הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך עזרה בקשר לחזרות בסטים

• פותח/ת השרשור BITW
  • פורסם בתאריך

BITW

משתמש מתחיל
67
13
נק' מוניטין:
27
67
13
כבר שנתיים שאני עובד כמעט ורק אימוני כח עם תרגילים מורכבים. הייתי עושה 5 חזרות כל הזמן ולאחרונה אני רוצה לשלב קצת סטים עם יותר חזרות או תרגילים שונים עם יותר חזרות ואני מגיע לבעיה. לדוגמא הייתי עושה בנץ עם 115 קילו ל5 חזרות אז עכשיו אני שם אפילו 70-80 קילו אני לא מצליח לעשות יותר משמונה חזרות אני פתאום נתקע. כאילו שהשריר התרגל ל5 חזרות
גם עם סקוואט זה ככה. גם אם אני שם רק 80-100 קילו אחרי 8 אני נתקע. מה לעשות כדי שלאט לאט אני אצליח לעשות יותר חזרות?

לא הבנתי, כיום אתה יכול לעשות בנץ' של 115 ל-5 חזרות, ועם 70 אתה לא יכול יותר מ-8?
אתה מתאר מצב לא אפשרי, מה גם שאתה מאוד שרירותי במשקלים וזה לא נראה שאתה ממש שם לב למה שאתה עושה או לא עושה.
אם יש לך בנץ' של 115 ל5 חזרות, אתה יכול לעשות 8 חזרות עם בערך 100 קילו. אם אתה גרוע בחזרות גבוהות, אז 97.5, אולי אפילו 95 אם אף פעם לא התאמנת על זה. אבל זה לא 70 ולא 80.

• פותח/ת השרשור
כשזה חסרות גבוהות גם אם אני עושה עם 85 או 80 או 90 אני עדיין לא מצליח לעשות יותר מ8

כן אחי. החזרה השמינית ממש מוות אני מרים אותה בכל הכח והתשיעית כבר לא מצליח
אם זה מה שמתרחש ב70-80 קילו, צר לי לאכזב אותך, אבל אין לך 115 ל-5 חזרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית