נק' מוניטין:
10,850
- 8,677
- 1,546
מכניס את הדוקטורט שלו בכל מקום.....זה מסביר את כל הבנות שמציקות לי מאז שקיבלתי דוקטורט.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מכניס את הדוקטורט שלו בכל מקום.....זה מסביר את כל הבנות שמציקות לי מאז שקיבלתי דוקטורט.
מה מביא יותר בחורות, דוקטורט או קרוספיט לבל 1?
מכניס את הדוקטורט שלו בכל מקום.....
רק שהייתי מגדירה את זה אחרת: בנות נמשכות לראש - אינטליגנציה, חוש הומור, בטחון עצמי, בגרות.
להסתכל על חתיכים זה נחמד אבל אם הוא פותח את הפה ואין לו מה להגיד אף אחת לא נשארת ולא משנה כמה קוביות אפשר לספור!!
אשדוד היא בכל מקרה לא מדד לכלוםמסכים שזה תופס על נשים נאורות עם סטנדרט(כלשהו), רק חבל שיש כ"כ הרבה שלא כלולות שם, ממש הרבה.
מעולם (!!) לא נתקלתי בבחורה שהמטרה שלה התחילה ונגמרה ב"חתיך", מה גם שהבדלים בטעם האישי במילא משאירים טווח גדול לשונות.ככה שלפעמים מראה או כסף (ולאוו דווקא משיכה) מעניין הרבה נשים
מעולם (!!) לא נתקלתי בבחורה שהמטרה שלה התחילה ונגמרה ב"חתיך", מה גם שהבדלים בטעם האישי במילא משאירים טווח גדול לשונות.
יש אכן בנות שמחפשות כסף אבל הן מיעוט, ובמילא אף אחד לא מעוניין בהן בייחוד לא אלה עם הכסף.
הבעיה האמיתית היא שמרבית הבנות מחפשות מערכת יחסים ואילו מרבית הבנים (מתחת לגיל 50) מחפשים רק סקס.
רגע לא ניסחתי את זה טוב,
כל הגברים מתחת לגיל 50 😣
הן מחפשות מערכות יחסים כדי לא לצאת זולות בסקס.. הן גם מחפשות סקס...מעולם (!!) לא נתקלתי בבחורה שהמטרה שלה התחילה ונגמרה ב"חתיך", מה גם שהבדלים בטעם האישי במילא משאירים טווח גדול לשונות.
יש אכן בנות שמחפשות כסף אבל הן מיעוט, ובמילא אף אחד לא מעוניין בהן בייחוד לא אלה עם הכסף.
הבעיה האמיתית היא שמרבית הבנות מחפשות מערכת יחסים ואילו מרבית הבנים (מתחת לגיל 50) מחפשים רק סקס.
רגע לא ניסחתי את זה טוב,
כל הגברים מתחת לגיל 50 😣
מישהי שתקבל אותי למרות הבעיה שיש לי עם גזים. או יותר נכון היכולת שלי לשמור אותם לעצמי.עכשיו כל אחד יספר מה הצד השני מחפש בחיים.
מישהי שתקבל אותי למרות הבעיה שיש לי עם גזים. או יותר נכון היכולת שלי לשמור אותם לעצמי.
קצת מזכיר את החבר'ה האלה שאוהבים את זה שבחורה מחתלת אותם אחריי סקס
קצת מזכיר את החבר'ה האלה שאוהבים את זה שבחורה מחתלת אותם אחריי סקס
🤢🤬🤦♂️😱😵😣👎היה לי מכר בארה"ב עם חברה שהייתה אוהבת למצוץ תוך כדי שבן הזוג מחרבן.
היה לי מכר בארה"ב עם חברה שהייתה אוהבת למצוץ תוך כדי שבן הזוג מחרבן.
האמת שכתבתי את זה כדי שיגידו לי מה עשיתי לא טוב.אני רוצה לשתף אתכם בסיפור.
פעם, מזמן, כשהייתי מתאמן בקאנטרי הייתה מגיעה איזו בחורה והייתה נכנסת איתי לסטים בסקוואט.
אני כבן אדם טוב, תיקנתי את הטכניקה שלה, דיברתי איתה על אימונים,תזונה ומה שבינהם.
יום אחד היא עשתה דדליפט T&G (ב"טכניקה" של T&G), שאלתי אותה מה הקטע בזה.
מאז היא הפסיקה להתאמן באותם ימים כמוני, עד היום אני חושב שהיא לא רצתה להתאמן איתי.
מה שמעניין זה שהיינו מתאמנים באותו זמן ומדברים כחודשיים ואין לי מושג איך קוראים לה.