הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סווקאט LB בעיה בטכניקה

netanel96

משתמש מתחיל
173
12
נק' מוניטין:
68
173
12
אחרי אין ספור קריאות וצפיית מדריכים כולל אלה של מארק

אני עדיין מתקשה להצע את הסקוואט LB כהלכה

אני ממש מבולבל בקשר למיקום של הברכיים והאגן

איך זה הולך? קודם כל יושבים אחורה עם האגן (כשאני עושה את זה סתם בבית לתרגל בלי משקל ומוט כואב לי הגב תחתון)
ואז ברמה של מקביל אני עולה שוב עם התחת למעלה? (HIP DRIVE ? ) יוצא לי סוג של GOOD MORNING

ומה אני עושה עם הברכיים ? חלק אומרים להוציא קדימה, חלק לא להזיז שישמש כציר ובכלל מאמן בחדר כושר אמר שהברכיים לא יעברו את כפות הרגליים כי זה גורם לשחיקה בברכיים וכאבי גב

אני ממש מבולבל אשמח אם משהו יעשה לי סוף סוף קצת סדר כי אני ממש מתוסכל מזה שאני לא מצליח כבר תקופה עם התרגיל

קצת סבלנות בשבילי 😃
תודה

קח את התחת קצת אחורה - תחשוב שאתה גיי ויש מאחוריך כושי עם 20 ס"מ, ותתיישב (כל המפרקים יגיעו לאן שהם צריכים להגיע בלי שתחשוב על זה), כשאתה מגיע לבאונס בתחתית, תעלה עם התחת למעלה (לא אחורה - למעלה), זה אמור למנוע את הבאטווינק.

• פותח/ת השרשור
קח את התחת קצת אחורה - תחשוב שאתה גיי ויש מאחוריך כושי עם 20 ס"מ, ותתיישב (כל המפרקים יגיעו לאן שהם צריכים להגיע בלי שתחשוב על זה), כשאתה מגיע לבאונס בתחתית, תעלה עם התחת למעלה (לא אחורה - למעלה), זה אמור למנוע את הבאטווינק.
חחחח תודה אחשלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית