הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אומגה 3

• פותח/ת השרשור animal
  • פורסם בתאריך
זה בהחלט משנה.. אומגה 3 מורכבת ממספר חומרים.
תסתכל שבמוצר שאתה קונה ה DHA הוא הכי גבוה שאפשר.

בקריאטין זה לא משנה (בהנחה ואתה מדבר על MonoHydrate ) מכיוון ש MonoHydrate זה החומר הפעיל עצמו.. ואם המוצר מכיל 100% MonoHydrate אז אין הבדלים בין מותגים שונים.

באומגה 3 זה לא ככה, כי אומגה 3 זה לא המרכיב הקטן ביותר במוצר.. אומגה 3 מורכב מתתי מרכיבים.

אתה אומר EPA הוא אומר DHA מה לעשות ? סיבכתם אותי
אני אפילו לא קורא את מה שאנשים אחרים כותבים.
אני נותן תשובות על פי ההסמכה שניתנה לי.
אני לא יודע עד כמה הבן אדם שלמעלה מבין בתחום, אבל מה שכן אני כבר שנים רבות בתחום הזה ואף עומד לסיים תואר בתחום.
+ לקחתי מספר קורסים בתזונה במהלך חיי.

אני לא יודע עד כמה הבן אדם שלמעלה מבין בתחום, אבל מה שכן אני כבר שנים רבות בתחום הזה ואף עומד לסיים תואר בתחום.

סחטיין על הקו''ח.

אחלה טיעון.

דעתי האישית קח אומגה 3 הרגיל זה יספק אותך ולגבי כמות הכדורים את יכול פשוט

לקחת 2 כדורים באותו רגע במקום אחת

גבר לא משנה מה תגיד אני אחריך.

קבוצת אומגה-3 מכילה מספר חומצות שומן:

• חומצה אלפא-לינולנית — (α-Linolenic acid) — ידועה בשם ALA, ממקור צמחי
  • חומצה איקוסאפנטאנואית — (Eicosapentaenoic acid) — ידועה בשם EPA
  • חומצה דוקוסאהקסאנואית — (Docosahexaenoic acid ) — ידועה בשם DHA
יעילות ההמרה של ALA לEPA ולDHA :
גוף האדם ממיר שרשראות קצרות של חומצת שומן אומגה 3 לשרשראות ארוכות (EPA, DHA) אולם ביעילות נמוכה-5%. באופן דומה, במסמך עמדה משותף מטעם האיגוד הקרדיולוגי בישראל ועמותת עתיד (עמותת הדיאטנים והתזונאים בישראל), מבהירים, שכפי הנראה תהליך ההמרה של ALA לEPA וDHA ממקורות צמחיים נפוצים כגון שמני קנולה, זרעי פִּשתן ואגוזי מלך - אינו יעיל‏. יעילות ההמרה אצל נשים טובה יותר, אולם נחקרה מעט.

• פותח/ת השרשור
אז מה אתה אומר על השמן דגים של אופטימוםו?

אז מה אתה אומר על השמן דגים של אופטימוםו?
הוא די גרוע :\
וזאת חברה שאני מחזיק ממנה כי יש לה מוצרים טובים כמו האבקת חלבון שלה, ה- BCAA והקזאין.
היא הורידה מהשם שלה כשהיא הוציאה את השמן דגים שלה.

אז מה אתה ממליץ??
אם אני אכתוב לך את השם של החברה, יתנו לי באן ותהיה צנזורה של "אסור לציין שמות של חנויות מחו"ל".
הרמז שאני יכול להביא לך זה בצבע זהב לבן, מתחיל באות V והוא בטעם תותים, הוא די מפורסם כאן.

• פותח/ת השרשור
אם אני אכתוב לך את השם של החברה, יתנו לי באן ותהיה צנזורה של "אסור לציין שמות של חנויות מחו"ל".
הרמז שאני יכול להביא לך זה בצבע זהב לבן, מתחיל באות V והוא בטעם תותים, הוא די מפורסם כאן.
האמת שאין לי מושג בתחום הזה תוכל להוסיף אותי בפייסבוק almog asaban?

החברה שאתה מתכוון אליה , מספיק 2 ביום , נכון ?
בהתחלה חשבתי שזה כמו סוכריה כי זה היה ממש עדין אז נגסתי בזה , פשוט סיוט לכל החיים חחח טעם של דג מקולקל.

החברה שאתה מתכוון אליה , מספיק 2 ביום , נכון ?
בהתחלה חשבתי שזה כמו סוכריה כי זה היה ממש עדין אז נגסתי בזה , פשוט סיוט לכל החיים חחח טעם של דג מקולקל.
כן 😃
קרה לי אותו דבר רק עם הקפסולה של NOW, שהיא עוד יותר מגעילה כי הדגים מגיעים ממקומות שונים בעולם.
כל חברה יש לה דגים משלה.
לא יודע מאיפה NOW הביאו את הדגים, הם מסריחים בטירוף.

כן 😃
קרה לי אותו דבר רק עם הקפסולה של NOW, שהיא עוד יותר מגעילה כי הדגים מגיעים ממקומות שונים בעולם.
כל חברה יש לה דגים משלה.
לא יודע מאיפה NOW הביאו את הדגים, הם מסריחים בטירוף.
בכדור אחד של החברה שמתחילה ב v יש כ 1.2 גרם אומגה 3

והכמות המומלצת היא 1.8 ליום כמה לקחת 2?

ואפשר גם לנגוס ולשתות את השמן? אין לי בעיה עם טעם פשוט אני נכה בקטעים של בליעת כדורים :(

בכדור אחד של החברה שמתחילה ב v יש כ 1.2 גרם אומגה 3

והכמות המומלצת היא 1.8 ליום כמה לקחת 2?

ואפשר גם לנגוס ולשתות את השמן? אין לי בעיה עם טעם פשוט אני נכה בקטעים של בליעת כדורים 😭
יש שמן דגים לשתיה של חברת אלספה, אין לו טעם של דגים, הוא בטעם לימון והוא ממש טוב.
הבעיה היא המחיר, הוא מאד יקר, כמו כל דבר פה בארץ.

מהאומגה 3 של V לוקחים 2 כדורים ביום.
2 כדורים מספקים לך 800 EPA ו- 400 DHA.
את השאר אתה מכניס דרך התזונה, אז אל תכניס רק מתוספי תזונה 1.8.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית