עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה אומר EPA הוא אומר DHA מה לעשות ? סיבכתם אותיקנה את המוצר עם הכי הרבה EPA.
אני אפילו לא קורא את מה שאנשים אחרים כותבים.אתה אומר EPA הוא אומר DHA מה לעשות ? סיבכתם אותי
אני אפילו לא קורא את מה שאנשים אחרים כותבים.
אני נותן תשובות על פי ההסמכה שניתנה לי.
אני לא יודע עד כמה הבן אדם שלמעלה מבין בתחום, אבל מה שכן אני כבר שנים רבות בתחום הזה ואף עומד לסיים תואר בתחום.
+ לקחתי מספר קורסים בתזונה במהלך חיי.
אחלה טיעון.אני אפילו לא קורא את מה שאנשים אחרים כותבים.
אני לא יודע עד כמה הבן אדם שלמעלה מבין בתחום, אבל מה שכן אני כבר שנים רבות בתחום הזה ואף עומד לסיים תואר בתחום.
גבר לא משנה מה תגיד אני אחריך.אני אפילו לא קורא את מה שאנשים אחרים כותבים.
אז מה אתה אומר על השמן דגים של אופטימוםו?אני אפילו לא קורא את מה שאנשים אחרים כותבים.
הוא די גרוע :\אז מה אתה אומר על השמן דגים של אופטימוםו?
אז מה אתה ממליץ??הוא די גרוע :\
וזאת חברה שאני מחזיק ממנה כי יש לה מוצרים טובים כמו האבקת חלבון שלה, ה- BCAA והקזאין.
היא הורידה מהשם שלה כשהיא הוציאה את השמן דגים שלה.
אם אני אכתוב לך את השם של החברה, יתנו לי באן ותהיה צנזורה של "אסור לציין שמות של חנויות מחו"ל".אז מה אתה ממליץ??
האמת שאין לי מושג בתחום הזה תוכל להוסיף אותי בפייסבוק almog asaban?אם אני אכתוב לך את השם של החברה, יתנו לי באן ותהיה צנזורה של "אסור לציין שמות של חנויות מחו"ל".
הרמז שאני יכול להביא לך זה בצבע זהב לבן, מתחיל באות V והוא בטעם תותים, הוא די מפורסם כאן.
החברה שאתה מתכוון אליה , מספיק 2 ביום , נכון ?אם אני אכתוב לך את השם של החברה, יתנו לי באן ותהיה צנזורה של "אסור לציין שמות של חנויות מחו"ל".
הרמז שאני יכול להביא לך זה בצבע זהב לבן, מתחיל באות V והוא בטעם תותים, הוא די מפורסם כאן.
כן 😃החברה שאתה מתכוון אליה , מספיק 2 ביום , נכון ?
בהתחלה חשבתי שזה כמו סוכריה כי זה היה ממש עדין אז נגסתי בזה , פשוט סיוט לכל החיים חחח טעם של דג מקולקל.
בכדור אחד של החברה שמתחילה ב v יש כ 1.2 גרם אומגה 3כן 😃
קרה לי אותו דבר רק עם הקפסולה של NOW, שהיא עוד יותר מגעילה כי הדגים מגיעים ממקומות שונים בעולם.
כל חברה יש לה דגים משלה.
לא יודע מאיפה NOW הביאו את הדגים, הם מסריחים בטירוף.
יש שמן דגים לשתיה של חברת אלספה, אין לו טעם של דגים, הוא בטעם לימון והוא ממש טוב.בכדור אחד של החברה שמתחילה ב v יש כ 1.2 גרם אומגה 3
והכמות המומלצת היא 1.8 ליום כמה לקחת 2?
ואפשר גם לנגוס ולשתות את השמן? אין לי בעיה עם טעם פשוט אני נכה בקטעים של בליעת כדורים 😭