עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
השיאים התחרותיים:חזק מאוד...🏋️😅
מה ה-PRs?
הרבה טוענים שסקואט רחב יותר יעיל נעל שטוחה , בכל מקרה הזמנתי את הנעלים של מארק בל של ריבוק אז אמרתי ננסה LB עם נעל שטוחה.מה גרם לך להחליף את הנעליים? מרגיש שיפור?
סתם גרביים אחר כך עשיתי דדליפט.הגרביים האלה זה משהו מיוחד או שסתם הם גבוהות ככה?
תודה , אני עדיין מרגיש את הפציעה בגלל זה אני נזהר ולא נותן גריינדים בסקואט ודדליפט או שזה עולה בקלות או שלא מנסה להתאמץתשמע איך חזרת לכזאת רמה מהפציעה כל כך מהר וואו.
255 בתחרות , 10 קילו מתחת לשיא התחרותיכמה הדדליפט הכי כבד שנתת מאז הפציעה?
שקלתי אותם זה בסדר תודה על הדאגה.אחי זה 130 בנץ רק שתדע אם את מעוניין לדעת תמשקל האמיתי כי הפלטות הם 18.3 כל אחת
שקלתי אותם זה בסדר תודה על הדאגה.
התאמנתי בעוד חדרי כושר , בתחרות והמשקל היה זהה , לא ירדתי בגרם אפילו במעבר מציוד לציוד , ושקלתי אותם מה עוד אתה רוצה?בכיף אחלה משקלים שקול שוב אבל אני אומר לך זה בדוק שהם שוקלות פחות מ 20
הוא אומר לך שזה בדוק אז זה בדוק. אל תתווכח. חצוף.התאמנתי בעוד חדרי כושר , בתחרות והמשקל היה זהה , לא ירדתי בגרם אפילו במעבר מציוד לציוד , ושקלתי אותם מה עוד אתה רוצה?
הוא אומר לך שזה בדוק אז זה בדוק. אל תתווכח. חצוף.
לא יודע אצלנו בחדר כושר בדקתי תפלטות של טכנוגים האפורות ושקל פחות מ 20 אם אתה כזה בטוח אז סבבה
חוב? @incin