הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני בחור חלש...

• פותח/ת השרשור UPWei
  • פורסם בתאריך

UPWei

משתמש מתחיל
129
0
נק' מוניטין:
28
129
0
אני בן 17, שוקל 54 על גובה 175

יודע שזה תת משקל אבל אני ממש חלש.
אני כבר חודש ויותר תקוע על 55 סקוואט ודדליפט 50 ובנץ' 37.5.

למה זה ככה? אני כן אוכל ואני ממש מקפיד על תזונה ואני עולה במשקל לאט לאט...
אני כן מגיע לערכים ושותה גיינר אבל אני ממש חלש באימונים.. למה המשקלים כאלה מצחיקים?

• פותח/ת השרשור
נח בין הסטים אפילו יותר מדי לדעתי...
לא ממש מקפיד על שינה, לרב זה 6 שעות בלילה אבל קשה לי להאמין שזה שינה.. זה לא שאני תקוע על 100 קילו, אני תקוע על משקלים מצחיקים.

• פותח/ת השרשור
לא ממש, גם ככה אני מגיע לערכים שלי תוך כדי שאני סובל מאוד כל יום.
ועוד קטע מצחיק הוא שקשה לי להרים מוט.. דוגמה - למשל יש מוט ריק על הרצפה ואני רוצה להרים אותו לכלוב, אז אני לא יכול להרים אותו.. אבל בתנוחת סקוואט אני כן יכול להרים כמובן..
יש לך מושג? בכללי אני בחור חלש, בלי קשר לאימונים בכלל :(

כמה זמן אתה מתאמן ? ואיזה תכנית אימונים אתה עושה?
מציע לך לחלק את הארוחות באופן של כל 3 שעות בערך ארוחה וככה תוכל יותר לאכול ופחות לסבול

• פותח/ת השרשור
זה מה שאני עושה.. הקיבה שלי קטנה אבל אין ברירה..
מתאמן 4 חודשים בערך, קצת יותר..
עושה AB של מורכבים.

תעלה כאן תפריט לדוגמא שלך של כל מה שאכלת ואנחנו נגיד לך אם מה שאתה אוכל - מספיק.

משו לא דופק כאן וזה יכול להיות רק מ-3 דברים: אימונים, תזונה ושינה.

• פותח/ת השרשור
האמת שאין לי ממש תפריט מסודר, אבל אני יודע לאילו ערכים אני צריך להגיע ובסוף כל יום אני מחשב את כל מה שאכלתי במחשבון קלוריות באינטרנט ורואה שהגעתי לערכים, ועובדה שאני עולה במשקל גוף...
אבל המשקלים נתקעים.......

האמת שאין לי ממש תפריט מסודר, אבל אני יודע לאילו ערכים אני צריך להגיע ובסוף כל יום אני מחשב את כל מה שאכלתי במחשבון קלוריות באינטרנט ורואה שהגעתי לערכים, ועובדה שאני עולה במשקל גוף...
אבל זה משנה איך אתה עולה במשקל.
אתה יכול לאכול גם 1000 גרם פחמימות ביום ותעלה במשקל, כדי להתקדם באימונים אתה צריך לאכול נכון ולהגיע לערכים מסודרים - תבנה תפריט.
חלבון משקל גוף כפול 2 , שומן משקל גוף כפול אחד והשאר פחמימות.

לאט לאט, הדברים האלו לוקחים זמן... ממליץ לך לשקול לעבור ל SS ולהשקיע רק במורכבים.

אל תעשה AB
תעשה Starting Strength ואז תעבור לStronglift 5x5
אבל תדאג שתיהיה על מאזן קלורי חיובי של 500 קלוריות, תאכל מספיק חלבון, תשתה הרבה מאוד מים, תישן הרבה (8 שעות), ותעשה Starting Strength זאת תכנית כוח שמתאימה לך ולאט לאט אתה לא תיהיה חלש כמו שחשבת

או שהטכניקה שלך לא טובה, או שאתה לא אוכל מספיק, או שהתוכנית שלך לא טובה
אם אני חייב לנחש, אני אומר ששלושתם, או לפחות 2 מהם
תכתוב את התוכנית שלך, תבדוק בדיוק כמה אתה אוכל ביום, ותעלה סרטונים לבדיקת טכניקה

קודם כול תתחיל לסדר לך תפריט מסודר(כול יום להיצמד אליו ולא לצאת ממנו) , תתחיל מפלוס קלורי של 200 לפחות ואיתו אתה עולה במשקל. כאשר אתה רואה שאתה שאתה נתקל במשקל אתה מוסיף עוד קלוריות לתפריט (שים לב לעובדה שעליה במשקל יכולה להיווצר גם מעליה של שומן , שזה משהוא שאתה לא מעוניין כי אתה מעוניין בעלייה נקייה של שריר עם כמה שפחות שומן ). לגבי שינה לפחות שבע שעות לילה כי הגוף מפריש באותו הזמן הורמון גדילה ולכן זה חשוב . וכמו שRhino אמר תכתוב מהי התוכנית שלך ותעלה סרטונים של טכניקה (אפילו של תרגיל תעלה )

תבנה תפריט.
קודם כול תתחיל לסדר לך תפריט מסודר(כול יום להיצמד אליו ולא לצאת ממנו)
אני לא חושב שזה חשוב שיהיה תפריט קבוע. הבחור כתב שיש לו את הערכים והוא מחשב מה שהוא אוכל ומגיע אליהם (אני הבנתי את המילה "ערכים" בתור חלבון, שומן, פחמימה וקלוריות). אם הוא מגיע למה שהוא צריך מה זה משנה אם הוא אוכל בארוחה מסויימת שיבולת שועל עם קוטג' או חזה עוף עם אורז למשל?

פותח האשכול - תכתוב את הערכים שאתה מגיע אליהם. ולדעתי גם תתחיל לעשות SS עם ריסט קטן במשקלים, לאכול ולישון יותר ותצלם סרטוני טכניקה של עצמך ותעלה לכאן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית