הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע gw501516

י נ י ב

משתמש פעיל
359
39
נק' מוניטין:
57
359
39
קיבלתי בקבוקון של 30 מל. כמה מיליליטר צריך צריך לקחת ביום?ראיתי המלצות של 10-20 מיליגרם ביום ואני לא יודע לעשות את ההמרה

אשמח לשמוע דיווחים על התוצאות, שמעתי שהחומר עובד ועובד טוב אבל מצד שני תום דיבר פה בעבר על זה שהוא מסרטן או משהו כזה לא בדיוק זוכר אז לא המשכתי להתעניין.

• פותח/ת השרשור
כתוב לך על הבקבוק כמה mg/ml...
קיבלתי בקבוקון שכתוב עליו דוגמת סבון סי 30 מל באנגלית כמובן.ראיתי שאחד מל מכיל 20 מג באתר שלהם אז יש לי את התשובה.יכול להיות שנפלתי על זיוף?
אשמח לשמוע דיווחים על התוצאות, שמעתי שהחומר עובד ועובד טוב אבל מצד שני תום דיבר פה בעבר על זה שהוא מסרטן או משהו כזה לא בדיוק זוכר אז לא המשכתי להתעניין.
אני יעדכן...צריך יומיים שלושה כדי להבין שזה לא פלצבו

זה אמור להגיע עם פיפטה. אם אתה ממלא את כל הפיפטה זה בדיוק מנה. לא זוכר בדיוק כמה זה היה...
לקחתי בבוקר ולפני אימון פיפטה אחת.

הזכיר לי סירופ שיעול....
לא יכול להגיד שזה עזר לי במשהו. קלן הרבה יותר אפקטיבי לדעתי.

זה אמור להגיע עם פיפטה. אם אתה ממלא את כל הפיפטה זה בדיוק מנה. לא זוכר בדיוק כמה זה היה...
לקחתי בבוקר ולפני אימון פיפטה אחת.

הזכיר לי סירופ שיעול....
לא יכול להגיד שזה עזר לי במשהו. קלן הרבה יותר אפקטיבי לדעתי.
לפי מה שקראתי על זה יש קשר לטי 3

• פותח/ת השרשור
טוב בינתיים לא מרגיש שום שינוי.בד"כ בשבת אני רוכב על אופניים כשעתיים רציתי ליראות את ההשפעה אך יש לבן שלי יום הולדת. נעביר לשבוע הבא.בחדר כושר אין שינוי.יש כאב ראש קל כל כמו של לחץ דם לא יודע עם קשור.יעדכן בהמשך עם יהיה קהל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית