הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית רוצה להתחיל להתאמן

• פותח/ת השרשור MBloa
  • פורסם בתאריך

MBloa

משתמש מתחיל
17
2
נק' מוניטין:
2
17
2
אוקיי אז כמו שכבר רשמתי, אני רוצה להתחיל להתאמן בצורה מסודרת , בין היתר בשביל לעלות קצת במשקל.

בן 17
גובה 1.70
משקל 50 :/

חשבתי להתחיל מfbw כדי להתרגל
סקווט 3x8
דדליפט 2x6
בנץ' פרס 4x8
מתח רחב 3x8
מיליטרי פרס 3x8
כפיפת מרפקים3x10
מקבילים צר 3x8
כפיפות בטן 3x15

עכשיו הבעיה שלי היא שאני מתאמן בבית.. כןכן אין מה לעשות, בנתיים אין לי אפשרות להירשם לחדר כושר. אבל יש לי גנטיקה טובה אז אני משוכנע שיהיה לי שינוי משמעותי.
והבעיה באימונים בבית היא שאני מתאמן עם דאמבלים.. יצליח לי?
כמה משקל אני צריך בדאמבלים כדי שהתרגילים יהיו משמעותיים?

תודה מראש
smile.gif

בשביל לעלות במשקל ובמסת שריר עושים SS

ולא, לא יצליח לך. אם אתה לא קונה מוט בשביל לעשות את התרגילים העיקריים אין טעם לעשות אותם בווריאציה אחרת.

אל תשכח שכמעט כל שבוע אתה צריך להתקדם במשקלים, ובהתאם לכך אתה תצטרך לקנות פלטות חדשות.

תעשה את החשיבה שלך אם לטווח הארוך שווה לך להישאר ולהתאמן בבית.

• פותח/ת השרשור
בשביל לעלות במשקל ובמסת שריר עושים SS

ולא, לא יצליח לך. אם אתה לא קונה מוט בשביל לעשות את התרגילים העיקריים אין טעם לעשות אותם בווריאציה אחרת.

אל תשכח שכמעט כל שבוע אתה צריך להתקדם במשקלים, ובהתאם לכך אתה תצטרך לקנות פלטות חדשות.

תעשה את החשיבה שלך אם לטווח הארוך שווה לך להישאר ולהתאמן בבית.

למה SS?
הבעיה שלי היא לא כלכלית תאמין לי.. פשוט נכון לעכשיו אני לא מתכוון ליסוע שעה כל יום רק בשביל להגיע לחדר כושר כשאני מסיים ללמוד ב17:00 כל יום

אח שלי יש אנשים שמסיימים לעבוד גם אחרי 17:00 ועדיין באים להתאמן, אתה לא מיוחד ואם אתה אומר שזה לא בעיה כלכלית אז זה אמור להיות יותר קל.

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית