הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של הפוטין [הוסר]

• פותח/ת השרשור F-E
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
כל הכבוד אפי חמוד נתת אימון מצויין ואתה מתקדם בצעדי ענק להיותך אדם חזק יותר.רוח לחימה והתמדה יובילו אותך לשיפור מתמשך בפאוורליפטינג ובכל תחומי החיים.
ריגשת 😘

• פותח/ת השרשור
שבוע 2 יום שלישי התאוששות
סקואט 3X3X80
פוש פרס 3X3X90 (אני מחליף שבוע פרס ושבוע פוש)
לחיצה צרפתית 10X3X50
טיפה עבודה עם גומיות לכתף אחורית

נערך לאחרונה:
פרס 90!
😣😵

• פותח/ת השרשור
שבוע 2 יום חמישי עצימות
סקואט 130X5 הרגיש קל פעם ראשונה שאני מרוצה מהסקואט
בנץ 130X2 הנה האפיק פייל של האימון,תכננתי להכנס ל115 ל3+ (אני בדילואד בנץ)אבל רק 2 חזרות עלו
אחרי שפירקתי את המשקל כולי מבואס שנכשלתי אני מגלה שעל המוט היה 130 מסתבר שהתבלבלתי בין פלטה של 20 ל25 (התחמתי בצורה שונה מתמיד כנראה זאת הסיבה אם לא אני כנראה אידיוט שלא יודע מתמטיקה)
(כן ממש אידיוטי מודה) ועכשיו דפקתי לי את הדילואד עכשיו לא יודע מה לעשות כי אני רואה את עצמי נתקע ככה.בונסף התחת עלה בחזרה השניה כי הכיווץ העלוב שלי החזיק רק חזרה בקיצר SHIT HAPPENED
דדליפט 185X5 לי הרגיש ממש קל ועלה מהר יחסית אז היה לי בטחון בזמן הסט וביקשתי מחבר לצלם תסט,טכניקה ממש גרועה , אני מרגיש/חושב שזה בגלל חוסר הגמישות הגדול שלי שאני מתחיל את התנועה ממש גבוה יחסית וזה נראה רע יש לי מנהג לא טוב שאני נועל את הגב לפני הברכיים וצריך לעבוד עליו
הבנתי שהגמישות שלי היא בעיה רצינית בגלל שהסקואט שלי לא מספיק עמוק הדדליפט עקום בגלל סט אפ לקוי וגם הבנץ נפגע בגלל שאני כלל לא משתמש בלג דרייב (השתמשתי פעם אחת בלג דרייב ההמסטרינג שלי נתפס היה לי בא למות)
שאר האימון:
מסור 10X3X45
כפיפת מפרקים 12X3 לא זוכר את המשקל
בטן סטיי שני סטים של חצי דקה עם תוספת 25 קג
ומתיחות

האימון למדתי כמה גמישות חשובה לליפטינג וכמה שהזנחתי דבר כזה חושב והנה זה פוגע וננסה להפיק לקחים.
והכי חשוב לשים לב לדברים הקטנים
היה מתיש ואחרי כל תרגיל אמרתי בלאט.האימון הדרדר הבנץ וגרם לי להרגיש חרא כל האימון

נערך לאחרונה:
זה כי אתה חרא בלי קשר לכלום....כנס ל Mobilitywod.com תתחיל להסתכל על סרטוני גמישות ומתיחות של קלי סטרט לדדליפט, עוזר מאוד.

• פותח/ת השרשור
שבוע 3 יום ראשון נפח
סקואט 5X5X115 קל בצורה שמתחילה לעצבן
בנץ 5X2X110 בסט השלישי בחזרה הרביעית נכשלתי לכן השלמתי5X2X105
חתירה 5X5X100
טיפה כפיפת מרפקים 12X3 משקל לא זוכר בטן סטטי שני סטים של דקה עם תוספת 20 קג

מתיחות (!)
היה אימון סבבה
הבנץ מיום חמישי,אני שוקל לשנות אחיזה כי אני דיי תקוע...

נערך לאחרונה:
סרטון פרטי :|

מדוע צולמו רק 2 חזרות ? :|

• פותח/ת השרשור
אה אהההה

תנסה להרחיב את האחיזה!
כן... אני חושב שבגלל זה אני נתקע בבנץ ניסיתי היום להרחיב ההרגשה מוזרה לי מאוד
אבל השאלה איך האם להרחיב עם הזמן או לעשות דילואד ולעבוד על אחיזה רחבה
בכל זאת עם האחיזה הזאתי הגעתי לשיאים שלי ואני לא יודע מה לעשות עכשיו

• פותח/ת השרשור
שבוע 3 יום שלישי התאוששות
סקואט 3X3X80
פרס 3X3X90 מאמין שאני אתקדם פעם הבאה (תקוע חודש)
לחיצה צרה 12X3X80
מתיחות

היה אימון מאוד עייף בגלל הבצפר הפידארס הזה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית