היה יותר קשה מ 140 אולי הצלחתי להתאושש טוב אבל תנסה 140 ותראה איך זה הולך לך .תודה אחי, מלחמה שאין לתאר...
כל כך שמח שלא וויתרתי לעצמי 😃
אני יאמר לך תאמת בישבילי 137.5 היה יותר קשה מ 140 אולי הצלחתי להתאושש טוב אבל תנסה 140 ותראה איך זה הולך לך .
שמע כל הכבוד שאתה מריםם תמשקלים האלה ואני 22 קילו מעליך תתחיל לטחון תרשה לעצמך גם גאנק פוד !האמת שגם לי זה קרה בלא מעט משקלים... שהמשקל שאחרי היה יותר קל מהמשקל שלפני...
האמת שנשקלתי היום בבוקר(אני מעדכן בלוג רק במשקל של ימי שלישי/רביעי) והמשקל היה 70.8...
יצא שלא אכלתי הכי טוב השבוע...
אני חייב לחזור לעצמי ולאכול הרבה...
שמע כל הכבוד שאתה מריםם תמשקלים האלה ואני 22 קילו מעליך תתחיל לטחון תרשה לעצמך גם גאנק פוד !
אם תהיה 90 קילו אני מעריך שאתה תרים הרבה יותר
חחחח תודה ואני 183-184
לפי דעתי תן מסה עד 80 קילו אתה נראה דיי טוב רואים שיש מסהחברים תמונה מהיום...
רפוי, כמה אחוז שומן לדעתכם ?
לפי דעתי תן מסה עד 80 קילו אתה נראה דיי טוב רואים שיש מסה
וכשאתה סוגר 3 פלטות בסקוואט אתה עובר תוכנית או נשאר עוד קצת ב SS ?
עידכון מהיום 11.11.14
משקל מהבוקר 72.2 אין ממש עליה משבוע שעבר... אבל אל דאגה שבוע הבא 73 😃
אימון B
סקוואט סוף סוף 3 פלטות על המוט 😃 אבל לא הייתי במיטבי היום...
עשיתי סט אחד של שלוש חזרות :/ ניסתי להיכנס שוב ולא הלך...
אני מעט תשוש היום החלטתי לא להילחם 😃
בכל מקרה PR, מטרה שלי מלכתחילה הייתה 140 לחמש חזרות. (אני קרוב)
פרס לאחר הריסט,
60KG 5X3 בלי קושי מיוחד
בנט אובר רואו לאחר הריסט
77.5KG 5X3 בלי קושי מיוחד
מקבילים עם 15 קילו 8X3
הפרדת גומיה 20X4
האימונים הבאים יהיו חמישי ושבת 😃
חמישי...