הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עדכוני התקדמות

MikeRozner

משתמש משקיע
3,608
3,679
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,498
3,608
3,679
Iron Core
5*5 מתקדמת, בלוק נפח הלך טוב והסתיים בהצלחה,
בתחילת העצימות עברתי פציעה שהפריעה מאוד לתוכנית.
הדדליפט נראה אבוד לסיים ב240*3*3 אבל עוד לא בטוח
הסקווט מאידך 205*3*3 וחמישי הזה מתוכנן PR ראשון מתוך ארבעה (זה היה הראשון) והוא 215*3
הבנצ' אבוד, לא רוצה לדבר על זה אפילו.
הפרס לעומת זאת מתחיל לחזור למקום טוב יותר ויש סיכוי לתת 80*3 (שזה עדיין חלש אבל מפתיע בהתחשב במצב).

התוכנית? בעיני מומלצת מאוד.
אם הייתי חוזר על פעמיים בשבוע בנצ' ופעם אחת פרס? לא חושב. הפוך להבא אם אעשה עוד סבב.

יש איזה בחור אצלנו, מתחיל, ממש מתחיל, שהחליט לנסות את התוכנית למרות שהיא לא נועדה למתחילים
(אני חושב שבשיא נפח הוא צפוי להגיע לסקווט 5*5*80-90 בערך)
והאמת אני סקרן לראות את ההתקדמות שם... אעדכן בהמשך.

• פותח/ת השרשור
תותח!
הפציעה עברה?
התכוונת שתעשה פעמיים בשבוע פרס ופעם אחת בנץ'?
מוניטין:)
קודם כל תודה 😃
הפציעה לא עברה אבל היא מטופלת בידיים טובות (ומומלץ מאוד אם כי לא זול אם מישהו פה ירצה)
לכן התקדמות בבנצ' היא לא ריאלית כרגע.
וכן, פעמיים פרס ופעם אחת בנצ'...

המון זמן לא שמענו ממך. אתה עדיין בדל פחמימה ממה שאני זוכר, או שהתייאשת והוספת מעט?

• פותח/ת השרשור
המון זמן לא שמענו ממך. אתה עדיין בדל פחמימה ממה שאני זוכר, או שהתייאשת והוספת מעט?
לא שמעתם כי התוכנית לוקחת זמן 😃
לא דל פחמימה, לא עובד טוב עם התוכנית הזאת (במיוחד בשלב הנפח) אבל בהחלט פליאו עדיין.

• פותח/ת השרשור
הכוונה שלי הייתה שזו המטרה שלי, הן מבחינה טכנית והן מבחינת משקל
אבל אחלה של מטרות יש לך :ם תמשיך לעדכן
אנחנו מדברים על סופ"ש הבא, לא על מטרה רחוקה.
המטרה הסופית? רבע טון סקווט בעד 90 ק"ג משקל גוף 😃

לא שמעתם כי התוכנית לוקחת זמן 😃
לא דל פחמימה, לא עובד טוב עם התוכנית הזאת (במיוחד בשלב הנפח) אבל בהחלט פליאו עדיין.
אני יודע שכבר שאלתי, אבל אני עדיין מתקשה, איזה חלקים אץה אוכל הכי הרבה? אני כרגע חי בעיקר על בשר טחון, אסאדו, לפעמים סטייק, ודגים. יש לך פתרון נוסף למצוקת הבשר שלי?

• פותח/ת השרשור
אני יודע שכבר שאלתי, אבל אני עדיין מתקשה, איזה חלקים אץה אוכל הכי הרבה? אני כרגע חי בעיקר על בשר טחון, אסאדו, לפעמים סטייק, ודגים. יש לך פתרון נוסף למצוקת הבשר שלי?
למה מצוקה? אתה אוכל מאוד דומה לי...
יש לי בתכנון להתחיל לנסות קצת תבשילי קדירה עם בקר.
קיבלתי מחבר רוטב צ'יפוטלה שמזכיר ברביקיו פיקנטי מאוד, הולך נהדר בבשר הטחון!

תתחיל לאכול גם חלקים פנימיים, כמו כבד בקר, לב, מוח וכו. זול בטירוף ומזין

קודם כל תודה 😃
הפציעה לא עברה אבל היא מטופלת בידיים טובות (ומומלץ מאוד אם כי לא זול אם מישהו פה ירצה)
לכן התקדמות בבנצ' היא לא ריאלית כרגע.
וכן, פעמיים פרס ופעם אחת בנצ'...
נשמע מעניין, החלמה מהירה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית