הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חתירה במוט

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך
השריר עזר.
יד רגילה גורמת לזה לעבוד על שריר קדמי ביד זרת אומרת בייספס
יד הפוכה גורמת לזה ךהיות הטרייספס יד אחורית.

השריר עזר.
יד רגילה גורמת לזה לעבוד על שריר קדמי ביד זרת אומרת בייספס
יד הפוכה גורמת לזה ךהיות הטרייספס יד אחורית.

ממש לא
אתה צודק שזה משפיע על השריר משני
אחיזה רגילה ברכיאליס יהיה השריר העיקרי במרפק
אחיזה הפוכה בייספס

בקשר לLATS, האחיזה כן משפיע עליו אבל אני לא יכול להסביר איך ואני גם לא בטוח שאני יודע

• פותח/ת השרשור
ממש לא
אחיזה הפוכה בייספס

בקשר לLATS, האחיזה כן משפיע עליו אבל אני לא יכול להסביר איך ואני גם לא בטוח שאני יודע
אתה יכול לנסות להסביר איך זה משפיע על הlats?

ממש לא
אחיזה הפוכה בייספס

איך בדיוק הברכיאליס יהיה השריר העיקרי במרפק אם הוא לא מסוגל לבצע תנועה במרפק לבדו?
בשתי האחיזות השריר העיקרי בתנועת המרפק (שהיא כפיפה) הוא הבייספס. אולי תהיה עבודה נוספת על הברכיאליס בפרונציה.

איך בדיוק הברכיאליס יהיה השריר העיקרי במרפק אם הוא לא מסוגל לבצע תנועה במרפק לבדו?
בשתי האחיזות השריר העיקרי בתנועת המרפק (שהיא כפיפה) הוא הבייספס. אולי תהיה עבודה נוספת על הברכיאליס בפרונציה.

בכפיפת מרפק בפרונציה האגוניסט הוא הברכיאליס

הפוכה לא הפוכה זה לא מה שיגרום ליד שלך לגדול יותר לגב פחות או משהו בסיגנון,
זה התעסקות בשטויות .

• פותח/ת השרשור
הפוכה לא הפוכה זה לא מה שיגרום ליד שלך לגדול יותר לגב פחות או משהו בסיגנון,
זה התעסקות בשטויות .
איך הבנת ממה ששאחתי שאכפת לי מיד קידמית?
אני רוצה לדעת מה יהיה יותר מועיל לגב

בכפיפת מרפק בפרונציה האגוניסט הוא הברכיאליס
לא, והסיבה לכך היא זהה.
הברכיאליס לא מסוגל לבצע תנועה במרפק לבדו, לכן אינו יכול להיות האגוניסט בשום תרגיל שיש בו כפיפת מרפק. אולי בתרגיל שיש בו תנועה בפרק כף היד.
גם בכפיפת מרפק בפרונציה, האגוניסט הוא הבייספס, שמייצר כפיפה במרפק.
חשוב לציין שאחיזה פרונטלית הרבה יותר בטוחה לבייספ.
אין באמת הוכחה שיש סיכון לבייספס בחתירה בסופינציה. אם אתה יכול לספק אחת זה יהיה נהדר.
מבחינת ההיגיון, לא כל העומס מופעיל על היד הקדמית, כך שלא אמור להיות סיכון לקרע בשריר.

לא, והסיבה לכך היא זהה.
הברכיאליס לא מסוגל לבצע תנועה במרפק לבדו, לכן אינו יכול להיות האגוניסט בשום תרגיל שיש בו כפיפת מרפק. אולי בתרגיל שיש בו תנועה בפרק כף היד.

אין באמת הוכחה שיש סיכון לבייספס בחתירה בסופינציה. אם אתה יכול לספק אחת זה יהיה נהדר.
מבחינת ההיגיון, לא כל העומס מופעיל על היד הקדמית, כך שלא אמור להיות סיכון לקרע בשריר.
גם לא כל העומס מופעל על היד בדדליפט, ובכל זאת יש סיכון בכיפוף שלה.
חתירה כמו שאנחנו מכירים אותה היא לא הדבר הכי נקי שיש והרבה אנשים מעמיסים משקל ומקפיצים את המשקל כדי להצליח סט, תוסיף אחיזת סופינציה עם משקל שאתה לא יכול להתמודד איתו ויש לך סיכון.

לא, והסיבה לכך היא זהה.

הוא לא יעבוד לבדו
הוא יהיה האגוינסט והבייספס והברכיורדיאליס יהיו סינרג'יסטים.
גם הבייספס לא מסוגל לבצע את התנועה לבדו ויהיו לו מסייעים
פשוט בפרונציה הוא במצב שהוא יכול לפתח פחות כח והשריר הגדול השני שעושה כפיפה במרפק שהוא הברכיאליס יהיה העיקרי

איך הבנת ממה ששאחתי שאכפת לי מיד קידמית?
אני רוצה לדעת מה יהיה יותר מועיל לגב
התכוונתי גם לגב וגם לידיים אין הבדל מבחינת מסת שריר , לגבי כוח עדיף לך אחיזה רגילה ידיים כלפי פנים ושוב זה התעסקות בשטויות .

• פותח/ת השרשור
התכוונתי גם לגב וגם לידיים אין הבדל מבחינת מסת שריר , לגבי כוח עדיף לך אחיזה רגילה ידיים כלפי פנים ושוב זה התעסקות בשטויות .
כלפי פנים זה שכף היד כלפי הגוף או כלפי חוץ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית