הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב דל פחמימה

59 ק"ג על 1.70מ'? ואת עוד שואפת להגיע ל-50 ק"ג?

דורון יש הבדל אדיר בין 59 ל 50. אני לא יודע כמה הכרות יש לך עם נשים אבל לאישה "ממוצעת" יש מסת שריר נמוכה יחסית
ואני בקלות יכול להבין למה 59 קילו מייצרים אצלה לחץ לרזות.

• פותח/ת השרשור
כולנו כבר יודעים שזה יותר עניין של אחוזי שומן מאשר המספרים שמוצגים על המשקל ... המשקל הוא רק מדד להערכה שאכן ירדתי בין היתר גם בשומן . אני מודדת גם היקפים במקביל וכשאני נעה בין 50 ל53 אני מצליחה לשמור על היקף מותן 60-62 , ירכיים 88-90 זאת השאיפה , לחזור לזה 😃

כולנו כבר יודעים שזה יותר עניין של אחוזי שומן מאשר המספרים שמוצגים על המשקל ... המשקל הוא רק מדד להערכה שאכן ירדתי בין היתר גם בשומן . אני מודדת גם היקפים במקביל וכשאני נעה בין 50 ל53 אני מצליחה לשמור על היקף מותן 60-62 , ירכיים 88-90 זאת השאיפה , לחזור לזה 😃
העם רוצה תמונות ע"מ להתייחס 😛

עדיין, המתמטיקה לא משקרת.
השאיפה שלך, להגיע לחמישים קילו היא הזויה.
ואם כיום, על 59 קילו, את מרגישה שאת עדיין קצת שמנה ויש מה להוריד, זה מוביל אותי למסקנה אחת ויחידה: יש לך מסת שריר מזערית. ואם תגיעי ל-50קילו, זה לא יראה טוב והבריאות שלך תהיה בסכנה.
אני עדיין חושב שאני. זקוקה לפסיכולוג

• פותח/ת השרשור
חחחחח מייק ברגע שאני יחזור לממדים שלי כבר, כרגע מותן 67 ירכיים 94
ודורון , עוד בערך חודש מהיום שאני יחזור לעצמי אעלה תמונה ותראה שאני לא מגזימה וזה נראה סבבה לגמרי

חחחחח מייק ברגע שאני יחזור לממדים שלי כבר, כרגע מותן 67 ירכיים 94
ודורון , עוד בערך חודש מהיום שאני יחזור לעצמי אעלה תמונה ותראה שאני לא מגזימה וזה נראה סבבה לגמרי
כבר עכשיו כדי שיהיה למה להשוות (רמז - תמונות לפני/אחרי)

Back
למעלה תחתית