הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בניית תפריט חיטוב לטבעוני עזרה!! דחוף!

BigBack

מושעה
290
79
נק' מוניטין:
156
290
79
אז ככה אני מתחיל חיטוב ואני טבעוני, במסה היה לי ממש פשוט כי רוב הפחמימות היו מהצומח אז עכשיו אני צריך יותר חלבון ואני מתקשה להרכיב תפריט אולי עם יש פה מישהו טבעוני שבנה כבר לעצמו תפריט יוכל לעזור לי..
צריכת הקלוריות ביום שלי צריכה להיות 2200-2300
חלבון 215 גרם
פחמימה 220 גרם
ושומן 50 גרם
חשבתי לפתוח את התפריט (ארוחת בוקר) בשיבולת שועל 200 גרם
שהערכים יוצאים חלבון 16
קלוריות 860
פחמימה 140 גרם
שומן 8 גרם
תודה רבה לעוזרים זה פשוט פעם ראשונה שחי בבניית תפריט חיטוב ועוד טבעוני.!

אני מצטערת מראש שלא תוכל להפיק שום עזרה מהתשובה שלי.

יש לי חברה טובה שבקשה ממני עזרה בתהליך חיטוב והיא טבעונית.
הצעתי לה לנהל יומן תזונה במשך כמה ימים כדי שנבדוק מה היא אוכלת ואת הערכים שלה.
ומה גיליתי?
שכל טבעוני שלא סובל מהשמנת יתר הוא פשוט נס!
חוץ מאגוזים שקדים וכל מיני גרעינים יש רק פחמימות.
חלבונים גרדנו מכל מיני מזונות סויה מעובדים למוות.
ובסוף היו זרעי צ'יה, חמוציות טבעוניות וגוג'י שבכל כפית שלהם מסתתרים מאות קלוריות חסרות טעם.

אני יודעת שיש טבעוניים שחיים כושר גופני ופיתוח גוף ברמה הגבוהה ביותר אבל אין לי ספק שהם עובדים קשה מאוד כדי להגיע לערכים הדרושים עם מזון אמיתי ואיכותי.
ההצעה היחידה שלי היא לחפש אבקת חלבון לא מן החי כי אחרת תצטרך לאכול הרבה זבל בדרך לערכים שלך.
סליחה שלא עזרתי 🫤

אז ככה אני מתחיל חיטוב ואני טבעוני, במסה היה לי ממש פשוט כי רוב הפחמימות היו מהצומח אז עכשיו אני צריך יותר חלבון ואני מתקשה להרכיב תפריט אולי עם יש פה מישהו טבעוני שבנה כבר לעצמו תפריט יוכל לעזור לי..
צריכת הקלוריות ביום שלי צריכה להיות 2200-2300
חלבון 215 גרם
פחמימה 220 גרם
ושומן 50 גרם
חשבתי לפתוח את התפריט (ארוחת בוקר) בשיבולת שועל 200 גרם
שהערכים יוצאים חלבון 16
קלוריות 860
פחמימה 140 גרם
שומן 8 גרם
תודה רבה לעוזרים זה פשוט פעם ראשונה שחי בבניית תפריט חיטוב ועוד טבעוני.!
אפשר לשאול אם אתה טבעוני מאידאולוגיה או משיקולי בריאות?
לספורטאים קשה מאוד להיות על תפריט טבעוני(אולי אפשרי בצמחוני אבל גם בקושי) בגלל המחסור בחלבון מלא, שבשביל להגיע למספיק חלבון צריך לאכול הרבה דגנים וקטניות => הרבה פחמימות

• פותח/ת השרשור
אפשר לשאול אם אתה טבעוני מאידאולוגיה או משיקולי בריאות?
לספורטאים קשה מאוד להיות על תפריט טבעוני(אולי אפשרי בצמחוני אבל גם בקושי) בגלל המחסור בחלבון מלא, שבשביל להגיע למספיק חלבון צריך לאכול הרבה דגנים וקטניות => הרבה פחמימות
מבחינה אידאולוגית אני התחלתי להיות צמחוני , ועכשיו אני רציתי יחד עם החיטוב לעבור לטבעונות .
רק מאידאולוגיה...

• פותח/ת השרשור
אולי כדאי לדחות לאחרי החיטוב?
ממניעים אידיולוגיים, אבל אחרים....😆
כן חשבתי על זה פשוט כי עכשיו אני לא מגדיר את עצמי טבעוני..אז יש לי אפשרות להתחטב.

מבחינה אידאולוגית אני התחלתי להיות צמחוני , ועכשיו אני רציתי יחד עם החיטוב לעבור לטבעונות .
רק מאידאולוגיה...
אם אין לך בעיה אידאולוגית עם לחזור לצמחונות אני חושב שכדאי לך, אם אתה רוצה להשאר טבעוני אני לא יכול ממש לעזור לך עם בניית תפריט אבל בהצלחה בכל מקרה !

• פותח/ת השרשור
אם אין לך בעיה אידאולוגית עם לחזור לצמחונות אני חושב שכדאי לך, אם אתה רוצה להשאר טבעוני אני לא יכול ממש לעזור לך עם בניית תפריט אבל בהצלחה בכל מקרה !
תודה אחי , אבל בינתיים אני לא מגדיר את עצמי טבעוני אלה אני מגדיר את עצמי צמחוני רציתי יחד עם החיטוב לעבור לטבעונות.
בינתיים אני צמחוני , עם תכול לעזור לי בבניית התפריט אשמח!

תודה אחי , אבל בינתיים אני לא מגדיר את עצמי טבעוני אלה אני מגדיר את עצמי צמחוני רציתי יחד עם החיטוב לעבור לטבעונות.
בינתיים אני צמחוני , עם תכול לעזור לי בבניית התפריט אשמח!
צמחונות זה כבר פחות בעייתי לבנות תפריט. תנסה לקבל חלבונים מחלב וביצים ושומנים מגבינות צהובות.
אני במקומך הייתי עושה משהו בסגנון של: ארוחת בוקר-קורנפלקס או משהו, ארוחת צהריים - אורז/פסטה/פחמימה פלוס מנה עיקרית(מה שאתה אוכל בדרך כלל צהריים) וארוחת ערב חביתה וגבינות או משהו בסגנון, ובאמצע אפשר לשלב עוד ארוחות קטנות אם אתה צריך.
תנסה לבנות משהו בסגנון הזה ותפרסם פה. אני אשתדל לעזור לך אם יהיו לך בעיות ספציפיות(נגיד חסר חלבון)

Back
למעלה תחתית