הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונה עדכנית מהפציעה

HorizonKing

משתמש קבוע
1,255
313
נק' מוניטין:
1,359
1,255
313
טוב חברים אני עם 2 שברים בקרסול שהרסו לי הרבה תוכניות ): מוריד תגבס עוד 3 שבועות , חודש כל היום במיטה מתאמן עם דמבלים של 7 קילו ולפעמים מתח פעם בשבוע-שבועיים מה אומרים ?

image.jpg

החלמה מהירה, ראיתי את התמונה הזאת בפייסבוק לא זכור לי איפה

• פותח/ת השרשור
למזלי לא התחלתי סייקל שהיה בתכנון ירד הגבס ומשם נתחיל סייקל ראשון , את התמונה ראית ב isreal fitness 😃

מכיר את ההרגשה, מבאס ממש! היה לי גם 2 שברים בקרסול ולצערי היה צורך בניתוח שזה האריך את זמן ההחלמה.
תרגיש טוב!

מבין אותך. גם לי היה שבר בקרסול ויותר מתסכל מזה שאתה לא מתאמן, זה בקושי ללכת וכל היום להיות תקוע במיטה.
תרגיש טוב ובהצלחה!

רפואה שלמה איש.
תיאלץ לזחול מספר שבועות נוסף באור טרם המעבר לעולם האפל... 😉

• פותח/ת השרשור
כניראה אני יותר מידי אופטימי וחושב שאני ישר יכנס ללראק לאחר שהוריד את הגבס

• פותח/ת השרשור
אתה יודע אם יהיה לך צורך בפיזיותרפיה ?
כן הרופא דיבר על עוד חודש וחצי פיזיותרפיה , אני ראיתי אנשים שאמרו להם שצריך ובסוף לא היה צורך בכל מקרה אני הולך לדרוך על הרגל הזו גם אם אמות מכאב(:

• פותח/ת השרשור
הייתי בעיצומה של מסה לפני הפציעה (500-600 גר פחמימה ) ירדתי בהדרגה עד שהגעתי ל 100 גרם בערך ושומר כל זה ככ כי ההוצאה האנרגטית שלי לא גבוהה במיוחד מכיוון ששכיבה במיטה לא מוציאה קלוריות 😃
מה שכן יכול להעיד שהתחטבתי טיפה ושומר על המסה לא רע ירדתי בנפח אבל לפי התמונה אתה יכול לראות שסביר אני נישאר

כן הרופא דיבר על עוד חודש וחצי פיזיותרפיה , אני ראיתי אנשים שאמרו להם שצריך ובסוף לא היה צורך בכל מקרה אני הולך לדרוך על הרגל הזו גם אם אמות מכאב:)
במקרה שלי הייתי צריך עוד שבוע קביים כי פשוט לא יכולתי לדרוך על הרגל, ופיזיותרפיה לפי דעתי זה שטויות. לא עשו לי שם משהו שתרם לי לקרסול.

• פותח/ת השרשור
במקרה שלי הייתי צריך עוד שבוע קביים כי פשוט לא יכולתי לדרוך על הרגל, ופיזיותרפיה לפי דעתי זה שטויות. לא עשו לי שם משהו שתרם לי לקרסול.
החלטתי שאני מתאבד על זה וחוזר ללכת ישר חחח(חולה נפש) המטרה שלי כבר עד תחילת 2015 להגיע למטרה שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית