עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה שוב אחי 😃
זה כי המגנזיום משחרר חומצות חלב נכון?אני התחלתי להשתמש לא מזמן במגנזיום אחרי שהשרירים שלי היו תפוסים במשך כל השבוע.. הייתי סובל מאוד אחרי שהתחלתי להשתמש במגנזיום השרירים שלי במצב הרבה יותר טוב ולא נתפסים כמעט בכלל
המגנזיום שאני משתמש בו הוא של NAVEH MAGNOX 520 והוא מעולה ממליץ בחום !
איך אני אמור לדעת אם אני צריך לצרוך מגנזיום כי אני לא יודע אם אני מקבל מספיק ממזון ולא רוצה ליצור עודף מגנזיוםלא סגור על מה שהוא עושה..
וזה עולה איזה 80 שקל ל60 כמוסות שכל אחת 500 מג
איך אני אמור לדעת אם אני צריך לצרוך מגנזיום כי אני לא יודע אם אני מקבל מספיק ממזון ולא רוצה ליצור עודף מגנזיום
הכדורים שאתה לוקח זה מגנזיום+ אבץ?
זה עושה אותך עייף??
אם ישנה חריגה מכמות המגנזיום הנדרשת זה לא מסוכן?רובנו לא צורכים מספיק מגנזיום שמספיקה לאימונים, אם יש ספק פשוט תקנה קפסולות של 200-250 מ"ג ותתחיל איתן(הצריכה היומית המומלצת היא כאמור כ500 מ"ג)
אם ישנה חריגה מכמות המגנזיום הנדרשת זה לא מסוכן?
ותודה רבה על העזרה
תודה רבה על העזרה מעריך זאת- מגנזיום הוא מינרל ובניגוד לויטמין שמסיס בשמן כמו ויטמין D המאוחסן בכבד הוא פשוט יופרש בשתן ע"י הכליות אם יש צריכה עודפת(=אין בעיה).
- לרוב צריכת יתר של מגנזיום במינון מקובל מכדורים(400-500 מ"ג) הוא נדיר, אם הוא קורה לרוב הוא מאופיין בשלשול וכאבי בטן(בכללי שלשולים הם הדבר הכי שכיח בנטילת מגנזיום למי שלא רגיל), בצריכה לא אחראית יכול לגרום גם לסחרחורות.
- מגנזיום ציטראט לרוב פחות מאופיין עם שלשולים ולכן מומלץ יותר(הסוגי מגנזיום היותר נפוצים בבעיה הזו הם magnesium carbonate, chloride, oxide)
- רוב המתאמנים לא צורכים מספיק מגנזיום בתזונה היומית(אגוזים, תרד)
האם הכמויות האלה טובות ל ZMA?ZMA הוא תוסף שיש בו בעצם אבץ ומגנזיום(ZINC AND MAGNESIUM=ZMA) עם תוספת ויטמין B6.
ברוב המולטי-ויטמינים הטובים בשוק יש כמויות מספיקות של אבץ וויטמין B6, עם כמות נמוכה של מגנזיום(לרוב 100 מ"ג)
הייתי ממליץ פשוט לשלב מולטי ויטמין טוב עם כדור מגנזיום ציטראט במינון 200-250 מ"ג ולקחת ביחד, לא צריך לקנות ZMA.
בקשר לאיזה כדור מגנזיום לקנות: אין חשיבות כל עוד רשום לך magnesium cirtate מאחורה.
מה זאת אומרת לא בתור קפסולהאני לא הולך לעשות חיפוש מחירים, תשתמש בגוגל
כדורים אפשר לפורר כל עוד הם יגיעו לך בתור כדור שלם ולא קפסולה
כמה ספורטאים צריכים לצרוך ויטמינים ? פי 2?![]()
זאת קפסולה
ולא, לא מכיר מחירים אחרת הייתי עונה ולא שולח אותך אל גוגל.
גם המלצתי לך לא לקנות ZMA(קרא אתה ההודעות שלי)