הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול משפטי פיקאפ בחדר כושר

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
רק שהייתי מגדירה את זה אחרת: בנות נמשכות לראש - אינטליגנציה, חוש הומור, בטחון עצמי, בגרות.
להסתכל על חתיכים זה נחמד אבל אם הוא פותח את הפה ואין לו מה להגיד אף אחת לא נשארת ולא משנה כמה קוביות אפשר לספור!!

באיזה שלב בהגדרה נכנס לפרקון ירוק ומחלק זהב?(ניסיון ציני לא מוצלח לומר שזו פיקציה)

מסכים שזה תופס על נשים נאורות עם סטנדרט(כלשהו), רק חבל שיש כ"כ הרבה שלא כלולות שם, ממש הרבה.

רק להסתכל על כל המפגרות שמגיעות לתכניות ריאליטי(וחלק יגידו לי שזה הצגה או לפי תסריט או מה שזה לא יהיה, אבל לא יכול להיות שיש כ"כ הרבה מהן בחוץ) ולתפוס ת'ראש.

ככה שלפעמים מראה או כסף (ולאוו דווקא משיכה) מעניין הרבה נשים
מעולם (!!) לא נתקלתי בבחורה שהמטרה שלה התחילה ונגמרה ב"חתיך", מה גם שהבדלים בטעם האישי במילא משאירים טווח גדול לשונות.
יש אכן בנות שמחפשות כסף אבל הן מיעוט, ובמילא אף אחד לא מעוניין בהן בייחוד לא אלה עם הכסף.

הבעיה האמיתית היא שמרבית הבנות מחפשות מערכת יחסים ואילו מרבית הבנים (מתחת לגיל 50) מחפשים רק סקס.
רגע לא ניסחתי את זה טוב,
כל הגברים מתחת לגיל 50 😣

מעולם (!!) לא נתקלתי בבחורה שהמטרה שלה התחילה ונגמרה ב"חתיך", מה גם שהבדלים בטעם האישי במילא משאירים טווח גדול לשונות.
יש אכן בנות שמחפשות כסף אבל הן מיעוט, ובמילא אף אחד לא מעוניין בהן בייחוד לא אלה עם הכסף.

הבעיה האמיתית היא שמרבית הבנות מחפשות מערכת יחסים ואילו מרבית הבנים (מתחת לגיל 50) מחפשים רק סקס.
רגע לא ניסחתי את זה טוב,
כל הגברים מתחת לגיל 50 😣

את טועה. אני מכיר אנשים שכבר בגיל 16 עם החברה הראשונה שלהם חיפשו יותר מ-👉👌. מרבית, אולי כן. אבל ממש לא כולם.

רגע לא ניסחתי את זה טוב,
כל הגברים מתחת לגיל 50 😣
הן מחפשות מערכות יחסים כדי לא לצאת זולות בסקס.. הן גם מחפשות סקס...

איך לא נמאס לאנשים מתיאוריות סביב מה נשים רוצות או מחפשות.

יש פה טווח שונות גדול מדיי וכל זוגיות בסופו של דבר מגדירה את עצמה.
אבל דבר אחד די בטוח : זוגיות ארוכת טווח ואיכותית מעבר למערכות יחסים קצרות ולא מועילות - תלויה ביכולת של שני הצדדים לעורר עניין מתמשך אחד בשני.

היה לי מכר בארה"ב עם חברה שהייתה אוהבת למצוץ תוך כדי שבן הזוג מחרבן.
🤢🤬🤦‍♂️😱😵😣👎

אני מדמיין את הפעם הראשונה שזה קרה לו...
מה עושה מאמי?
מחרבן
וואי אני רטובה, אני באה למצוץ לך

אני רואה שהאשכול נהיה חביב יתר על המידה.

היה לי מכר בארה"ב עם חברה שהייתה אוהבת למצוץ תוך כדי שבן הזוג מחרבן.
wat-meme.jpg

אני רוצה לשתף אתכם בסיפור.

פעם, מזמן, כשהייתי מתאמן בקאנטרי הייתה מגיעה איזו בחורה והייתה נכנסת איתי לסטים בסקוואט.
אני כבן אדם טוב, תיקנתי את הטכניקה שלה, דיברתי איתה על אימונים,תזונה ומה שבינהם.
יום אחד היא עשתה דדליפט T&G (ב"טכניקה" של T&G), שאלתי אותה מה הקטע בזה.
מאז היא הפסיקה להתאמן באותם ימים כמוני, עד היום אני חושב שהיא לא רצתה להתאמן איתי.
מה שמעניין זה שהיינו מתאמנים באותו זמן ומדברים כחודשיים ואין לי מושג איך קוראים לה.
האמת שכתבתי את זה כדי שיגידו לי מה עשיתי לא טוב.
@מרטין מה עשיתי לא טוב ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית