עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
השריר עזר.
יד רגילה גורמת לזה לעבוד על שריר קדמי ביד זרת אומרת בייספס
יד הפוכה גורמת לזה ךהיות הטרייספס יד אחורית.
אתה יכול לנסות להסביר איך זה משפיע על הlats?ממש לא
אתה צודק שזה משפיע על השריר משני
אחיזה רגילה ברכיאליס יהיה השריר העיקרי במרפק
אחיזה הפוכה בייספס
בקשר לLATS, האחיזה כן משפיע עליו אבל אני לא יכול להסביר איך ואני גם לא בטוח שאני יודע
אתה יכול לנסות להסביר איך זה משפיע על הlats?
איך בדיוק הברכיאליס יהיה השריר העיקרי במרפק אם הוא לא מסוגל לבצע תנועה במרפק לבדו?ממש לא
אתה צודק שזה משפיע על השריר משני
אחיזה רגילה ברכיאליס יהיה השריר העיקרי במרפק
אחיזה הפוכה בייספס
בקשר לLATS, האחיזה כן משפיע עליו אבל אני לא יכול להסביר איך ואני גם לא בטוח שאני יודע
איך בדיוק הברכיאליס יהיה השריר העיקרי במרפק אם הוא לא מסוגל לבצע תנועה במרפק לבדו?
בשתי האחיזות השריר העיקרי בתנועת המרפק (שהיא כפיפה) הוא הבייספס. אולי תהיה עבודה נוספת על הברכיאליס בפרונציה.
איך הבנת ממה ששאחתי שאכפת לי מיד קידמית?הפוכה לא הפוכה זה לא מה שיגרום ליד שלך לגדול יותר לגב פחות או משהו בסיגנון,
זה התעסקות בשטויות .
לא, והסיבה לכך היא זהה.בכפיפת מרפק בפרונציה האגוניסט הוא הברכיאליס
אין באמת הוכחה שיש סיכון לבייספס בחתירה בסופינציה. אם אתה יכול לספק אחת זה יהיה נהדר.חשוב לציין שאחיזה פרונטלית הרבה יותר בטוחה לבייספ.
גם לא כל העומס מופעל על היד בדדליפט, ובכל זאת יש סיכון בכיפוף שלה.לא, והסיבה לכך היא זהה.
הברכיאליס לא מסוגל לבצע תנועה במרפק לבדו, לכן אינו יכול להיות האגוניסט בשום תרגיל שיש בו כפיפת מרפק. אולי בתרגיל שיש בו תנועה בפרק כף היד.
גם בכפיפת מרפק בפרונציה, האגוניסט הוא הבייספס, שמייצר כפיפה במרפק.
אין באמת הוכחה שיש סיכון לבייספס בחתירה בסופינציה. אם אתה יכול לספק אחת זה יהיה נהדר.
מבחינת ההיגיון, לא כל העומס מופעיל על היד הקדמית, כך שלא אמור להיות סיכון לקרע בשריר.
לא, והסיבה לכך היא זהה.
הברכיאליס לא מסוגל לבצע תנועה במרפק לבדו, לכן אינו יכול להיות האגוניסט בשום תרגיל שיש בו כפיפת מרפק. אולי בתרגיל שיש בו תנועה בפרק כף היד.
גם בכפיפת מרפק בפרונציה, האגוניסט הוא הבייספס, שמייצר כפיפה במרפק.
אין באמת הוכחה שיש סיכון לבייספס בחתירה בסופינציה. אם אתה יכול לספק אחת זה יהיה נהדר.
מבחינת ההיגיון, לא כל העומס מופעיל על היד הקדמית, כך שלא אמור להיות סיכון לקרע בשריר.
התכוונתי גם לגב וגם לידיים אין הבדל מבחינת מסת שריר , לגבי כוח עדיף לך אחיזה רגילה ידיים כלפי פנים ושוב זה התעסקות בשטויות .איך הבנת ממה ששאחתי שאכפת לי מיד קידמית?
אני רוצה לדעת מה יהיה יותר מועיל לגב
כלפי פנים זה שכף היד כלפי הגוף או כלפי חוץ?התכוונתי גם לגב וגם לידיים אין הבדל מבחינת מסת שריר , לגבי כוח עדיף לך אחיזה רגילה ידיים כלפי פנים ושוב זה התעסקות בשטויות .
כלפי הגוףכלפי פנים זה שכף היד כלפי הגוף או כלפי חוץ?