הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר Olympic Shoes or Chucks for Squats? - מאמר מעניין למתלבטים

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך

WeaKid

מושעה
4,728
3,273
נק' מוניטין:
9,328
4,728
3,273
Here's what you need to know...
•  Heel lifts help you stay more upright during the squat and prevent a valgus collapse caused by imbalances in the
lower body musculature.
•  Olympic shoes could help you early on in your squatting career, but they could hinder performance later.
•  The majority of record-holding powerlifters don't wear Olympic shoes.
•  If you have a quad dominant squat with a narrow stance, or have hypertrophy-oriented goals, Olympic squat shoes may be right for you.
•  If you have a hip dominant squat with a medium to wide stance and strength-oriented goals, Chuck Taylors may be your best choice.

http://www.t-nation.com/training/olympic-shoes-or-chucks-for-squats

מאמר מעניין
תודה
גם נעל כמו ה powerlift 2.0 מסווגת כנעל אולימפית ? או איזהשהיא קטגורית ״ביניים״ אני שואל כי העקב שלה קצת יותר נמוך מהאדיפאוור למשל

• פותח/ת השרשור
מאמר מעניין
תודה
גם נעל כמו ה powerlift 2.0 מסווגת כנעל אולימפית ? או איזהשהיא קטגורית ״ביניים״ אני שואל כי העקב שלה קצת יותר נמוך מהאדיפאוור למשל
כן, נחשבת כנעל אולימפית. העקב נמוך יותר ויכול להיות שיהיה יותר נוח בLB מאשר נעל עם עקב גבוהה יותר.

הפאוורליפט זה די ביינים, יש לי אותן ואפשק לומר שהן מצוינות לסקוואט ולפאוורליפטינג, אבל הן פחות קונבציונליות לווייטליפטינג בגלל העקב הנמוך יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית