הלוג של הפוטין [הוסר]

• פותח/ת השרשור F-E
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
נפח 10 ימים לפני תחרות?

היום אפי עבד יפה
שבוע 17 עצימות שבוע לפני תחרות
Squat 190,200 אופנר יהיה 185
Bench press 130 אופנר 127
Deadlift 210 אופנר 205
אפי עבד יפה! שום אכזבה לא הייתה כאן! במיוחד מהדדליפט!
הוא הולך לתת 220 סקוואט בתחרות!

אני אשאל בשביל אליק
איפה הסרטון?

ואני חשבתי שאפשר לסמוך עליכם.
אתם לא יותר טובים משוהם.

אימון אחרון לפני תחרות
בסד קלילים
חתירה ומקבילים

אני דיי גמור מיום חמישי אז אנוח ואאגור כוחות לתחרות

משקל גוף 116 (?!) לא מבין איך וגם נשקלתי עם נעליים יכול להיות בגלל שההיתי על קיבה ריקה

אימון אחרון לפני תחרות
בסד קלילים
חתירה ומקבילים

אני דיי גמור מיום חמישי אז אנוח ואאגור כוחות לתחרות

משקל גוף 116 (?!) לא מבין איך וגם נשקלתי עם נעליים יכול להיות בגלל שההיתי על קיבה ריקה
יפה והכול אבל אני לא מבין כמה דברים.. הדבר הראשון זה למה אתה שם משקל שאתה בקושי יכול להרים..להרות שאתה גבר כאילו? באמא שלי שלא הבנתי.. דבר
שני אני לא מצליח להבין מה כולם כאן מתלהבים מדדליפט וסקוואט.. באמא שלי תרגילים הכי מפגרים שקיימים בפלנטה ונטו תרגילי פוזה אם אתה שואל אותי.

יפה והכול אבל אני לא מבין כמה דברים.. הדבר הראשון זה למה אתה שם משקל שאתה בקושי יכול להרים..להרות שאתה גבר כאילו? באמא שלי שלא הבנתי.. דבר
שני אני לא מצליח להבין מה כולם כאן מתלהבים מדדליפט וסקוואט.. באמא שלי תרגילים הכי מפגרים שקיימים בפלנטה ונטו תרגילי פוזה אם אתה שואל אותי.
ברור אחי... מה הבעיה להרים 260 קילו זה רק חזרה אחת ואתה עוד עם מלא ציוד,ובכלל העפקות מרימות לך את המשקל... בוא נראה אותך עושה 4X10 אם אתה מצליח 50 קילו
אה אפי,רוצה להיות בן אדם נחמד ולקנות לי קובית מגנזיום מטיטאן בתחרות ואני יפגש איתך מתישהו וישלם לך ?

ברור אחי... מה הבעיה להרים 260 קילו זה רק חזרה אחת ואתה עוד עם מלא ציוד,ובכלל העפקות מרימות לך את המשקל... בוא נראה אותך עושה 4X10 אם אתה מצליח 50 קילו
אה אפי,רוצה להיות בן אדם נחמד ולקנות לי קובית מגנזיום מטיטאן בתחרות ואני יפגש איתך מתישהו וישלם לך ?
אני ממש קצר בכסף לתחרות הזאת אבל אני אוכל להפגש לפני לקבל כסף

אני ממש קצר בכסף לתחרות הזאת אבל אני אוכל להפגש לפני לקבל כסף
מתי מתאים לך ?
אני חייב לומר אבל שמחר אין לי זמן ובשלישי אני ממש קצר בזמן ברביעי אני יכול אחרי 8 בערך
שלישי אפשרי ב3 וחצי כזה
אין לי בעיה להגיע לאיפה שאתה גר ושתצא שנייה,אבל אני צריך שתגיד מתי.

או שאני אבוא הביתה אבדוק כמה מגנזיום ישלי ואני אמכור לך
ב
מתי מתאים לך ?
אני חייב לומר אבל שמחר אין לי זמן ובשלישי אני ממש קצר בזמן ברביעי אני יכול אחרי 8 בערך
שלישי אפשרי ב3 וחצי כזה
בעיקרון יום שלישי אחרי 3 טוב

אפי רוצה להיות בן אדם ממש נחמד ולסיים את הסירטון שהבטחתם שתעשו לפני חצי שנה ?
בהצלחה בתחרות, אני אהיה שם לידך ואשאל על הסירטון !

אפי רוצה להיות בן אדם ממש נחמד ולסיים את הסירטון שהבטחתם שתעשו לפני חצי שנה ?
בהצלחה בתחרות, אני אהיה שם לידך ואשאל על הסירטון !
תשמע אליק, זה פשוט.
אתה ספוטר, הוא מתחרה.
אם עד יום התחרות אין סרטון = No Lift

אפי, שוהם. ,דניאל ואליאב.
.ראו הוזהרתם
שוהם אשם!!!
מתי מתאים לך ?
שלישי אפשרי ב3 וחצי כזה
יהב ישלי קופסא מגנזיום בסביבות הקילו קילו וחצי
מעוניין?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית