הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון בחדר כושר לפני גיוס

• פותח/ת השרשור tzvic
  • פורסם בתאריך

tzvic

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אהלן, תמיד רציתי להתחיל אימונים בחדר כושר ולא יכולתי מטעמים כאלו ו אחרים.
כעת אני יכול, אך לצערי רק לחודשיים שכן אני מתגייס בדצמבר ועד אוקטובר כנראה לא אהיה פנוי לעבודה.
יהיו לי בערך חודשיים במקרה הרע, ועד חודשיים וחצי במקרה הטוב.
אני די שחיף, 1.74 מטר ושוקל 62 ובעיקר בגלל זה רוצה להעלות מסה. האם הזמן הזה יספיק לי אם אתאמן ברבאק שלוש פעמים בשבוע עם הקפדה על תזונה נכונה? אני מתכוון גם להשתמש בגיינר להשלמת התזונה במידה וכן... תודה רבה!

לא רוצה לבאס אותך אבל לא זה לא ממש יעזור לך - מאסה עושים בין 4-6 חודשים לא חודשיים, חבל על הכסף שלך.

אם אתה הולך לצאת יומיות, אז תירשם אחרי הטירונות. אם אתה הולך להיות קרבי או לצאת רק סופ"שים, אז חבל על הכסף.

• פותח/ת השרשור
אם אתה הולך לצאת יומיות, אז תירשם אחרי הטירונות. אם אתה הולך להיות קרבי או לצאת רק סופ"שים, אז חבל על הכסף.

תודה, לא יעזור לי בכלל? אני כן רוצה לשנות כמה שאפשר, לא חייב להראות כמו בודיבילדר, העיקר לעלות מעט במשקל ובמסה...

תעשה street workout, תריץ חיפוש. חבל על הכסף לתקופה כ"כ קצרה.

למה? הוא יכול לעשות SS לעלות משקלים וגם אם הוא קרבי שיחזור להתאמן שהוא ישתחרר ולפחות יהיה לו קצת פז"מ על המוט

אוקיי, מה עם קרוספיט? ומה לגבי הגיינר?

קרוספיט זה כבר כמו חד"כ, או אפילו יותר יקר. גיינר בכל מקרה זה בזבוז כסף. אם חסרות לך קלוריות, שתה שייק חלבון ותוסיף לו סוכר.

למה? הוא יכול לעשות SS לעלות משקלים וגם אם הוא קרבי שיחזור להתאמן שהוא ישתחרר ולפחות יהיה לו קצת פז"מ על המוט

חודשיים זה לא מספיק זמן. לוקח זמן ללמוד את הטכניקות בתרגילים.

Back
למעלה תחתית