- פותח/ת השרשור
לא עושים מתמטיקה 11 יום לפני תחרות#רונן_המאונן
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא עושים מתמטיקה 11 יום לפני תחרות#רונן_המאונן
יום חמישי אימון כבד אחרוןנפח 10 ימים לפני תחרות?
לא מסריטים סרט שבוע לפני תחרותאני אשאל בשביל אליק
איפה הסרטון?
אליק זו באמת העלבה עכשיוואני חשבתי שאפשר לסמוך עליכם.
אתם לא יותר טובים משוהם.
משוהם. לא ציפיתי לשום דבר, הוא טוב בלייחצן את גאלה.אליק זו באמת העלבה עכשיו
אני יודע שאני גרוע אבל יותר משוהם?
😭משוהם. לא ציפיתי לשום דבר, הוא טוב בלייחצן את גאלה.
אבל אתם ?
יפה והכול אבל אני לא מבין כמה דברים.. הדבר הראשון זה למה אתה שם משקל שאתה בקושי יכול להרים..להרות שאתה גבר כאילו? באמא שלי שלא הבנתי.. דבראימון אחרון לפני תחרות
בסד קלילים
חתירה ומקבילים
אני דיי גמור מיום חמישי אז אנוח ואאגור כוחות לתחרות
משקל גוף 116 (?!) לא מבין איך וגם נשקלתי עם נעליים יכול להיות בגלל שההיתי על קיבה ריקה
ברור אחי... מה הבעיה להרים 260 קילו זה רק חזרה אחת ואתה עוד עם מלא ציוד,ובכלל העפקות מרימות לך את המשקל... בוא נראה אותך עושה 4X10 אם אתה מצליח 50 קילויפה והכול אבל אני לא מבין כמה דברים.. הדבר הראשון זה למה אתה שם משקל שאתה בקושי יכול להרים..להרות שאתה גבר כאילו? באמא שלי שלא הבנתי.. דבר
שני אני לא מצליח להבין מה כולם כאן מתלהבים מדדליפט וסקוואט.. באמא שלי תרגילים הכי מפגרים שקיימים בפלנטה ונטו תרגילי פוזה אם אתה שואל אותי.
אני ממש קצר בכסף לתחרות הזאת אבל אני אוכל להפגש לפני לקבל כסףברור אחי... מה הבעיה להרים 260 קילו זה רק חזרה אחת ואתה עוד עם מלא ציוד,ובכלל העפקות מרימות לך את המשקל... בוא נראה אותך עושה 4X10 אם אתה מצליח 50 קילו
אה אפי,רוצה להיות בן אדם נחמד ולקנות לי קובית מגנזיום מטיטאן בתחרות ואני יפגש איתך מתישהו וישלם לך ?
מתי מתאים לך ?אני ממש קצר בכסף לתחרות הזאת אבל אני אוכל להפגש לפני לקבל כסף
או שאני אבוא הביתה אבדוק כמה מגנזיום ישלי ואני אמכור לךברור אחי... מה הבעיה להרים 260 קילו זה רק חזרה אחת ואתה עוד עם מלא ציוד,ובכלל העפקות מרימות לך את המשקל... בוא נראה אותך עושה 4X10 אם אתה מצליח 50 קילו
אה אפי,רוצה להיות בן אדם נחמד ולקנות לי קובית מגנזיום מטיטאן בתחרות ואני יפגש איתך מתישהו וישלם לך ?
בעיקרון יום שלישי אחרי 3 טובמתי מתאים לך ?
אני חייב לומר אבל שמחר אין לי זמן ובשלישי אני ממש קצר בזמן ברביעי אני יכול אחרי 8 בערך
שלישי אפשרי ב3 וחצי כזה
אין לי בעיה להגיע לאיפה שאתה גר ושתצא שנייה,אבל אני צריך שתגיד מתי.
תשמע אליק, זה פשוט.אפי רוצה להיות בן אדם ממש נחמד ולסיים את הסירטון שהבטחתם שתעשו לפני חצי שנה ?
בהצלחה בתחרות, אני אהיה שם לידך ואשאל על הסירטון !
אפי, שוהם. ,דניאל ואליאב.תשמע אליק, זה פשוט.
אתה ספוטר, הוא מתחרה.
אם עד יום התחרות אין סרטון = No Lift
שוהם אשם!!!אפי, שוהם. ,דניאל ואליאב.
.ראו הוזהרתם
יהב ישלי קופסא מגנזיום בסביבות הקילו קילו וחצימתי מתאים לך ?
אני חייב לומר אבל שמחר אין לי זמן ובשלישי אני ממש קצר בזמן ברביעי אני יכול אחרי 8 בערך
שלישי אפשרי ב3 וחצי כזה
אין לי בעיה להגיע לאיפה שאתה גר ושתצא שנייה,אבל אני צריך שתגיד מתי.