הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדשה שצריכה הרבה הדרכה ...

tal.shpeizer

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי
אני בת 18.5, גובה 165 ס"מ משקל 65 ק"ג
באוגוסט הקודם התחלתי להתאמן בהרמת משקולות למשך 3 חודשים לפני השחרור והיו לי מדריכים ממש מצוינים שגם פעילים בפורום הזה
ולמדתי הכל, סקוואט, דדליפט, בנץ' ו-פרס. עשיתי גם פולי עליון.
ואז התגייסתי .... ועכשיו התחלתי לחזור לזה שוב ואני מתאמנת 3 פעמים בשבוע בחדר כושר בדיוק עם התרגילים האלה ובשיטה של ה ABA BAB
אני אוכלת לחיטוב (ממש נמנעת מפחמימות, תהיה לי העמסה אחרי שבועיים בערך והכל "לפי הספר". קראתי את רוב המדריכים בקילוגרם וכאן)
המטרה שלי היא תכלס, להגיע למשהו בסגנון של Fitness Model. להיות חזקה ועם שרירים כזה (וזה הולך להשמע ממש רדוד ולא-ליפטרי) שרירי בטן, ידיים, רגליים כמו של סקוואטרים... בקיצור כל החבילה שיש לבנות האלה שאני שבועות עוברת על התמונות שלהן באינסטגרם וכו'.
העניין הוא שאני לא יודעת אם אני בכלל בכיוון הנכון כדי להשיג את זה
ואני גם לא מבינה משהו ממש מהותי - אם הן שומרות כל הזמן על אחוז שומן נמוך, איך הן אוכלות כל כך הרבה פירות וכל מיני שטויות כאלה שהן די פחממתיות, אם הן אמורות לפחות לפי ההבנה שלי גם לאכול בצורה הזו.
אני אשמח אם מישהו יכוון אותי,
אפילו באופן אישי כזה זה ממש יעזור לי כדי לדעת שאני לא סתם עובדת עכשיו והולכת למטרה שאני לא מנסה להשיג בכלל.

תודה רבה 😃

ברוכה הבאה טל ושבת שלום 😃

קודם כל את צריכה להגיד תודה רבה שיצא לך לקבל הדרכה של מדריכים טובים ולא להיתקע עם מאמנים שלרובם אין מושג, לרוב האנשים אין את הפריבילגיה הזו.

בנוגע לכל בנות הפיטנס שאת רואה - אל תשכחי שרוב הבנות הללו לוקחות חומרים ותוספי תזונה וכשהן מגיעות לבמה או לצילומים לחלופין הן מגיעות גם על אחוז שומן מאוד נמוך אך גם מיובשות כדי שיוכלו לראות כל פרט וכל שריר.

בתור התחלה בואי תחזרי קודם כל למסלול תקין של אימונים, תחזרי לכושר ואז נדבר על השלב הבא במידה ותרצי להגיע אליו בכלל כשתתחילי לראות תוצאות.

במידה ותחליטי לקבל יעוץ פרטני, אני מאוד ממליץ על ה"יעווץ אישי" באתר.
שיהיה לך בהצלחה

היי
אני בת 18.5, גובה 165 ס"מ משקל 65 ק"ג
באוגוסט הקודם התחלתי להתאמן בהרמת משקולות למשך 3 חודשים לפני השחרור והיו לי מדריכים ממש מצוינים שגם פעילים בפורום הזה
ולמדתי הכל, סקוואט, דדליפט, בנץ' ו-פרס. עשיתי גם פולי עליון.
ואז התגייסתי .... ועכשיו התחלתי לחזור לזה שוב ואני מתאמנת 3 פעמים בשבוע בחדר כושר בדיוק עם התרגילים האלה ובשיטה של ה ABA BAB
אני אוכלת לחיטוב (ממש נמנעת מפחמימות, תהיה לי העמסה אחרי שבועיים בערך והכל "לפי הספר". קראתי את רוב המדריכים בקילוגרם וכאן)
המטרה שלי היא תכלס, להגיע למשהו בסגנון של Fitness Model. להיות חזקה ועם שרירים כזה (וזה הולך להשמע ממש רדוד ולא-ליפטרי) שרירי בטן, ידיים, רגליים כמו של סקוואטרים... בקיצור כל החבילה שיש לבנות האלה שאני שבועות עוברת על התמונות שלהן באינסטגרם וכו'.
העניין הוא שאני לא יודעת אם אני בכלל בכיוון הנכון כדי להשיג את זה
ואני גם לא מבינה משהו ממש מהותי - אם הן שומרות כל הזמן על אחוז שומן נמוך, איך הן אוכלות כל כך הרבה פירות וכל מיני שטויות כאלה שהן די פחממתיות, אם הן אמורות לפחות לפי ההבנה שלי גם לאכול בצורה הזו.
אני אשמח אם מישהו יכוון אותי,
אפילו באופן אישי כזה זה ממש יעזור לי כדי לדעת שאני לא סתם עובדת עכשיו והולכת למטרה שאני לא מנסה להשיג בכלל.

תודה רבה 😃

את בכיוון הנכון עם האימונים. לגבי התזונה, הקונספט הוא לא להמנע מפחמימות בכל מחיר, ואם קראת את המדריכים כאן את יודעת את זה. לכן אין בעיה לשמור על אחוז שומן נמוך גם עם אכילה של פירות ופחמימות באופן כללי.

קחי בחשבון שגם בקרב fitness models השימוש בחומרים הוא מאוד נפוץ, וקשה מאוד להגיע למראה כזה באופן טבעי.

Back
למעלה תחתית