הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט HB לביקורת

• פותח/ת השרשור

זה אימון אחד לפני מה ששמתי בתחילת הפוסט, אבל עדיין עם אותו מנח של המוט, פה תוכלו לראות יותר טוב איפה המוט יושב,
תודה לכם

• פותח/ת השרשור
אוקיי אין בעיה והמוט בסדר או לעלות אותו עוד קצת למעלה?
אני שם לב בסרטון הראשון שיש לי קצת butt wink בתחתית, אני טועה?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה לגבי הBUTT WINK אתה שם לב למשהו כזה?
נראה כאילו בתחתית הגב התחתון שלי קצת מתעגל או שזה בסדר?

העצה שלי לא חסרת תועלת
לי אישית נגרמו כאבי ברכיים מHB בגלל שהברכיים גולשות קדימה וLB הרבה יותר בריא לברכיים לדעתי כי בLB העומס מופעל על העקבים כמו שצריך לעומת HB שהעומס כולו על הברכיים

אתה אף פעם לא נמצא רק על העקבים. מרכז הכובד שלך הוא מעל אמצע כף הרגל כך שאתה לא יכול להיות רק על העקבים, ללא תלות בסוג הסקוואט. זה נכון שיש יותר עומס על הברך ב-HB, אבל זה לא אומר שזה דבר רע. מפרקים מסתגלים גם כן, ויש יותר סיכוי שהיו לך כאבי ברכיים שנבעו מטכניקה לא נכונה.

אתה אף פעם לא נמצא רק על העקבים. מרכז הכובד שלך הוא מעל אמצע כף הרגל כך שאתה לא יכול להיות רק על העקבים, ללא תלות בסוג הסקוואט. זה נכון שיש יותר עומס על הברך ב-HB, אבל זה לא אומר שזה דבר רע. מפרקים מסתגלים גם כן, ויש יותר סיכוי שהיו לך כאבי ברכיים שנבעו מטכניקה לא נכונה.
כן הטכניקה שלי הייתה לא טובה כי לא הפעלתי את מרכז הכובד על העקבים ואמצע כף הרגל אלא על הברכיים
באופן כללי אני מעדיף LB גם כי אפשר להעמיס יותר משקל, גם כי ההאמסטרינג יותר מעורב, וגם כי הוא יותר נוח לי באופן אישי

באופן כללי אני מעדיף LB גם כי אפשר להעמיס יותר משקל
אולי ~אתה~ יכול להעמיס יותר משקל.
בינתיים בקטגוריית משקל שלי בליפטינג יש מעט מאוד חבר'ה שעושים LB שנמצאים סביב המשקלים שלי בסקווט.
אולי הייתי נותן 250 בLB ואולי לא. האמירה הזאת לקויה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית