הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה תזונה העמסת פחמימות UD 2.0

MimranRoee

משתמש מתחיל
100
0
נק' מוניטין:
155
100
0
התחלתי את הדיאטה ביום ראשון כרגע אני ביום החמישי בעצם ועדיין לא התחלתי את העמסת הפחמימות אחרי האימון כוח של יום רביעי...
את האימון עשיתי בשעה 4 ורק אחרי 10 שעות מהאימון התחלתי לאכול פחמימות כמה זה הזיק לדיאטה הזאת ?

דיי הזיק. מכיון שהעמסה תוכננה להתחיל מיד אחרי האימון מהסיבות שהיא יוצרת רגישות לאינסולין, סיתנזת גליקוגן מוגברת וכו'. בשעות הראשונות הסינתזה היא מקסימלית ולכן החשיבות עולה.

מאידך, אם כבר התחלת להעמיס, תתנחם בכך שאם עשית הכל לפי הספר ההשפעה צריכה לארוך בסביבות היממה. ולפחות תעדיף פחמימה עם GI נמוך ולך על הטווח התחתון מבחינת כמות פחמימה (12 לקילו אם אני זוכר נכון).

התחלתי את הדיאטה ביום ראשון כרגע אני ביום החמישי בעצם ועדיין לא התחלתי את העמסת הפחמימות אחרי האימון כוח של יום רביעי...
את האימון עשיתי בשעה 4 ורק אחרי 10 שעות מהאימון התחלתי לאכול פחמימות כמה זה הזיק לדיאטה הזאת ?
זה לא מועיל לדיאטה זה בטוח, פעם הבאה תדאג להתחיל מיד בסיום האימון

• פותח/ת השרשור
זה לא מועיל לדיאטה זה בטוח, פעם הבאה תדאג להתחיל מיד בסיום האימון
דיי הזיק. מכיון שהעמסה תוכננה להתחיל מיד אחרי האימון מהסיבות שהיא יוצרת רגישות לאינסולין, סיתנזת גליקוגן מוגברת וכו'. בשעות הראשונות הסינתזה היא מקסימלית ולכן החשיבות עולה.

מאידך, אם כבר התחלת להעמיס, תתנחם בכך שאם עשית הכל לפי הספר ההשפעה צריכה לארוך בסביבות היממה. ולפחות תעדיף פחמימה עם GI נמוך ולך על הטווח התחתון מבחינת כמות פחמימה (12 לקילו אם אני זוכר נכון).

בגדול זה היה השבוע הראשון של הדיאטה ביום ראשון אני בעצם מתחיל את השבוע השני אז יעזרו טיפים כי אני רוצה להמשיך אותה במשך שלושה שבועות..

בגדול בהעמסה הזאת אכלתי רק פסטה וקצת קצת שיבולת שועל יש לי אפליקציה שמראה לי כמה שומנים וחלבונים אני אוכל ובגדול אני אמור לאכול פחמימה נקי בסביבות 450 גרם עכשיו אני יודע שחשוב בעצם מיום רביעי להתחיל את העמסה בסביבות הצהריים...
עכשיו עוד משהו הייתי די עייף באימון ולא היה לי כוח כמו שכולם אומרים שיש אחרי העמסה יכול להיות מהסיבה שהלכתי לאימון על הבוקר ולא אכלתי כלום?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית