עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כתוב לך על הבקבוק כמה mg/ml...קיבלתי בקבוקון של 30 מל. כמה מיליליטר צריך צריך לקחת ביום?ראיתי המלצות של 10-20 מיליגרם ביום ואני לא יודע לעשות את ההמרה
קיבלתי בקבוקון שכתוב עליו דוגמת סבון סי 30 מל באנגלית כמובן.ראיתי שאחד מל מכיל 20 מג באתר שלהם אז יש לי את התשובה.יכול להיות שנפלתי על זיוף?כתוב לך על הבקבוק כמה mg/ml...
אני יעדכן...צריך יומיים שלושה כדי להבין שזה לא פלצבואשמח לשמוע דיווחים על התוצאות, שמעתי שהחומר עובד ועובד טוב אבל מצד שני תום דיבר פה בעבר על זה שהוא מסרטן או משהו כזה לא בדיוק זוכר אז לא המשכתי להתעניין.
לפי מה שקראתי על זה יש קשר לטי 3זה אמור להגיע עם פיפטה. אם אתה ממלא את כל הפיפטה זה בדיוק מנה. לא זוכר בדיוק כמה זה היה...
לקחתי בבוקר ולפני אימון פיפטה אחת.
הזכיר לי סירופ שיעול....
לא יכול להגיד שזה עזר לי במשהו. קלן הרבה יותר אפקטיבי לדעתי.
טוב בינתיים לא מרגיש שום שינוי.בד"כ בשבת אני רוכב על אופניים כשעתיים רציתי ליראות את ההשפעה אך יש לבן שלי יום הולדת. נעביר לשבוע הבא.בחדר כושר אין שינוי.יש כאב ראש קל כל כמו של לחץ דם לא יודע עם קשור.יעדכן בהמשך עם יהיה קהל.אשמח לשמוע דיווחים על התוצאות, שמעתי שהחומר עובד ועובד טוב אבל מצד שני תום דיבר פה בעבר על זה שהוא מסרטן או משהו כזה לא בדיוק זוכר אז לא המשכתי להתעניין.