הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שני נושאים ss וחיטוב.

daniel.daniel

משתמש מתחיל
52
19
נק' מוניטין:
143
52
19
1. אני בחיטוב כבר הורדתי 6 קילו ב9 שבועות.
אני מעריך שאני בין 15-18 א.ש
והמסת שריר שלי לא כלכך גדולה
אני בן 22 גובה 1.80 שוקל 71 (אולי 70 בשישי בודקים 😃
60 בנץ
70 סקוואט
40 ש. פרס
עוד לא עשיתי ss
השאלה היא אם להמשיך עד א.ש נמוך כלומר 10-9 א.ש ואז לעלות (מציק לי מאוד המראה של החזה והבטן)
או להתחיל מסה בלי לספור את המראה ולהתחיל לעבוד ברצינות עם משקלים נורמליים.

2. הss דורש לקראת האמצע שלו בסביבות השעה וחצי שעה אימון יש לי שעה בדיוק האם אפשר לחלק אותו באופן שהוא לא מאבד מהיעילות שלו כדי שאגיע לשעה בדיוק?

אשמח לתגובה עניינית מאנשים שמבינים ולא זריקת השערות חסרי מינוף בידע או חסרות כל בסיס.

אני כבר כמעט חודש עם SS. לא מסתכל בכלל על אחוזי שומן כרגע, משקיע בתזונה נכונה, מנסה לישון כמה שאפשר, משתדל לעלות משקל מאימון לאימון ולבנתיים רואים תוצאות יפות - עליה במשקל, עליה במשקלי עבודה, עליה במחמאות 😃

אם האחוזי שומן מפריעים לך ובעוד חודש תרצה כבר לחטב אני חושב שאין טעם להחליף תוכנית. אם אתה חושב שתהיה מרוכז בביצוע התוכנית כמו שצריך, אני מאמין שתרוויח המון.

לי התוכנית לוקחת ברוטו שעתיים - כולל חימומים, מנוחה בין סטים ומקלחת. במשקלי עבודה גבוהים נהיה קשה לצמצם את המנוחות אבל זה תלוי בך. תזכור שהמטרה היא לעלות במשקלי עבודה מאימון לאימון..

לצערי לא הצלחתי להבין את עיקר תוכנית ה SS התבלבלתי לגמריי חח אז אני כרגע מחפש דרך לקבל הסבר מקיף וברור, לפי מה שאני הבנתי זאת תוכנית כוח שכדאי להתאמן בה במקרה של מסה ולא במקרה של חיטוב.
לפי מה שאתה מציין הייתה שמן (בלי לעליב כמובן) אז לדעתי תוריד עוד קצת ואת תכנס למסה רצינית

לצערי לא הצלחתי להבין את עיקר תוכנית ה SS התבלבלתי לגמריי חח אז אני כרגע מחפש דרך לקבל הסבר מקיף וברור, לפי מה שאני הבנתי זאת תוכנית כוח שכדאי להתאמן בה במקרה של מסה ולא במקרה של חיטוב.
לפי מה שאתה מציין הייתה שמן (בלי לעליב כמובן) אז לדעתי תוריד עוד קצת ואת תכנס למסה רצינית

https://www.kilogram.co.il/252/תוכנית-אימונים-מארק-ריפטו/

לחיצת כפתור.

• פותח/ת השרשור
אני כבר כמעט חודש עם SS. לא מסתכל בכלל על אחוזי שומן כרגע, משקיע בתזונה נכונה, מנסה לישון כמה שאפשר, משתדל לעלות משקל מאימון לאימון ולבנתיים רואים תוצאות יפות - עליה במשקל, עליה במשקלי עבודה, עליה במחמאות 😃

אם האחוזי שומן מפריעים לך ובעוד חודש תרצה כבר לחטב אני חושב שאין טעם להחליף תוכנית. אם אתה חושב שתהיה מרוכז בביצוע התוכנית כמו שצריך, אני מאמין שתרוויח המון.

לי התוכנית לוקחת ברוטו שעתיים - כולל חימומים, מנוחה בין סטים ומקלחת. במשקלי עבודה גבוהים נהיה קשה לצמצם את המנוחות אבל זה תלוי בך. תזכור שהמטרה היא לעלות במשקלי עבודה מאימון לאימון..
שתיכם לא עניתם לי על השאלות לא שאלתי על ss בזמן חיטוב שאלתי אם להמשיך לחטב ואיך אני יכול לפצל את הss

שתיכם לא עניתם לי על השאלות לא שאלתי על ss בזמן חיטוב שאלתי אם להמשיך לחטב ואיך אני יכול לפצל את הss

נתתי לך קישור. למה לא קראת אותו? תקרא וזהו בשביל להבין. אל תזלזל בעצמך.

לא מפצלים אסאס, ולא עושים אותה בחיטוב.

אם תקרא שוב את ההודעה שלי תראה שעניתי לך את דעתי על השאלה הראשונה.
לגבי פיצולים - לא מפצלים ולא זכור לי מישהו שפיצל.

• פותח/ת השרשור
נתתי לך קישור. למה לא קראת אותו? תקרא וזהו בשביל להבין. אל תזלזל בעצמך.

לא מפצלים אסאס, ולא עושים אותה בחיטוב.
לא שאלתי אם אפשר לעשות אס אס בחיטוב שאלתי אם אפשר לעשות משהו בנידון של הזמן.
והשאלה בקשר לחיטוב היא אם להמשיך חיטוב או לא על מנת לקבל א.ש נמוך ואז להתחיל מסה עם אסאס

נערך לאחרונה:
לא כדאי לך להמשיך לחטב.
בשבועות הראשונים האימונים ה ss לא אמור לקחת יותר משעה, אז בכל מקרה שווה לך להתחיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית