הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוסף מגנזיום

netanel96

משתמש מתחיל
173
12
נק' מוניטין:
68
173
12
מה זה תוסף מגנזיום?

שמעתי שזה חיוני להתאוששות בתור אחד שמתחיל SS נראה לי די חיוני

שמעתי שגם נרדמים די טוב עם זה?

ומה זה ZMA?

קצת הסבר

• פותח/ת השרשור
תודה שוב אחי 😃

אבל איך בדיוק אני יודע אם אני צריך לצרוך את זה?

מה גם שאני יותר צורך חלבון מעוף וגבינות (וקצת מבקר) אז כנראה שאני צריך אבץ גם

כמה עולה בערך? ואיפה אפשר לקנות? תודה

נערך לאחרונה:
אני התחלתי להשתמש לא מזמן במגנזיום אחרי שהשרירים שלי היו תפוסים במשך כל השבוע.. הייתי סובל מאוד אחרי שהתחלתי להשתמש במגנזיום השרירים שלי במצב הרבה יותר טוב ולא נתפסים כמעט בכלל
המגנזיום שאני משתמש בו הוא של NAVEH MAGNOX 520 והוא מעולה ממליץ בחום !

• פותח/ת השרשור
אני התחלתי להשתמש לא מזמן במגנזיום אחרי שהשרירים שלי היו תפוסים במשך כל השבוע.. הייתי סובל מאוד אחרי שהתחלתי להשתמש במגנזיום השרירים שלי במצב הרבה יותר טוב ולא נתפסים כמעט בכלל
המגנזיום שאני משתמש בו הוא של NAVEH MAGNOX 520 והוא מעולה ממליץ בחום !
זה כי המגנזיום משחרר חומצות חלב נכון?

ומכה עלה לך אחי?

לא סגור על מה שהוא עושה..
וזה עולה איזה 80 שקל ל60 כמוסות שכל אחת 500 מג

• פותח/ת השרשור
לא סגור על מה שהוא עושה..
וזה עולה איזה 80 שקל ל60 כמוסות שכל אחת 500 מג
איך אני אמור לדעת אם אני צריך לצרוך מגנזיום כי אני לא יודע אם אני מקבל מספיק ממזון ולא רוצה ליצור עודף מגנזיום
הכדורים שאתה לוקח זה מגנזיום+ אבץ?
זה עושה אותך עייף??

מומלץ לקחת אותו לפני השינה אז יש מצב שזה גורם לך להיות עייף..
ולרוב יש חוסר במגנזיום אם אתה רוצה אתה יכול לעשות בדיקות דם ולראות אם חסר לך אבל גם אם יהיה לך עודף אני לא בטוח שזה מזיק

איך אני אמור לדעת אם אני צריך לצרוך מגנזיום כי אני לא יודע אם אני מקבל מספיק ממזון ולא רוצה ליצור עודף מגנזיום
הכדורים שאתה לוקח זה מגנזיום+ אבץ?
זה עושה אותך עייף??

רובנו לא צורכים מספיק מגנזיום שמספיקה לאימונים, אם יש ספק פשוט תקנה קפסולות של 200-250 מ"ג ותתחיל איתן(הצריכה היומית המומלצת היא כאמור כ500 מ"ג)

• פותח/ת השרשור
רובנו לא צורכים מספיק מגנזיום שמספיקה לאימונים, אם יש ספק פשוט תקנה קפסולות של 200-250 מ"ג ותתחיל איתן(הצריכה היומית המומלצת היא כאמור כ500 מ"ג)
אם ישנה חריגה מכמות המגנזיום הנדרשת זה לא מסוכן?

ותודה רבה על העזרה

אם ישנה חריגה מכמות המגנזיום הנדרשת זה לא מסוכן?

ותודה רבה על העזרה

- מגנזיום הוא מינרל ובניגוד לויטמין שמסיס בשמן כמו ויטמין D המאוחסן בכבד הוא פשוט יופרש בשתן ע"י הכליות אם יש צריכה עודפת(=אין בעיה).
- לרוב צריכת יתר של מגנזיום במינון מקובל מכדורים(400-500 מ"ג) הוא נדיר, אם הוא קורה לרוב הוא מאופיין בשלשול וכאבי בטן(בכללי שלשולים הם הדבר הכי שכיח בנטילת מגנזיום למי שלא רגיל), בצריכה לא אחראית יכול לגרום גם לסחרחורות.
- מגנזיום ציטראט לרוב פחות מאופיין עם שלשולים ולכן מומלץ יותר(הסוגי מגנזיום היותר נפוצים בבעיה הזו הם magnesium carbonate, chloride, oxide)
- רוב המתאמנים לא צורכים מספיק מגנזיום בתזונה היומית(אגוזים, תרד)

• פותח/ת השרשור
- מגנזיום הוא מינרל ובניגוד לויטמין שמסיס בשמן כמו ויטמין D המאוחסן בכבד הוא פשוט יופרש בשתן ע"י הכליות אם יש צריכה עודפת(=אין בעיה).
- לרוב צריכת יתר של מגנזיום במינון מקובל מכדורים(400-500 מ"ג) הוא נדיר, אם הוא קורה לרוב הוא מאופיין בשלשול וכאבי בטן(בכללי שלשולים הם הדבר הכי שכיח בנטילת מגנזיום למי שלא רגיל), בצריכה לא אחראית יכול לגרום גם לסחרחורות.
- מגנזיום ציטראט לרוב פחות מאופיין עם שלשולים ולכן מומלץ יותר(הסוגי מגנזיום היותר נפוצים בבעיה הזו הם magnesium carbonate, chloride, oxide)
- רוב המתאמנים לא צורכים מספיק מגנזיום בתזונה היומית(אגוזים, תרד)
תודה רבה על העזרה מעריך זאת

התוספים בדרך באים מגנזיום+אבץ?

וחייב לקחת כל יום או רק ביום של אימון

ZMA הוא תוסף שיש בו בעצם אבץ ומגנזיום(ZINC AND MAGNESIUM=ZMA) עם תוספת ויטמין B6.

ברוב המולטי-ויטמינים הטובים בשוק יש כמויות מספיקות של אבץ וויטמין B6, עם כמות נמוכה של מגנזיום(לרוב 100 מ"ג)
הייתי ממליץ פשוט לשלב מולטי ויטמין טוב עם כדור מגנזיום ציטראט במינון 200-250 מ"ג ולקחת ביחד, לא צריך לקנות ZMA.

בקשר לאיזה כדור מגנזיום לקנות: אין חשיבות כל עוד רשום לך magnesium cirtate מאחורה.

• פותח/ת השרשור
ZMA הוא תוסף שיש בו בעצם אבץ ומגנזיום(ZINC AND MAGNESIUM=ZMA) עם תוספת ויטמין B6.

ברוב המולטי-ויטמינים הטובים בשוק יש כמויות מספיקות של אבץ וויטמין B6, עם כמות נמוכה של מגנזיום(לרוב 100 מ"ג)
הייתי ממליץ פשוט לשלב מולטי ויטמין טוב עם כדור מגנזיום ציטראט במינון 200-250 מ"ג ולקחת ביחד, לא צריך לקנות ZMA.

בקשר לאיזה כדור מגנזיום לקנות: אין חשיבות כל עוד רשום לך magnesium cirtate מאחורה.
האם הכמויות האלה טובות ל ZMA?
Zinc (as monomethionine and aspartate)30 mg

Magnesium (as aspartate)450 mg

Vitamin B6 (as pyridoxine HCl)10.5 mg

וכמה עולה אחד טוב בארץ? כי ZMA של Optimum Nutrition
עולה לי 125 שקל (שווה?)

ועוד שאלה מצטער על החפירה
אבל אפשר לפורר את הכדורים האלה? או שאלה הכדורים שחייבים להתפורר בקיבה

אני לא הולך לעשות חיפוש מחירים, תשתמש בגוגל
כדורים אפשר לפורר כל עוד הם יגיעו לך בתור כדור שלם ולא קפסולה

• פותח/ת השרשור
אני לא הולך לעשות חיפוש מחירים, תשתמש בגוגל
כדורים אפשר לפורר כל עוד הם יגיעו לך בתור כדור שלם ולא קפסולה
מה זאת אומרת לא בתור קפסולה

ואתה לא מבין במחירים של ה ZMA?

Gelatin-Capsules.jpg

זאת קפסולה

ולא, לא מכיר מחירים אחרת הייתי עונה ולא שולח אותך אל גוגל.
גם המלצתי לך לא לקנות ZMA(קרא אתה ההודעות שלי)

• פותח/ת השרשור
Gelatin-Capsules.jpg

זאת קפסולה

ולא, לא מכיר מחירים אחרת הייתי עונה ולא שולח אותך אל גוגל.
גם המלצתי לך לא לקנות ZMA(קרא אתה ההודעות שלי)
כמה ספורטאים צריכים לצרוך ויטמינים ? פי 2?
באיזה מולטי אתה משתמש
אני רוצה להתחיל גם כי אני יודע שהתזונה חסרת ויטמינים

Back
למעלה תחתית