הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלין

hamstring boy

משתמש מתחיל
215
36
נק' מוניטין:
84
215
36
היי.
הקלין שלי נראה כרגע סבבה וגם המשקלים עולים בהתאם, אבל רציתי לברר משהו לגבי פרט בטכניקה שאני לא סגור עליו. אני אמור להשתמש בבאונס מהירכיים בשביל להביא את המוט לכתפיים או שעדיף שלא?
בכמה ניסיונות שהשתמשתי בו (שקרו בטעות למען האמת) המוט עלה הרבה יותר בקלות אבל התפיסה על הכתפיים קצת השתבשה (גב התעגל קצת, קרסתי קדימה קצת).
תודה לעוזרים!

הבאונס אמור לקרות באופן טבעי אם אתה קופץ למעלה בקו ישר ומושך את המוט בדרך שהוא אמור להמשך , אם אתה בכוונה מקפיץ על הירך אז כנראה שאתה מתפוצץ עם האגן קדימה והמוט עולה עליך בצורה עגולה, נסה לשים לב שברגע המכה (תשתדל שהיא תהיה בחלק העליון של הירך) הטרפז מתוח והגוף שלך עולה לכיוון למעלה ככה : (|) ולא ככה: (>) מקווה שהבנת.

• פותח/ת השרשור
הבאונס אמור לקרות באופן טבעי אם אתה קופץ למעלה בקו ישר ומושך את המוט בדרך שהוא אמור להמשך , אם אתה בכוונה מקפיץ על הירך אז כנראה שאתה מתפוצץ עם האגן קדימה והמוט עולה עליך בצורה עגולה, נסה לשים לב שברגע המכה (תשתדל שהיא תהיה בחלק העליון של הירך) הטרפז מתוח והגוף שלך עולה לכיוון למעלה ככה : (|) ולא ככה: (>) מקווה שהבנת.

אז אם הבנתי נכון הבאונס אמור להתרחש באופן טבעי כשהירך בפשיטה כמעט מלאה ואני בעצם לקראת סיום ההרמה מהרצפה?
ובסה"כ, יש טעם לנסות להתמקד בבאונס? או עם ההרמה הנכונה גם יבוא הבאונס המתאים ואין סיבה לחשוב על זה יותר מדי?

אם הטיימינג טוב , הבאונס יבוא לבד... תדאג רק שהמשיכה תשאר כמו שיותר למעלה והכיוון של המוט לא יישתנה (קדימה) בגלל הבאונס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית