הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי אירובי בזמן מסה

• פותח/ת השרשור Nana
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Nana

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
אם עושים פעילות אירובית בזמן מסה זה יעזור לי להעלות במשקל עם פחות אחוזי שומן?

בעזרת הריצות אתה יכול לשרוף יותר קלוריות דבר שיכול להוביל למסה יותר נקייה (כל עוד אתה בעודף קלורי), לכן בגדול זה כן יכול לעזור לך לעלות במשקל עם פחות אחוזי שומן

בעזרת הריצות אתה יכול לשרוף יותר קלוריות דבר שיכול להוביל למסה יותר נקייה (כל עוד אתה בעודף קלורי), לכן בגדול זה כן יכול לעזור לך לעלות במשקל עם פחות אחוזי שומן

למה נראה לך?

כי מן הסתם אם הוא ב-X קלוריות, לאחר פעילות אירובית הוא ישרוף קלוריות, דבר שיוביל לעודף קלורי יותר נמוך (בהנחה והוא עדיין נמצא בעודף קלורי אחריי האירובי)

כי מן הסתם אם הוא ב-X קלוריות, לאחר פעילות אירובית הוא ישרוף קלוריות, דבר שיוביל לעודף קלורי יותר נמוך (בהנחה והוא עדיין נמצא בעודף קלורי אחריי האירובי)

🤡

אתה מבין שזה בדיחה מה שאמרת .

אם אתה עושה אירובי זה טוב כי אתה מאמן את הלב
(סיבולת לב ריאה)

גרעון קלורי
לגבי עליה נקייה במאסה אם תכניס כ 500 קלוריות מעל תחזוקה לפי המיתוס תעלה נקי
אם תעשה אירובי אתה תגדיל צריכת קלוריות ואותם 500 יהפכו ל 400 תאורטית כי תצרוך עוד 100 על האירובי

אז תעלה פחות במאסה

ואולי תעלה נקי יותר

אבל !!! אתה תתדקם לאט מאוד אם בכלל
לכן כדאי לאכול הרבה כי שתעלה באופן מקסימאלי (אלא אם כן אתה מפחד להשמין קצת)

תעשה מה שבא לך בסופו של דבר
הכל שאלה כמה אתה מסוגל לסבול בחיטוב וכמה חשוב לך להיות באחוז שומן נמוך גם במאסה

האמת אני הייתי אוכל פחות וחוסך תריצה אבל בכיף שיהיה לו :]

כנראה שלא ניסחתי את עצמי טוב, אני אנסה שוב (מלכתחילה התשובה הייתה מתחכמת כנראה שבגלל זה היא לא הייתה ברורה:120ag:):

לדוגמא, אם התחזוקה שלו היא 2500 קלוריות, בהנחה והוא אוכל 4000 קלוריות ביום, אם הוא ישלב אירובי באימונים הוא ישרוף כ-500 קלוריות ביום, משמע העודף הקלורי היומי יהיה 1000 קלוריות (שזה מן הסתם פחות מ-1500 קלוריות) ולכן הוא יעלה במשקל עם פחות אחוזי שומן (לא משמעותית), אפילו שהוא יעלה פחות במשקל (לא זאת הייתה השאלה).

מקווה שהסברתי את עצמי יותר טוב "ולא נשרפתי" (אוי לא)
👑

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית